- One mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xarina
aktív tag
válasz
sasa134 #4156 üzenetére
Azsiaba (termeszetesen DK- Azsiaba) mar 100 ezer ft alatt nagyon gyakran el lehet jutni. Ill. ennek a toredekebol is, de azt ugyesen meg kell szervezni es lehetoleg sok szabadido kell hozza. Fel millabol mar 2-3 honapot ott lehet tolteni ket fonek. Persze ha valaki most megy eloszor, azt parszor jobban le fogjak huzni, de ha valaki tisztaban van az arakkal, akkor sokaig eleg az a penz.
Most telen a legjobb deal szerintem Izraelbol (szerencses esetben oda vissza van 7-8ezerert is) atmenni Egyiptomba vagy Jordaniaba.
Napfenysuti: Ugy latszik, hogy Brusszel csak nekem tetszett, de szerintem sem er tobbet 1-2 napnal. Es azt sem telen. Teny, hogy Brugges vagy Gent jobb valasztas nala.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
sasa134 #4156 üzenetére
A nyár az nagyon durva lehet ott, már áprilisban is elég sokan voltak. De nem bántuk meg hogy akkor mentünk.
Viszont az fix hogy jövő március végén megyünk Prágába egy hétre. Oda hétvégén lefoglaltam már a szállást is. Ez lesz a nászútunk még sose voltunk de jókat mondtak erről a városról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- sziku69: Szólánc.
- Wuthering Waves
- Kerékpársportok
- Dell notebook topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen autót vegyek?
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest