- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Netfone
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulianSinulf
őstag
Ha van hozzá cuccod, akkor a nyomtatás mondhatni fillérekből kijön.
Ha most kéne mindent venned, akkor viszont jó sokba kerülne. Érdemesebb készen venni.
Aki foglalkozik ilyensmivel, annak valószínű még M2,5-ös csavarja is van. Elvileg nekem is van. M3-asom tuti.
Ami itt egyedi lehet, hogy nem az ajánlott színekkel megcsinálni és/vagy rászerkeszteni egy saját logót.
Illetve tényleg az, hogy ez nem kerül sok anyagba és időbe sem.Engem az érdekelne, hogy vajon RPi 4B-hez jó e. Bár egy alja már van, de a tetejét még nem terveztem meg.
Lehet beküldöm majd a fájlokat a tervezőbe és ráillesztem a 4B alapját, aztán nagyjából kiderül, hogy adja ki magát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Laminar RM1 PWM Intel CPU Hűtő (Socket 1700) - Új, bontatlan - Eladó!
- 0 perces Cooler Master MasterBox MB600L V2 Tempered Glass! SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)! ÁRON ALUL!
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Zalman R1 White - Ha valami egyedire vágysz 2.0!
- Update 07.16. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest