- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Aktív témák
-
BaliTHC
tag
Csak okulás miatt: mostanában vettem ABIT NF7-S alaplapot. Az ABIT oldaláról leszedtem a ''legújabb'' (nem az, de verzióját nem tudom) driver készletet az nForce 2 chipkészlethez. Felraktam egy új WinXP-vel, működött. Valamit bénáztam a driverekkel, uninstalláltam őket, a Windows el sem indult többé. Windowst újratelepítettem. (Azóta már tudom, hogy valami dll-t be kellett volna a repair üzemmód konzolja segítségével másolni egy könyvtárba, de akkor nem tudtam. lsd nVidia driver oldalai). Minden okénak tűnt, de a hang az egyik játékban recsegett egy picit.
Emiatt az NVidia oldaláról leszedtem a 3.13-as pakkot, uninstall nélkül (lsd. korábbi szívásom) felraktam. Első indulásra minden oké volt, minden későbbi induláskor kb 2-3 perces késleltetéssel indult a gépem, az IDE driver miatt(valószínüleg). Az nVidia oldaláról leszedtem a külön IDE drivert, felraktam, a Windows el sem indult többé!
Káromkodtam. APIC módot kikapcsoltam, Windows újratelepítés, SP1 felrakás, 3.13-as pakk felrakása. Windows XP nagyon lassan indul!!!!! (Érdekes jelenség:éppen kezdene előtűnni a fekete képernyőről a Windows XP logó, de még nagyon sötét, és ekkor áll le a gép X ideig) Leszedtem at IDE drivert, és nincs több gond.
Tanulság: az nVidia, vagy az ABIT, de leginkább mindketten húzzanak a sunyiba a sz@r az IDE drivereikkel.
Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Ford topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged