- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcm2022
újonc
Sziasztok!
Van egy HP DeskJet 2620 nyomtatóm, ami pár napja a "Nyitva a nyomtató ajtaja" hibaüzenetet írja ki, ha nyomtatni akarok, és nem hajlandó nyomtatni... Természetesen SEMMILYEN ajtó nincs nyitva, a "patronos ajtó" sem... A HP Smart nevű alkalmazással szkennelni sem tudok, ugyanis azt írja ki, hogy nem kompatibilis a nyomtató szkennere a programmal... Ja meg még azt is kiírja / kiírta, hogy nem tudja / tudta beolvasni a nyomtató információit...
Valakinek esetleg valami ötlet? Ez vajon szoftveres vagy hardveres hiba lehet?
-
Bandit21
addikt
Üdv,
Van egy canon ip 7250 nyomtatónk, legalább 6 éves. Utángyártott patronokkal megy, a papír felszedésével vacakolt eddig néha de más gond nem volt vele.
A kisfiam (2 éves) nemrég észrevette, hogy eléri ezért nagy örömmel kapcsolta ki-be napjába 20x amíg észre nem vettük.
Azóta kihúztuk a hálózatról és így már nem piszkálta. Ezt általában a feleségem csinálta, aki néha bekapcsolva húzta ki a hálózatról - amit onnan tudok, hogy láttam olyan hibaüzenetet ami ezt közölte.
Ma nem tudtam bekapcsolni a nyomtatót, ha hálózatra dugtam. Próbáltam google-zni, amit megtettem:
másik konnektor
másik kábel
negyed órán át nem hozzá nyúlni és úja
patronok ki és úgy
bekapcs gomb sokáig nyom
bekapcs és a többi gomb sokáig nyomegyik sem segített.
Ahogy látom, van egy táp doboza a nyomtatónak beéőpítve, ki tudtam pattintani a helyéről de nem láttam rajta semmit.
Ami még lehet, hogy a bekapcs gomb szart be, de abba nem látok bele.Mással volt-e ilyen, van-e még valami amit lehet tenni megéri-e szerelőhöz vinni, vagy egyszerűen örüljek, hogy ment 6 évig és kuka vegyem az újat.
-
bvvitya
aktív tag
válasz
Csavarnyuzo #17345 üzenetére
Köszi a tippet megpróbálom.
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
Csavarnyuzo #17344 üzenetére
Igen, enyhén tintás.
NA akkor mi a fene lehet a cuccal? -
Csavarnyuzo
őstag
-
bacsis
Közösségépítő
Sziasztok! Kérlek segítsetek léci'
Adott egy HP Deskjet 350 nyomtató, kb a múlt évezredből. (szó szerint)
Vettem hozzá vadi új (utángyártott) színes patront
Oksa, tesztoldal nyomtatása, ééééés nagy büdös semmi... dolgozik a nyomtató, csak épp tinta nem kerül rá.
A fóliát a patron aljáról eltávolítottam természetesen. Elképzelhető, hogy xar patront kaphattam?
Köszi a választ előre is -
F-ECT$
titán
Van egy HP Color Laserjet 2820-as multifunkciós nyomtatóm, amit alapvetően 2 dologra használok jelenleg: fekete-fehér nyomtatás (havi 10-100 oldal) és szkennelés (havi 10-20 oldal). Havi 5-10 oldal színes nyomtatás is kellene (nem fotó, csak sima papírra), de évekkel ezelőtt kifogyott a színes tinta, és nem vettem tonert.
Kérdésem, hogy a fenti felhasználáshoz mit javasolnátok:
-Vegyek eredeti tonert horror áron? Ha jól látom ez kb 200e Ft lenne.
-Próbálkozzak valamilyen utángyárottal? (Aztán ha behal tőle a gép, akkor veszek újat, úgyis 15+ éves már.) Ez kb 40-50e Ft.
-Vegyek eleve új gépet, ha igen, milyen árkategóriában gondolkozzak? -
PC4200
tag
Üdv.
Nyomtatót szeretnék vásárolni szüleimnek.
Nekem van egy Canon TS5055, mikor vettem akkor rendeltem hozzá Újratölthető patronokat, amik AR-esek.
Nos most már sajnos nem kapni ezt az 5 patronos(2black,cyan,magenta,yellow) nyomtatókat, de az ujratölthető patront igen.
Tudtok olyan nyomtatót ajánlani a mostani kínálatból amihez lehet kapni ujratölthető patront?
Amiket láttam az áruházakban azok mind 2 patronosak, tehát egy multi és egy fekete.. abból nem találok ujratölthetőt.
Köszönöm!! -
seredy
tag
válasz
Csavarnyuzo #17338 üzenetére
köszi szépen.. keresek majd valaki hozzáértőt, nem akarom tönkrevágni, sajna nem értek hozzá.
-
Csavarnyuzo
őstag
válasz
seredy #17336 üzenetére
Ha kiveszed a tonert látod a behúzó görgőt? Ha igen próbáld kicsit megtisztítani pl. ablaktiszító Clin-es, vagy sebbenzines ronggyal. Ha egyik sincs akár egy vizes nedves rongy is megfelel. Csak akkor kezdj neki ha tudod melyik a behúzó görgő.
Arra figyelj hogy nehogy más hengert masszírozz, a transfer roller, dob, festékező henger nem szereti az ilyet, akár tönkre is mehet!!!
-
Vladek83
tag
válasz
Csavarnyuzo #17335 üzenetére
Szia,
köszi.
üdv,
-
seredy
tag
sziasztok, van egy Brother HL-1222WE nyomtatóm, pár hónapja vettem, párnaponta használom, néhány oldalt szoktam vele. Mostanában van vele gond: néhány oldal kinyomtatása után nem veszi fel a lapot nyomtatásnál. Ha a újraindítom a nyomtatási folyamatot, akkor már működik, megy tovább a nyomtatási folyamat, de aztán néhány lap után megint nem. Így pl. egy 10 oldalas szövegfájlt három-négy újraindítással tudok kinyomtatni. Másnál is előfordult már ez? Mi lehet a gond?
-
Vladek83
tag
válasz
Csavarnyuzo #17332 üzenetére
-
PociAti
őstag
válasz
zumike #17329 üzenetére
Gyanús, hogy fejcsere lesz belőle. 3 év garanciával árulták, elvileg még lenne esély rá, hogy ingyen kicserélik. Ha nem, akkor kb. 30.000 Ft-ra lehet számítani. Brother LK7633001-es alkatrészről van szó.
-
Vladek83
tag
Sziasztok!
Egy kis súgást szeretnék kérni, van egy [Canon LBP6680x] és szellemképesen nyomtat, toner csere megtörtént ami biztos jó, mert a másik nyomtatóval rendesen nyomtat.
"csak" a lap 2 szélén látszik a szellemkép (itt a jobb oldal) [kép]Üdv,
-
zumike
tag
Sziasztok,
brother dcp t510w, a cyan helyett zöldet nyomtat, még az eredeti első töltés van benne.
A szoftveres tisztítás funkció nem segít megoldani.
Van valakinek valami ötlete?
Köszönöm! -
tototos
addikt
Sziasztok!
Van egy MG6650-es nyomtatónk ami B203-as hibát szokott produkálni de mindig sikerült megoldani így [link]
Próbáltam vele nyomtatni majd az előkészítés közben fogja magát és kikapcsol. Ilyenkor vissza sem lehet kapcsolni csak ha áramtalanítom egy ideig. Utána bekapcsol de megint kikapcsol mielőtt elkezdené a nyomtatást. Mi lehet a probléma?
Köszönöm -
ocscsaba
tag
válasz
Csavarnyuzo #17323 üzenetére
Köszönöm szépen a választ!
-
ocscsaba
tag
Sziasztok!
Üzembe helyeznék egy 2010-es évek elején gyártott (Vistára optimalizált) Canon iP4950 típusú nyomtatót. Gyári szűz, nem lett még beüzemelve, tintát nem látott. Érdemes lenne XP-s PC-n beüzemelni? (Elődje, a 4850-es feltelepült az XP után a 7-re, 10-re.)
Köszönöm a segítséget! -
dany27
őstag
Sziasztok!
Került hozzám egy Ricoh Aficio SG3110sfnw, ami elsőre nagyon pofás kis gépnek tűnik. Festék hozzá elég jó árban van és elég gyors is. Viszont sajnos időnként gyűri a lapot és van neki egy fura hangja (mint amikor papír gyűrődik). Szétszedtem és úgy tűnik hogy a transfer belt hibás benne, fura hólyagok vannak aon a szélén amelyiken gyűri a lapot. Nekem úgy tűnik hogy azt kéne cserélni benne, de sehol nem találok hozzá csere darabot. Sajnálnám kidobni mert kicsivel több mint 12.000 oldal van csak benne. Mondjuk így nem is értem hogy tud így kinzéni benne a transfer belt.
Van tippetek honnét tudnék bele szerezni alkatrészt? Néztem egy rakat webshpot, se alin se ebayen sincs belőle -
draco31
veterán
válasz
BLUE TORNADO #17318 üzenetére
Nekem korábban MP210-esem volt, 3-4 évente vettem bele új patront, közben meg töltöttem. Akkor cseréltem, ha már sehogy sem tudtam kiütni belőle az csere kérést, vagy már olyan rondán nyomtatott.
-
BLUE TORNADO
senior tag
Sziasztok! Van egy ősrégi Canon Pixma IP1900 nyomtatóm. Sajnálom kidobni, mert csak patron kellene bele. A gyári olyan drága, hogy annyit nem ér, viszont az utángyártott sem a legolcsóbb. Eredetileg a PG-40 patron kell bele. Valaki nem tudja esetleg, hogy más patron nem-e passzol hozzá?
-
Frozen
addikt
válasz
Csavarnyuzo #17314 üzenetére
köszi , igazából csak próbáltam összefoglalni,hogy mit szeretnék ,mert nem jól tudtam megfogalmazni úgy érzem mivel nem volt elég egyértelmű. Köszönöm a segítséget és bocsi,hogyha bántó volt esetleg a levelem bármely része.
-
Frozen
addikt
válasz
Frozen #17309 üzenetére
itt írtam le a laptopot szeretném vezeték nélküli opcioval összekapcsolni a nyomtatóval ,
értsd kábel helyett szeretnék wifire váltani,hogy ne legyen a lakásban kábél laptop és nyomtató közt. A nyomtatom wifi funkcióval rendelkezik ,de a hálózati jelszó ismeretlen. Amit a menüben mutat azt nem fogadja el mint wifi csatlakozási jelszó.
semilyen routeről nem volt szó és semmilyen telefonról sem -
Csavarnyuzo
őstag
válasz
Frozen #17311 üzenetére
Nehéz úgy segíteni hogy nekünk kell kitalálni mit szeretnél.
Van Wifi routered a laptopod arra csatlakozik és azt szeretnéd hogy a Canon is arra csatlakozzon?
Vagy azt szeretnéd hogy a Canonhoz WiFi-directen keresztül -router nélkül- csatlakozol a laptoppal/mobillal/tablettel? -
tothbe
addikt
válasz
Frozen #17309 üzenetére
Google search, első találat, kb 5 másodperc:
1) The WPS PIN (for push-button Wi-Fi setup) can be found in the printer's Network Configuration Report, NOT the standard Configuration report. In order to print out the Network Configuration Report, you have to hold down the CANCEL button for FOUR FULL SECONDS or more. (Two seconds gives you the standard configuration report, not the Network Configuration Report).
Then in the printout, under the Wi-Fi Network Information section, look for the WPS Information. The eight digit WPS PIN number will be there. You may need to enter this WPS PIN in to your router's WPS web UI. -
Frozen
addikt
válasz
Csavarnyuzo #17308 üzenetére
a samsung nyomtatot wifivel a laptophoz kötni kér jelszot a nyomtato ,de nekem az nincs ezt kérdeztem,hogy hol tudom beállitani vagy beszerezni vagy mi az alap jelszó
-
Csavarnyuzo
őstag
-
Frozen
addikt
válasz
Csavarnyuzo #17306 üzenetére
azt értem de az eredeti jelszót hol találom?
mert amikor vettem sem találtam a kézikönyvben nem hp hanem samsung -
Frozen
addikt
üdv
van egy samsung m2070 wifis modelem , amikor vettem sehol nem találtam hozzá a wifi jelszót már a csomagolása sincs meg viszont mostanában örülnék,a kábelezés nélküli dolognak.
Szóval valaki nem tudja véletlen a gyári pin a wifihez vagy wps hez micsoda?
vagy hogy tudnék beállítani egy sajátot? -
bacsis
Közösségépítő
válasz
Csavarnyuzo #17292 üzenetére
Bingó, ez volt a megoldás, köszönöm szépen
-
Thronks.90
tag
válasz
Csavarnyuzo #17301 üzenetére
Reggel korán szórakoztam még vele egy kicsit.
Meg oldódott a dolog, a következő módon :
Felraktam minden segédprogramot amit felajanlott a telepítő.
Van egy My Printer nevű alkalmazás, ami látja a nyomtatót, de azt írja, hogy javítani kell a drivert. Rá nyomtam a javításra és láss csodát, működik a cucc, nyomtat, scannel, másol, amit csak akarsz.A tanulság a dologból részemről, hogy soha többet Canon nyomtató, ha legközelebb kell egy másik. A telepítő, és a programok jelentős része kritikán alulira sikerült, nem is értem hogy egy ekkora cég hogy mert ilyen f.shalmazt kiadni a kezei közül.
Köszi a segítséget amúgy.
-
Csavarnyuzo
őstag
válasz
malagutif122 #17300 üzenetére
Driver: link.
Két füllel "odébb" a kezelői kézikönyv, amiben pl. nyelvátállítást meg tudod nézni -meg a többit is.
5011-es hibára ha rákeresel gugliban elég sok találat lesz. -
Csavarnyuzo
őstag
válasz
Thronks.90 #17299 üzenetére
Amikor össze van dugva a géppel és be van kapcsolva mit mutat az Eszközök és nyomtatók mappában?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest