- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Vodafone mobilszolgáltatások
- DIGI Mobil
- Mobil flották
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razzul
őstag
válasz JulianSinulf #4 üzenetére
A nyomtatás igen, viszont a Computexen ha jól emlékszem Noctua ventik forogtak ezekben a házakban, az már húzósabb tétel lehet.
Stat crux dum volvitur orbis
-
félisten
Ez azért elég menő.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
-
JulianSinulf
senior tag
Ha van hozzá cuccod, akkor a nyomtatás mondhatni fillérekből kijön.
Ha most kéne mindent venned, akkor viszont jó sokba kerülne. Érdemesebb készen venni.
Aki foglalkozik ilyensmivel, annak valószínű még M2,5-ös csavarja is van. Elvileg nekem is van. M3-asom tuti.
Ami itt egyedi lehet, hogy nem az ajánlott színekkel megcsinálni és/vagy rászerkeszteni egy saját logót.
Illetve tényleg az, hogy ez nem kerül sok anyagba és időbe sem.Engem az érdekelne, hogy vajon RPi 4B-hez jó e. Bár egy alja már van, de a tetejét még nem terveztem meg.
Lehet beküldöm majd a fájlokat a tervezőbe és ráillesztem a 4B alapját, aztán nagyjából kiderül, hogy adja ki magát. -
ledgeri
nagyúr
Remélem kap egy ingyen ebédet az eredeti "mi lenne ha" ötletgazda, vagy legalább egy kávé-meghívást a marketingestől, mert bár hasznuk nem lesz, nevük öregbül!
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
jerry311
nagyúr
Ez kivalo hir. Felfutom a 3D nyomtatot gyorsan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Le Mans Ultimate
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Gaming notebook topik
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Építő/felújító topik
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation tulajok OFF topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest