Hirdetés
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Előrendelhető a Meizu 22
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Aktív témák
-
Hi.
Hogy tudom megnézni az nforce driver verziot??
Aida32 -ben alaplapnál csak annyit ír, hogy nvidia nForce2 400, de ver. számot nem...
Amugy Ga-7N400 E alaplapom van.
Hát nem egy mai csucsmodell az tény:))
Amugy egyáltlán ezt tudom frissíteni erre a v3.13-ra?
:F -
Torry
addikt
[L]http://mwarhead.motherboardfaqs.com/content.php?content.3[/L]
Ezt fel szabad tenni?
Vagy inkább maradjak a WHQL-nél? -
Ra3
őstag
na, nálam is ugyanezt csinálta, felraktam 3,13-at, nem volt jó, leszedtem mindent, és utána egyszerűen nforce-os cucc nem ment fel, kilépett az installer, windows reinstall, 2.45 fel, minden jó.... ja, és chpiset driver telepités elött csinálom a rendszervisszaállitó pontokat...
-
Torry
addikt
Hinnye!
Most olvasgatom, hogy ezzel az új driver-rel egyik gyereknek is elkezdett folyamatosan swap-elni!
Szóval ez a gond!Batllefield-ben olyan iszonyatos swap-elés kezdődött hogy játszani nem tudtam!
Áhh megy is vissza a 2.45.
DEjó, ez a fórum!:)) -
Zsotie
tag
Nekem is voltak problémáim. Mondom felrakom a 3.13-at.
A régi uninst, majd raknám fel, de nem megy. Egyik verzió sem ment fel.
Akármit csinálhattam, pedig leszedtem én az összes Nvidias cuccot az mindenféle progival, mégsem ment fel.
XP újratelepít, felrak a 3.13, uninst a VGA driver, felrak a régebbi Detonator.
Müködik minden. De erre ráment két napom. Kipróbáltam az új IDE nélkül és vele is. Nekem megy ezzel is, azzal is. -
erdoke
titán
Chipset eszköz kezelése jobban tetszik?:) Ugyanaz a típusú ATA kártya nálam hibátlanul megy, ugyanúgy egy DVD-ROM és egy HDD (rack) van rajta. Még a kábelek is egyformák. Csak az alaplapunk nem egyforma, illetve a rajta lévő chipset. Ezért kénytelen vagyok annak tulajdonítani a hibát.
Kicsit félreérthetően tömör voltam. A kérdés és a kijelentés közé egy Entert kell képzelni.:)
Win alatt és bootoláskor is vannak gondok a kártyára dugott eszközökkel, gyakran fel se ismeri egyiket-másikat.
Nem a Win driver a problémás, a winfos előtti szakasszal is van gond. IRQ ütközés is lehet, már cserélgeti az öcsém a slotokat, de eddig nem javult meg, hol felismeri a rá dugott eszközt a kártya, hol nem. Még1x, a kártya hibátlan.
[Szerkesztve] -
Ra3
őstag
végignéztem a topicot, de olyan problémát ami nekem van még nem láttam senkinél. 1*-es agp-n megy a gépem (msi k7n2 delta-l + 2500+barci), és hiába szedtem le a 3,13-as drivert, nem tudok ujat felrakni. drivercleaner is végigment a gépen, szoval teljesen nvidiamentes a cucc, de hiába inditom el az installert, nV logo bejön, valami csik végigfut egy kis ablakban és kilép. tele a tököm, 2 napja mást sem csinálok mint drivereket töltök, szerintetek mit csináljak? ja, és a winxp is uj.
-
erdoke
titán
válasz
Alvin_ti4200 #211 üzenetére
Melyik a legjobb nForce2 driver IDE-kezelés szempontjából? A legújabb? Öcsém gpében szarakszik ugyanaz a típusú ATA RAID kártya, ami nálam gond nélkül megy.
-
general
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #211 üzenetére
okés, ja mondtad, minnyá' csinálom, csak töltögetek le pár utilityt, drivercleaner, bios az alaplaphoz, meg ilyenek.
-
Alvin_ti4200
félisten
-
general
addikt
nekem is akad problémám nforce-szal: winXP install, directx9 fel, Detonator fel, nforce3.13 fel, NINCS 3D-s megjelenítés! pffff, most cseréltem vga-t Nvidiára, ATI-val működött, ezzel nem, szal megy fel a régebbi verzió, remélem az jó lesz.... Hanggal is volt bajom, FarCry-ban lövök, de a hang jóval később jön... valami advice?
-
Bálintosz
senior tag
Q815411_IDEBUGRAWXP_SP2_x86_HUN.exe
Ez a magyar SP2? Ha igen akkor küldje nekem el valaki please! -
BaliTHC
tag
Csak okulás miatt: mostanában vettem ABIT NF7-S alaplapot. Az ABIT oldaláról leszedtem a ''legújabb'' (nem az, de verzióját nem tudom) driver készletet az nForce 2 chipkészlethez. Felraktam egy új WinXP-vel, működött. Valamit bénáztam a driverekkel, uninstalláltam őket, a Windows el sem indult többé. Windowst újratelepítettem. (Azóta már tudom, hogy valami dll-t be kellett volna a repair üzemmód konzolja segítségével másolni egy könyvtárba, de akkor nem tudtam. lsd nVidia driver oldalai). Minden okénak tűnt, de a hang az egyik játékban recsegett egy picit.
Emiatt az NVidia oldaláról leszedtem a 3.13-as pakkot, uninstall nélkül (lsd. korábbi szívásom) felraktam. Első indulásra minden oké volt, minden későbbi induláskor kb 2-3 perces késleltetéssel indult a gépem, az IDE driver miatt(valószínüleg). Az nVidia oldaláról leszedtem a külön IDE drivert, felraktam, a Windows el sem indult többé!
Káromkodtam. APIC módot kikapcsoltam, Windows újratelepítés, SP1 felrakás, 3.13-as pakk felrakása. Windows XP nagyon lassan indul!!!!! (Érdekes jelenség:éppen kezdene előtűnni a fekete képernyőről a Windows XP logó, de még nagyon sötét, és ekkor áll le a gép X ideig) Leszedtem at IDE drivert, és nincs több gond.
Tanulság: az nVidia, vagy az ABIT, de leginkább mindketten húzzanak a sunyiba a sz@r az IDE drivereikkel. -
Szóval általánossan nemtud senki semmit? :O
-
Sziasztok !
Tudja valki h. mikor adnak ki new nforce drivereket ? Halott v. olvasott erről valaki valamit?
Teljesen leált a fejlesztés vagy mi? Ennyire jó lenne a 3.13 driver? nem hinném az xp már 3 szór szedett le pl az nforce laphoz new audio drvert.... szerintem a winyo kezelésen is lehetne mit javítani....
Honapok óta nincs uj driver hozzá.... -
Zoller34
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200 #202 üzenetére
ennyiért már nem kellene szaggatnia :t
-
TitiRii
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #200 üzenetére
akkor ezt tul is tárgyaltuk
máglyára a 3.13 at :D
é az nv programozokat is hogy azóta se képesek kiadni egy normális drivert!!!
Aktív témák
- Gigabyte GA-MA770-UD3 rev: 2.0 AMD AM3 alaplap + Phenom II X4 Black Edition 955 proci
- KINGSTON FURY 64GB BEAST - DDR4 - 3200MHz - CL16 KIT - memória! - !ÖT ÉV GYÁRI GARANCIÁVAL!
- Hynix 4GB (2 x 2) 1066 MHz DDR3
- HyperX DDR4 16GB(2x8GB) 3600Mhz CL17
- 32GB 3200Mhz DDR4 RAM Kingston Fury Black CL16 2x16GB Garanciális
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest