Hirdetés
Hirdetés
-
Ma indul PC-n a Towerborne korai kiadása
gp A teljes változat az Xbox Series X/S verzióval együtt valamikor jövőre érkezik.
-
Retro Kocka Kuckó 2024
lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!
-
A kriptobányászok energiáját akarja az AI-szektor
it Olyan mértékben nő az AI és az adatközpontok áramigénye az USA-ban, hogy a szektor már a bitcoinbányászokat is célba vette, az ő energiájukat akarják.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulianSinulf
senior tag
Ha van hozzá cuccod, akkor a nyomtatás mondhatni fillérekből kijön.
Ha most kéne mindent venned, akkor viszont jó sokba kerülne. Érdemesebb készen venni.
Aki foglalkozik ilyensmivel, annak valószínű még M2,5-ös csavarja is van. Elvileg nekem is van. M3-asom tuti.
Ami itt egyedi lehet, hogy nem az ajánlott színekkel megcsinálni és/vagy rászerkeszteni egy saját logót.
Illetve tényleg az, hogy ez nem kerül sok anyagba és időbe sem.Engem az érdekelne, hogy vajon RPi 4B-hez jó e. Bár egy alja már van, de a tetejét még nem terveztem meg.
Lehet beküldöm majd a fájlokat a tervezőbe és ráillesztem a 4B alapját, aztán nagyjából kiderül, hogy adja ki magát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Frissült fel! Itt egy újabb vizes hűtés! KOLINK Umbra Void AIO 240mm ARGB INGYÉ FOXPOST
- Lian Li UNI Fan SL120 V2 - 120 mm ventilátor (3 darabos fehér szett)
- Frissült fel! Itt egy újabb LÉG hűtés! Scythe Mugen 5 (SCMG-5102AR) RGB INGYÉ FOXPOST
- Nfortec Sagitta Gold RGB 1050w Moduláris Tápegység
- Frissült fel! Itt egy újabb LÉG hűtés! Scythe Big Shuriken 3 RGB (SCBSK-3000R) INGYÉ FOXPOST
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen