Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Néhány Pixelnél Wi‑Fi és Bluetooth hibákat hozott a januári frissítés
- Apple Watch
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
BaliTHC
tag
Csak okulás miatt: mostanában vettem ABIT NF7-S alaplapot. Az ABIT oldaláról leszedtem a ''legújabb'' (nem az, de verzióját nem tudom) driver készletet az nForce 2 chipkészlethez. Felraktam egy új WinXP-vel, működött. Valamit bénáztam a driverekkel, uninstalláltam őket, a Windows el sem indult többé. Windowst újratelepítettem. (Azóta már tudom, hogy valami dll-t be kellett volna a repair üzemmód konzolja segítségével másolni egy könyvtárba, de akkor nem tudtam. lsd nVidia driver oldalai). Minden okénak tűnt, de a hang az egyik játékban recsegett egy picit.
Emiatt az NVidia oldaláról leszedtem a 3.13-as pakkot, uninstall nélkül (lsd. korábbi szívásom) felraktam. Első indulásra minden oké volt, minden későbbi induláskor kb 2-3 perces késleltetéssel indult a gépem, az IDE driver miatt(valószínüleg). Az nVidia oldaláról leszedtem a külön IDE drivert, felraktam, a Windows el sem indult többé!
Káromkodtam. APIC módot kikapcsoltam, Windows újratelepítés, SP1 felrakás, 3.13-as pakk felrakása. Windows XP nagyon lassan indul!!!!! (Érdekes jelenség:éppen kezdene előtűnni a fekete képernyőről a Windows XP logó, de még nagyon sötét, és ekkor áll le a gép X ideig) Leszedtem at IDE drivert, és nincs több gond.
Tanulság: az nVidia, vagy az ABIT, de leginkább mindketten húzzanak a sunyiba a sz@r az IDE drivereikkel.
Aktív témák
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 99 hó garancia
- KERESEK - 2 X 4GB DDR2 800 Mhz RAM-ot
- Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36 - XMP - 120 hó garancia
- G.SKILL Ripjaws M5 RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 WHITE - XMP - 120 hó garancia
- Kingston Fury 16GB (1x16GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP - 120 hó garancia
- Corsair SF1000 ÚJ // Számla // Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2027.09.11-ig garanciális, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest