Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikk2000
őstag
válasz
Tutti-amigo
üzenetére
Hát tintasugarassal rég volt dolgom már, de gondolkodni szabad.
Van egy ősöreg Canon S300-am, de mivel fillérekért nyomtat ezért megmenteném a lelkét. Először is nem akart tovább nyomtatni mert waste ink full jelzést adott. Ezt a neten található módon kiütöttem belőle, ám azóta sem teszi a dolgát.
Ez nekem nem tiszta. Mi az hogy kiütötted belőle? Mi kell ezen kiütni? Programmal? Az üzenet arra utal szerintem, hogy a felesleges tintát tároló része megtelt, szóval azt kéne kiüríteni.
-
Tutti-amigo
tag
válasz
faresz5
üzenetére
Hali!
Amikor kitisztítottam melegvízzel akkor a vizet átengedte a fej és jött is belőle a tinta úgyhogy nem hiszem hogy teljesen beszáradt volna. Gondolom akkor nem kéne átengednie a vizet sem. Ettől független kimoshatom még 1x nem tesz semmit.
Egyéb ötlet még a tisztelt fórumtársaktól?
-
faresz5
aktív tag
válasz
Tutti-amigo
üzenetére
Nálam akkor volt ilyen, amikor teljesen be volt száradva a fej. Tisztíthattam akármivel, halott maradt. Csere alkatrész meg túl drága lett volna. De remélem nálad nem ez van.
-
Tutti-amigo
tag
Hali!
Van egy ősöreg Canon S300-am, de mivel fillérekért nyomtat ezért megmenteném a lelkét. Először is nem akart tovább nyomtatni mert waste ink full jelzést adott. Ezt a neten található módon kiütöttem belőle, ám azóta sem teszi a dolgát. Szét lett kapva, ki lett takarítva meg minden. Nyomtató fej kitisztítva patron bele, amiben tinta is van aztán hajrá. Mostmár stabilan zöld jelzés van a nyomtatás indul azonban a papírra semmi sem kerül. Olyan tisztán kerül ki a lap a nyomiból ahogy bekerült. semmi maszat semmi elkenődés vagy bármi, ami azt mutatná, hogy a fejjel vagy a patronnal van a hiba, de nem. Hangja, fényjelzése normális mindenre reagál, - tesztoldal, fúvóka ellenőrzés, fejpozicionálás - mégse kerül semmi a papírra.
No akkor most mi a fene van?
Köszi
Tutti
-
zka67
őstag
válasz
Satoshi007
üzenetére
Szia, menj erre az oldalra, itt írd be az Enter product name or number mezőbe, hogy e-studio28 és Search. A drivers-nél válaszd ki az oprendszeredet. Win7-et ne keress, szerintem ahhoz a vista driver lesz a jó.
-
zka67
őstag
válasz
Satoshi007
üzenetére
Szia, én úgy látom, hogy ez csak fénymásoló. Ha jól látom, még kell külön egy kontroller ahhoz, hogy nyomtatóként is tudd használni.
-
Satoshi007
újonc
Sziasztok! Vásároltam egy TOSHIBA eSTUDIO 28-as fénymásolót és a nyomtató részéhez szeretnék keresni illesztőprogramot, vagy milyen alternatívák vannak a telepítésre? Tud e nekem valaki segíteni ebben? köszi a válaszokat!
-
törölt tag
válasz
Csavarnyuzo
üzenetére
Közben én is megtaláltam! Köszönöm szépen!

Gergőke88 Neked is köszönöm!
-
törölt tag
Sziasztok!
Canon MG3550 típusú nyomtatóval kapcsolatban szeretnék segítséget kérni!
A patronokat utánatöltettem szaküzletben,és a fekete festék kb 10 lap nyomtatása után kifogyott a nyomtató szerint. Ezzel mit lehet kezdeni? Vissza vigyem a patront az üzletbe? Esetleg a készüléket kell "átverni" !
Köszönöm a segítséget előre is!
-
faresz5
aktív tag
válasz
Csavarnyuzo
üzenetére
~2500 scennert/multifunkciós eszközt ismer, az én 12 éves canonomat is simán kezeli, pedig driver már nincsen rá win 8-ra. Érdemes kipróbálni. (mármint ha scennerre nem talál drivert.)
-
QwErTy42
addikt
Használt nyomtatót nem szívesen vesznek az emberek. Pláne nem tintasugarast. Elég sok buktatói lehetnek.
10 ezer forintért de nagy akcióba még 7-8! ezerért is az ember után dobták ezeket a nyomtatókat( vagy az elődjeit) gyári normál kapacitású patronnal 1 év garanciával.Ezeket figyelembe véve próbáld megsaccolni az árát.
( én pár ezer forintnál többet nem adnék érte)
-
oncsi
őstag
Sziasztok
Canon MF-4010 nyomtatot szerenék használni egy win7 64 bites rendszer alatt. XP alTt ment rendesen. A scanner részét nem tudom életre kelteni. Minden ötletet szivesen vennék.
Köszönöm.
-
SLYM
veterán
sziasztok, mennyit kérhetek reálisan ezért a cuccért? csak hasra ütöttem, lövésem sincs mennyit érhet. köszi [link]
-
MasterHUn
senior tag
megprobáltam.ezeket az alternativákat. de ugyanugy gondja van
-
MasterHUn
senior tag
válasz
Csavarnyuzo
üzenetére
mindennel próbáltam már de semmi. a gép làtja de mégsem tudja feltelepiteni. mondván nem tud csatlakozni az eszközökhöz.
-
MasterHUn
senior tag
Sziasztok. Segítségre lenne szükségem. Adott egy asus k53T laptop. 2 fajta nyomtatóval próbáltuk megoldani a problémát de ugyanaz jön ki az egyik nyomtató egy ESPLON SYLUS SX400 a mássik egy hp deskjet f2280.
windows update be van kapcsolva win7 enterprise 64bit es rendszer van usb-n keresztül próbáljuk elérni mind a 2 nyomtatót de valamiért telepítés közben olyat dob hogy a hozzáférés megtagadva az f2280 nál az esplonnál pedig ha megakarom nyitni a scan részt azt irj hogy a programot nem lehet elinditani.
A scannelés lenne lényeg mert határidős papírt kell elküldeni.
Kérlek benneteket segítsetek. köszi.
-
fransoa.
csendes tag
válasz
apaszka
üzenetére
Igen akinek volt vagy van ilyen szériás nyomtatója az nehezen adja fel.Nehezen szánja rá magát egy mostani
széria hasonló tudásújára.Én is ilyen bajban szenvedek de még most is keresem a megoldást az MP 800-s felélesztésére,pedig tudom hogy egy logikai kártya és egy nyomtatófej árán tudok venni egy új gépet.Mert valószinű a logikai kártyát a hibás nyomtatófej nyirta ki.
Az én PRIXMA MP800 kiirta a 6500 hibakódot és ettől kezdve minden mehanikai funkciót végre hajt csak
a tinta nem jön ki belőle.Hiába töröltem a hiba kódot.A fő gond a kártya beszerzés,mert fej az még van ebay-n
elérhető áron.Egyenlőre én is próbálkozom a megmentésén ennek a veterán / 2006 / nyomtatónak. -
apaszka
veterán
válasz
Csavarnyuzo
üzenetére
Igen! Az a baja ! [link]
Tegnap este mikor haza jöttem ,azt hittem megtalálom a megoldást.
Utána olvastam ,hogy az xp óta már nem adott az usb nyomtató port,
Tuti a baj.Aztán sok külföldi fórumon is ezt találták gondnak.
Na mondom kitolok vele.
Áthoztam a másik régi i455 ös nyomtatót,és ráeresztettem a drájvert.Egyből lett is virtuális usb nyomtató port!

Portot meghagytam,és felakartam tenni az MPC600f drájvert.
De csak látszólag megy fel,mert nem tud csatlakozni a nyomtatóhoz.

Így ez az út sem járható! Most minden felesleges drájvert eltüntettem,és állok !
ui_
Üzenem a másik segíteni akaró tagnak,hogy igen este is felpróbáltam az ő linkje ajánlott drájvert is rakni!
A nyomtatók közt ott volt,de nyomtatni nem akar sajnos!
Tényleg már egy pár hete
ez a nyomtató, de ki tudja milyen frankó típus ez egyébként,és hogy mennyibe van a patron hozzá,az megért engem!ui-ui!
Tényleg köszönöm mindenkinek a segítséget,és azt az időt mit miattam töltött a gép előtt!
Aláírásomban a honlapomon keresztül elértek,és a sört azért én állom! Ha erre jártok szívesen látlak benneteket!
-
apaszka
veterán
válasz
Csavarnyuzo
üzenetére
Üdv!
Amint mondtad felraktam a linkelt drájvert.
Sajnos ott van viszont nem nyomtat. Nem kapcsolódik .
Fel adtam a küszködést. Már két hetet rászántam.
További szép napot kívánok !
Köszönöm,hogy ennyi időt fordítottál rám!

-
TomBond
aktív tag
Van egy régebbi Canon MP5250-es nyomtatóm, és ehhez szeretnék egy CISS rendszert vásárolni. Mivel ezen a téren nem vagyok járatos, ezért kérdezném, hogy megérné e szerintetek egy ilyen rendszerbe beruházni, ha nem sokat nyomtatok, és hogy már a nyomtató sem fiatal. Mire kell figyelni a CISS rendszernél? Hogyan lehet (kell) nullázni a patronokat? Stb...
A másik kérdésem is ehhez a nyomtatóhoz volna, mégpedig az hogy mitől lehet az, hogy ha a hátsó papírtálcából nyomtatok akkor a lap szélén "pacák" lesznek?
-
mikk2000
őstag
válasz
apaszka
üzenetére
Nyomtató nélkül nehéz lenne kipróbálnom. Viszont tény hogy nem egy hardvernél van olyan, hogy egy újabb készülékhez való driver használható, nyilván nem 100%-osan (főleg az egyedi, spéci funkciók hiányozhatnak), de legalább nem kell kukába dobni, vagy 20 féle OS-t bootolgatni a különböző hardverekhez.
A weboldalon amit linkeltem nem csak az látszott, hogy megoldás jött a kérdésre, hanem az is, hogy a kérdező elfogadta jó válasznak. Ha a szerencsétlen annak ellenére fogadta el jó válasznak hogy nem működik, akkor az illető szegény szellemi fogyatékos, vagy a másik, nem jól telepítetted, pl. nem lettek jól leirtva az előző driverek. Viszont ebben nem látom az én hibámat, mint írtam nyomtató nélkül... és továbbra sem vagyok meggyőződve azok alapján amit eddig írtál/reagáltál, hogy tényleg megpróbáltad megfelelően feltenni, ha valaki nem precíz, akkor napokig szívathat egy társaságot, akik amúgy segíteni szeretnének.
A legeslegnehezebb távolról segítséget nyújtani, én csak tudom, a legegyszerűbb dolog is órákig tarthat, ha az "ügyfél" nem veszi komolyan a dolgokat, saccol, okoskodik, nem azt csinálja amit mondanak neki, így aztán eredmény se lesz.Remélem az a megoldás ami jött közben működni fog.
-
Csavarnyuzo
őstag
válasz
apaszka
üzenetére
Letöltöttem a drivert innen. A (Canon oldalán nem talátam.)
Kicsomagoltam a drivert, majd a m231_enx.exe file-t is kicsomagoltam. Ekkor lesz egy English alkönyvtár benne katyvasszal..
Namármost innen nálad más a helyzet, mert van géped és adott a portod, amin a nyomtató van -én hasra kiválasztottam egy portot és ahhoz rendeltem-. A win7 által feltett eszközhöz fel kell tenned a letöltött drivert. Legyen összedugva és bekapcsolva. Eszközök és nyomtatók között kiválasztod és innen kicsit önképzően, de azt hiszem hibaelhárítás vagy valami ilyesmi. A lényeg, hogy eljuss oda, ahol a drivert megadhatod. Ekkor betallózod a ...\English\PrnDrv\600F\W2KDrv\Disk1 mappát. Felajánl 2 típust, kiválasztod a 600f-et és próba. Ha nem megy így, akkor nem sok esélyt látok, hogy máshogy menni fog. Nekem most itthon is sikerült win7 home premium sp1 32bit-re. -
apaszka
veterán
válasz
Csavarnyuzo
üzenetére
Hogyan telepítetted ? Honnan?Nem semmi! Meséld el légyszi
Ha sikerül,jövök pár sörrel az tuti! -
Csavarnyuzo
őstag
válasz
apaszka
üzenetére
Amint a mellékelt kép mutatja sikerült feltennem win7 prof. 32bit sp1 alá a drivert, de a készülék nélkül nem tudom kipróbálni, hogy nyomtatna-e valamit.
-
apaszka
veterán
válasz
Csavarnyuzo
üzenetére
Azt ígéri,hogy xp -n lévő drájvereket lementi ,és újabb oprendszerre tudja portolni. De sajnos mégsem . A múlt héten kínlódtam vele két napot,de nem jött össze nekem.
Biztos béna vagyok,de nekem nem lett jó! Pedig aztán lett készítve egy csomó mentés .
De azt hiszem feladom,marad más.
Már arra is gondoltam,hogy megint felrakom szűzen az XP-t,és csak egy kis office,és a gmail elérésére egy böngésző,és a nyomtató drájvert rakom fel--->aztán készíteni ebből egy liveCD -t. És ha nyomtatni kell arról elindítani a rendszert,és kész!
De persze nem tudom ,miként fogom kivitelezni.
De ez a nyomtató,nem akarja megadni magát ....

-
apaszka
veterán
válasz
Csavarnyuzo
üzenetére
-
apaszka
veterán
válasz
Csavarnyuzo
üzenetére
-
Csavarnyuzo
őstag
válasz
apaszka
üzenetére
Az inf file egy szöveges "leíró" file, ami megmondja a win-nek, hogy mihez való, mit hol keressen stb. Ehhez jön még maga a driver rész.
Ha az xp-s driverből ki lehet ezeket szedni, akkor meg lehet vele próbálni win7 32bit-re is feltenni. Nem biztos, hogy megeszi, de egy próbát megér. -
apaszka
veterán
válasz
Csavarnyuzo
üzenetére
Az kell nem? Gondolom abban ,vagy maga a driver.
De lehet hogy nem jól tudom.
És mit lehetne vele kezdeni?
-
apaszka
veterán
válasz
faresz5
üzenetére
Köszönöm!
Tényleg próbáltam azt a linket.
Egy sráctól indult amcsiknál az ötlet ,és utána mindenki azt linkelte tovább. Mi is azt próbáltuk először. Sajna nem jó .Tényleg az lesz a vége.
Virtualbox-ot használtam régebben.
A rendszerem szűz egyébként,már vagy 6 ot húztam a héten. 32 est 64 bitest.. Van RAM bőven a laptopomba...De tényleg ez lesz a megoldás!

Az mp190 esemet bevágtam a múltkor a kukába. ,egy vagyon volt bele a patron,és csak eredetit fogadott el. Így a fiam örökölte a régi i455 öst,én pedig ezt használom.
-
faresz5
aktív tag
válasz
apaszka
üzenetére
Először is maradéktalanul takarítsatok le minden drivert. Addig felesleges is próbálkozni.(fiadnak ezt tudnia kell, mit hogyan) Majd ha ez megvan, akkor az adott oprendszerre kiadott drivert tegyétek fel, figyelve, hogy 32 vgy 64bites oprendszered van-e
Egyébként(ha nem megy) Virtuális gépet elég felrakni,( pl virtualbox ingenes, vmware fizetős) és onnan nyomtatni, nem kell ezért dual boot.Itt a link amit már fentebb ajánlottak, ami elvileg jó a Te nyomtatódhoz is: (legördülőben kiválasztani a megfelelőt.)
[link] -
apaszka
veterán
válasz
mikk2000
üzenetére
Bocsánat
Én nem kötekedtem!
Tudom,és látom,hogy nem csak xp-s van.
de az a drájver nem hajtja meg hidd el!Nekem ilyen van!

Kipróbáltam i100 astól színte minden hasonló nyomtató drájvert,de sajnos sikertelen. mindent amit lehetett!
És nem kötekedésből jöttem ide. Soha nem kötekedtem
Segítség kellett volna,de ........A fiam mérnökinfóból most diplomázott. Nem sikerült neki sem életre kelteni. Azt hittem ,csak megmutatjuk neki,hogy a mobilarénán meglesz a megoldás. De látom marad a két oprendszer a laptopomon.
-
apaszka
veterán
válasz
mikk2000
üzenetére
Mindkét link egy helyre visz. Hidd el kipróbáltam,nem működik.
A legtöbb Google link pedig a Canon weboldalára visz,ahol ugye megint nincs drájver. Vannak linkek mik amcsiknál felmerült megoldásra linkel,de végül megint csak az elsőre linkel. Kőrbe megy szépen.
Tényleg végigvittem mindent ,de semmi sajnos!

Viszont köszönöm,hogy próbáltál segíteni!
-
mikk2000
őstag
válasz
apaszka
üzenetére
Szerintem te nem kattintottál azokra a linkekre amit adtam.
Az elsőn van egy ember hasonló gonddal mint te, adnak rá egy választ amit ő elfogad jónak. A válasz egy másik meghajtó driver, ami jó ehhez a nyomtatóhoz is, és nyilván van újabb oprendszerhez támogatása.
A második link az amit megadtak az elsőn, ami a canon amerikai oldalára visz. Ha ott te spyware-t találsz akkor ügyes vagy.
Ha legközelebb válaszolnak neked, legalább vehetnéd a fáradtságot hogy megnézd.
Amúgy meg ha valaki legyárt egy hardvert, az isten se kötelezi rá hogy 50 éven keresztül támogassa az épp aktuális oprendszereket, erre kapacitás egész biztosan nincs. -
apaszka
veterán
válasz
mikk2000
üzenetére
Igen,viszont ezeken túl vagyok!
Különben nem zaklattalak volna benneteket!
Ezek semmik, spyware-en kívül!

Próbáltam a driverbackup al is áthozni,de aláírás gondja lett!
Egy hónapja küszködök vele!
6 rendszert húztam ...........
A nyomtató 100% os,és eredeti lemezek is megvannak hozzá! De xp nél elakadt! Megvan véve win 8 ig minden redszerem,erre itt

-
mikk2000
őstag
válasz
Csavarnyuzo
üzenetére
Kösz, de te is írod hogy saját felelősségre, nem fogok egy 3 nap garanciás termékkel ilyeneket csinálni, de azért köszi a tippet.
-
apaszka
veterán
Tudtok ajánlani egy topikot,vagy komoly helyet,ahol segíteni tudnának nekem? [link]
Szerk:
Aztán nem offolok itt!
-
Csavarnyuzo
őstag
válasz
mikk2000
üzenetére
Basszus ez érdekes.
A toner kizárható egy barkács megoldással, de csak saját felelősségre: nyomtatsz excelből egy olyat, amin csak vízszintes vonalak vannak és viszonylag sűrűn -azért, hogy a hiba egyértelműen látszódjon-. Nyomtatás közben -amikor kb. félúton jár a papír- kinyitod a gép ajtaját. Ekkor elakad a papír. Kiveszed a tonert. Nagyon óvatosan kiveszed az elakadt papírt. Megnézed azt a részt, ami a toner és a fuser között volt -ezen a részen nincs ráégetve a toner a papírra, ezért le tudod törölni-. Ha ott nincs "szálka", akkor nem a toner a hibás. -
mikk2000
őstag
Na, mindkét oldalon egyértelműen látszik a hiba, de a simábbik felén (nyomtatási oldal) szerintem erőteljesebben látszik. Most akkor szerintem megúszom "basszus" nélkül

-
mikk2000
őstag
válasz
Csavarnyuzo
üzenetére
De mit? Ja, te szerkesztetted a hozzászólásodat, én meg az eredetire válaszoltam
Szóval nyugi, meg fogom nézni. -
mikk2000
őstag
válasz
Csavarnyuzo
üzenetére
Erre viszont megkaptad a választ, mivel ha visszaolvasol láthatod, hogy visszavittem a nyomtatót, kicserélték újra, de a tonert visszarakták - mondván hogy az fogyóeszköz és azzal neki el kell számolni.
Ergó nyilván a toner a hibás, vagy a nyomtató szériahibás...
-
Csavarnyuzo
őstag
válasz
mikk2000
üzenetére
Namégegyszer. Az általad próbált mindkét papír jónak számít -arra amire akarod használni-. Tehát nem kéne ilyen hibát produkálni. Tehát nem kell bele drágább papír. Pont ezért leszek kíváncsi, hogy mi okozza.
Szerk.: Annyi ötletem van még, hogy nyomtass egy oldalt, majd rögtön nyomtass a lap másik oldalára is. Mindkét oldalon ugyanannyira jelentkezik a hiba?
-
faresz5
aktív tag
válasz
mikk2000
üzenetére
Gondolom edigital.
Nah ott én is voltam már gariztatni. 2 router volt hibás egymás után náluk ,(2 hét eltéréssel) (dlink és egy asus). Az asust úgy ki cserélték,-pedig mondtam,hogy ne csereberéljék, hanem újat kérek,- ,hogy visszaadták a rosszat a jó router dobozában(sorozatszám alapján megnéztem.) Mehettem vissza 2 órával később, annyit se mondtak,hogy elnézést, sőt vártam vagy fél órát mire előkerítették a szervizest. Közben a két eladó meg pasziánszozott nyugodtan, mint aki jól végezte dolgát. -
Gergőke88
addikt
válasz
mikk2000
üzenetére
Inkabb itt valaszolok mint privatban.
A toner a lezernyomtatok fo alkatresze. Ezen van az elohivoegyseg, a beegetomu stb. (Ce285a toner eseten).
Tehat pont a nagy valoszinuseggel hibas alkatreszt neked nem csereltek ki.
Teendod:
Visszamesz es kersz egy UJ nyomtatot, uj tonerral! -
-
mikk2000
őstag
válasz
Csavarnyuzo
üzenetére
Az a baj, hogy ami papír írószer üzletbe is bementem, volt vagy 15 féle papírjuk, de mind ilyen 800 és 1000ft között, tehát nem is tudtam volna jobb minőségűt venni.
Ami most van ez a Canon OCÉ Standard label 80gr A Canon az meg csak márka talán...
Mindegyik papírra amúgy az volt írva, hogy lézrnyomtatóra/fénymásolóra 4 csillagos, tehát lehet annál jobb nyilván.
De mondj olyan papírt, ami nem kerül többszörösébe mint ez, és ami szerinted tuti jó bárhol is veszek belőle, és kipróbálom azzal is. De nem célom az hogy több ezer forintos papírokat használjak, csak azért mert a nyomtató mondjuk csak arra képes szépen nyomtatni. Ami amúgy egy halálba dicsért nyomtató, legalábbis a milyen nyomtatót vegyek topikban...

Gergőke88: mivel szerintem korrektül viselkedett a cég, ezért a nevüket nem írnám még le.
-
Csavarnyuzo
őstag
válasz
mikk2000
üzenetére
Elsőre meg szoktam próbálni szép szóval intézni a dolgot. Üzletbe vissza, hiba elmond, oldják meg.
Ha nem készségesek, akkor: ha az első cserénél 3 napon belül voltál, akkor adniuk kellett volna egy új készüléket új tonerrel. Ha ezt nem tették meg, akkor vetess fel egy jegyzőkönyvet és közöld velük, hogy megkeresed a fogyasztóvédelmet. Ez hatni szokott.
Véleményem ugyanaz: ezt a hibát _eddig_ nekem mindig a szar papír okozta, nem a gép, nem a toner. De ez nem jelenti azt, hogy _mindig_ a papír okozza. Mindenesetre kíváncsi leszek a végeredményre. -
mikk2000
őstag
válasz
faresz5
üzenetére
Zsír újat kaptam (nyomtatót), végül is értem őket hogy miért cserélték ki a tonert esetleges visszaélések miatt. De mivel a probléma továbbra is fennáll, visszaviszem.
Sejtettem amúgy hogy toner hiba lehet, ezért kérdezem is mi van ha ezzel is ezt csinálja, mert akkor ez azt jelenti hogy toner hiba. Azt mondta akkor felküldik bevizsgálásra, ami legalább 3 nap, mivel a tonerrel nehezebb elszámolniuk. Bár ahogy írod te másképp tudod. Mindegy, a 3 nap megint ketyeg. Köszi az infót.ui.: Nem ismerem annyira a törvényt, de ha három napon belül viszem vissza, akkor azt mondod hogy elvileg az ő "bevizsgálásukat" sem kell elvileg megvárnom, mivel az az ő gondjuk?
-
faresz5
aktív tag
válasz
mikk2000
üzenetére
3napon belül zsír újat kelet volna kapnod, nem pedig csereberélve egy másikkal. Abból soha nem sül ki jól. Ne engedd,hogy csereberéljenek. Új terméket vettél, akkor új terméket is kapjál a hibás helyett, nincsen, olyan,hogy ezt meg ezt kicserélem a rossz meg a jó között. (csak a mesében) A rosszat úgyis visszaküldik(hacsak nem lopták ki belőle a tele tonert, akkor van értelme a dolognak), gyárat nem érdekli,hogy 50oldalt kinyomtattál. Nézd meg a fogyasztóvédelmi törvényt.
-
mikk2000
őstag
válasz
Csavarnyuzo
üzenetére
Visszavittem a nyomtatót, kicserélték egy újra, előttem. Viszont mondták hogy a toner fogyóeszköz, tehát visszarakják az újba a régit. Hát mondom jól van. Most elindítva, a tesztlapon ugyanaz a hiba, talán még jobban látszik, úgyhogy szerintem itt a tonerrel lesz gond, hiszen valahol azért ő is felel a nyomtatás minőségéért. De ha mást gondolsz, írd.

-
apaszka
veterán
Sziasztok!
Van egy Canon mpc600f nyomtatom. Xp -n kívül nem tudom egy oprendszeren élete kelteni.
Tud valaki valami megoldást, hogy újabb windowson működjön?Köszönöm előre is.

-
apaszka
veterán
Bocs a dupláért,nem értem miként lett.
-
Crowley
csendes tag
válasz
Csavarnyuzo
üzenetére
Igen ilyesmire gondolok én is.
A dokumentumba tudnék ilyen szekvenciát illeszteni de nem találtam a neten, hogy mi ennek a kódja. -
mikk2000
őstag
válasz
Csavarnyuzo
üzenetére
Egyszer érném meg hogy az ember vesz valamit és azzal nincs gond...
Írtam az ügyfélszolgálatnak, kíváncsi vagyok mit reagálnak. Mivel a készülék vadi új, nem nagyon szeretnék javítást. -
fransoa.
csendes tag
Sziasztok!
Van egy canon mp 800-s multifunkciós nyomtatóm. Igaz már hét éves de nagyon kevés nyomtatott oldal van benne. a héten egy patron csere után , /lehet hogy véletlen egybe esés/ behalt a logikai kártyája a hibakód alapján. Sajnálom mert alig 1000-1500 oldal van benne. Számomra minden igényt kielégitett amire egy othoni használat során kellet. Esetleg valakinek valami ötlete a javittatásal kapcsolatba, mert az információim szerint lehet hogy inkább erre kellene költenem azt a pénz mint amiért egy mostani hasonló tudású másik gépet vennék.Csak nem igazán találtam hozzá már alkatrészt, vagy bontott gépet. Esetleg valakinek valami ötlete? -
Winne
nagyúr
Sziasztok!
Olcsón hozzájutnék egy Canon MG5350-es nyomtatóhoz, amit használtam már, jó nyomtatónak tartom, csak patront kell hozzá vennem. Utángyártottból van valamelyikőtöknek tapasztalata vele, hogy melyik márkát merjem megvenni?
Nagyon keveset nyomtatok, szinte semmit, de a mostani IP3600-ast inkább eladnám patronostól, mert azzal ugye szkennelni nem lehet, a szkennerem meg nem támogatja a 64 bites oprendszert, így az is kilőve. Multifunkció miatt cserélném igazából, hogy amikor kell, akkor legyen.

-
Csavarnyuzo
őstag
válasz
Crowley
üzenetére
Csak tippelek, hogy nem kapja meg az "eof-end of file jelet", ezért jelentkezik csak az utolsó oldalnál a hiba.
Nem tudom van-e rá lehetőség -mintha régen leet volna-, de lpt átirányítása file-ba, ezután a file-hoz hozzáfűzni a megfelelő karakter szekvenciát, majd elküldeni a nyomtatóra. -
Crowley
csendes tag
Sziasztok!
Problémám a következő:
Adott egy DOS-os program (ONKADOW) ami LPT porta nyomtat.
Van mellé egy Konica Bizhub 360 multifunkciós, digitális fénymásoló LPT porttal.A nyomtatás lehet akárhány oldalas az utolsó oldalig minden gyönyörűen és gyorsan kijön de az utolsó oldalra vár. Ezt a várakozási időd be lehet állítani a nyomtatón de ha nagyobb értékre teszem akkor is vagy kijön az utolsó oldal vagy timeout hibával leáll a nyomtató.
Bármilyen ötlet érdekel.
-
jubilleum
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek miért csíkozza a lap jobb szélét egy hp cm1312nfi mpf nyomtató?
Illetve szerintetek mennyit érhet ez a szerkentyű?
Ezeket nyomtattam vele:
csík -
grigo
őstag
Hello nagy nyomtató topic!
Anno volt egy egyszerű buta kis canon nyomtatóm, nem volt világbajnok volt csendesebb, gyorsabb, szebben nyomtató, viszont 300Ft körül volt bele egy utángyártott patron, amivel ki tudtam nyomtatni mondjuk 150 oldal egyetemi jegyzetet. Sajna pár éve meghalt, nem is pótoltam mert nem volt szükségem nyomtatóra de most újra kellene.Tudtok ajánlani valami nagyon gazdaságos nyomtatót? Szeretnék onnan indulni, hogy legyen olcsó és csak nyomtasson oszt' jóva'. Aztán ha van lehetőség lépni parasztvakítás irányába akkor lehet nem ártana bele scanner, másoló. Erre se lenne nagy igényem, néha egy igazolvány másolat, vagy csekk aztán pá.
Szóval totálisan igénytelen lennék szerintem.
Tudtok ajánlani valamit, mert nem követem egyáltalán, hogy most mi jó, mi nem jó. Érdekelne, hogy milyen márkában találnám meg a számításomat és mennyiért. Aztán ha lépnék plusz dolgok felé akkor az mennyire dobja meg az árat.Köszönöm.
-
mikk2000
őstag
válasz
Csavarnyuzo
üzenetére
Két teljesen különböző papírral? Akkor szar a nyomtató, vigyem vissza?
Akinek ilyen van nyomtathatna egy ilyen nyomtató tesztoldalt, és kirakhatná képként mint én, bár tudom ez túl nagy kérés...Szavakat tanulok, jobb híján pzs-vel takarom el a papíron a másik nyelv oszlopát
Elég kíméletes módszer pedig a papírral szemben, nem is tudnék hirtelen kíméletesebbet 
-
mikk2000
őstag
válasz
Csavarnyuzo
üzenetére
Amit most vettem cannon basic-et, azon ott a nyíl. Lefele mutat, tehát akkor úgy rakom be a papírt pontosan, mivel alulra fog nyomtatni.Amúgy szerintem ki lehet tapintani

A canon vadiúj (biztos nem nedves) papírra is ugyanúgy nyomtat.A szkennert most körülményes lenne összedugni, szerintem fényképezővel is látszik miről beszélek, szóval a demo oldal: [link]
Főleg fent a vízszintes vonalaknál látszik a szakaszonkénti "elkenődés".
Egy 20 ezres "kis vacak" nyomtatótól csodát nem várok, de gondoltam azért megkérdem, új nyomtató, ahhoz adott eredeti hp toner...
Két nyomtatási minőség van, FastRes600 meg 1200, sok különbséget köztük nem látok, ezért maradt a FastRes600. A takarékos üzemmód nincs bekapcsolva.
Ja a másik, nyomtattam szótári szavakat papírra, pzs-vel takartam az egyik felét, az egyik papíron szépen elkezdett peregni a festék a betűkből, de hát gondolom nem ilyen "csuszmolásra" van kitalálva a lézeres nyomat...
-
mikk2000
őstag
válasz
Csavarnyuzo
üzenetére
IQ Economy 80gr (már nem sok van belőle) és mindig igyekszem kitapogatni a simább felét, és az kell legyen lefele..
Amúgy tényleg csak annál a tesztábránál vannak bakik, most nyomtattam sok excel táblaszerű adatot cellánként szegéllyel és nem látok gondot...
-
mikk2000
őstag
válasz
sanzi89
üzenetére
Én inkább egy HP LaserJet Pro P1102 ajánlanék.
Hali!
Pont most vettem egy ilyen nyomtatót. A wifis nem került volna sokkal többe, de ocsmány fekete szegény, mint valami koporsó. A házam fekete, de nyomtatónál ez nem jön be.
Meglepően gyors. A demó oldalon egy nyomtató ábrát nyomtat ki, ott a vízszintes vonalaknál itt-ott kis szösz vagy megfolyás látszik, de szövegnél semmi gond, az tiszta. Ami nem tetszik hogy vadiúj a nyomtató, de a nyomtatásnál kicsit ciripel, mintha valamit elfelejtettek volna bekenni.
-
huszar90
aktív tag
válasz
sanzi89
üzenetére
Igen csak szöveget nyomtatna vele.
30 évig dolgozott az önkormányzatnál, a gyors gépírás tökéletesen megy neki és szeretné kézben fogni az irományait
Csak ma voltam nála megcsinálni a laptopját és kezembe nyomott egy 20-ast hogy vegyek neki egy nyomtatót és mivel nyomtatót én is csak a munkahelyen látok, fogalmam sincs mi számít jó márkának 
-
sanzi89
addikt
válasz
huszar90
üzenetére
Szöveg nyomtatásra - szerintem - bőven elég a 600*600dpi. Nálunk a melóhelyen gyakorlatilag csak ilyen felbontású nyomtató van, és eddig senkinek se volt ebből gondja.
Illetve mióta van egy WiFi-s nyomtatónk, azóta én csak olyat vennék. Persze ez itt valószínűleg nem szempont, de nagyon hasznos funkció! HP LaserJet P1102w
-
huszar90
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Ingatlanos topic!
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Apple asztali gépek
- PlayStation 5
- PayPal
- Milyen egeret válasszak?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest