- Yettel topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Erős specifikáció, kompakt formában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razzul
őstag
válasz
JulianSinulf #4 üzenetére
A nyomtatás igen, viszont a Computexen ha jól emlékszem Noctua ventik forogtak ezekben a házakban, az már húzósabb tétel lehet.
-
Ez azért elég menő.
-
JulianSinulf
őstag
Ha van hozzá cuccod, akkor a nyomtatás mondhatni fillérekből kijön.
Ha most kéne mindent venned, akkor viszont jó sokba kerülne. Érdemesebb készen venni.
Aki foglalkozik ilyensmivel, annak valószínű még M2,5-ös csavarja is van. Elvileg nekem is van. M3-asom tuti.
Ami itt egyedi lehet, hogy nem az ajánlott színekkel megcsinálni és/vagy rászerkeszteni egy saját logót.
Illetve tényleg az, hogy ez nem kerül sok anyagba és időbe sem.Engem az érdekelne, hogy vajon RPi 4B-hez jó e. Bár egy alja már van, de a tetejét még nem terveztem meg.
Lehet beküldöm majd a fájlokat a tervezőbe és ráillesztem a 4B alapját, aztán nagyjából kiderül, hogy adja ki magát. -
ledgeri
nagyúr
Remélem kap egy ingyen ebédet az eredeti "mi lenne ha" ötletgazda, vagy legalább egy kávé-meghívást a marketingestől, mert bár hasznuk nem lesz, nevük öregbül!
-
jerry311
nagyúr
Ez kivalo hir. Felfutom a 3D nyomtatot gyorsan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SilentiumPC Signum SG1 TG
- RTX 4090 / RTX 3090 videokartya hütő ventivel olcson! Dobozzal!
- SILENTIUMPC Fortis 5 Dual Fan Intel/AMD Univerzális Processzor hűtő
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- THERMALTAKE TOUGHLIQUID Ultra 360 AIO Vízhűtő
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest