Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mikk2000

    őstag

    válasz apaszka #10351 üzenetére

    Nyomtató nélkül nehéz lenne kipróbálnom. Viszont tény hogy nem egy hardvernél van olyan, hogy egy újabb készülékhez való driver használható, nyilván nem 100%-osan (főleg az egyedi, spéci funkciók hiányozhatnak), de legalább nem kell kukába dobni, vagy 20 féle OS-t bootolgatni a különböző hardverekhez.

    A weboldalon amit linkeltem nem csak az látszott, hogy megoldás jött a kérdésre, hanem az is, hogy a kérdező elfogadta jó válasznak. Ha a szerencsétlen annak ellenére fogadta el jó válasznak hogy nem működik, akkor az illető szegény szellemi fogyatékos, vagy a másik, nem jól telepítetted, pl. nem lettek jól leirtva az előző driverek. Viszont ebben nem látom az én hibámat, mint írtam nyomtató nélkül... és továbbra sem vagyok meggyőződve azok alapján amit eddig írtál/reagáltál, hogy tényleg megpróbáltad megfelelően feltenni, ha valaki nem precíz, akkor napokig szívathat egy társaságot, akik amúgy segíteni szeretnének.
    A legeslegnehezebb távolról segítséget nyújtani, én csak tudom, a legegyszerűbb dolog is órákig tarthat, ha az "ügyfél" nem veszi komolyan a dolgokat, saccol, okoskodik, nem azt csinálja amit mondanak neki, így aztán eredmény se lesz.

    Remélem az a megoldás ami jött közben működni fog.

Új hozzászólás Aktív témák