Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VoLTE/VoWiFi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
-
Mobilarena
Azért nyílt ez a topik, hogy itt megosszuk közösen, hogy éppen melyik boltban mennyiért van lehetőség hozzájutni a körülmények között jó áron kártyákhoz (hisz jelenleg ritkák mint a gyűjtői darabok). A téma összefoglaló a ti segítségetekkel folyamatosan változni fog, bármilyen ötlet, észrevétel esetén írjatok egy kommentet, vagy egy privátot a topikgazdának! Off topik: [link] Szakmai topik: 3060ti/3070/3070 ti és 3080/3080 ti/3090/3090 ti
Új hozzászólás Aktív témák
-
warcat
veterán
válasz
kissdani
üzenetére
Nem, aki kapja marja. Az "nyer" aki leüti elsőnek a rendelés feladása és fizetés" gombot a végén.
Viszont " elmenti" a terméket kosáron belül a saved for later részbe, és innen előkotorható ha megint készleten van.
Sajnos ha sikeresen szeretnél videkókártyát vásárolni jelenleg, akkor nincs idő gondolkodásra, kattintgatásra, nézelődésre.Chrome böngészőt ajánlom, fordít mindent angolra, és add meg előre a számlázási és alapértelmezett szállítási címet, valamint a kártyaadatokat. (your account/addresses illetve your account/your payments)
Csinálhatsz próbavásárlást is olyan termékkel ami fixen készleten van és végigkattintgathatod a menetét, a "place your order and pay" lenyomása után adod le a rendelést addig szabadon állítgathatsz, visszaléphetsz stb.A felajánlott ingyen 30 nap prime felesleges, nyomj egy no thanks-et rá.És még akkor sem kell megijedni ha leütnéd, szándékosan hagy az amazon néhány percet mielőtt elkezdi feldolgozni a rendelést, ilyenkor még szabadon törölhető, vagy átállítható a fizetés, szállítás módja.
-
-
warcat
veterán
[MSI RTX 3070 Gaming Z Trio 8G] épp van, csak Fro-ra korlátozva. Distill beállítható, illetve berakható a kosár saved for later részébe.
-
warcat
veterán
Láttam tegnap a hírt, azért nem az a 8 % gyűrűzött most be szerintem hirtelen

Viszont láthatóan egyszerre érkezhetett be egy Giga meg egy MSI szállítmány a nagy semmi után ezért van ma dínomdánom (relatív, ugyebár). Reméljük folytatódik.A Zotac Trinity 3080 is mozgolódik, de a francia aloldalt kivéve nem listázódik ki a többin.Ott meg
1710 €1701, lsd lejjebb, arra gyanakszom, hogy még mindig a feladott rendeléseket teljesítik és ez az ár a "szúnyogriasztó"@kissdani az ünnepi időszak előtt már semmiféle javulást nem várnék, vásárol mindenki mint a bolond.Utána már lehet valami.
-
nexwo
Topikgazda
válasz
kissdani
üzenetére
Az oldal majdnem mindegy, az a lényeg, melyik Amazon szállítja. Amazon US, Amazon UK az vámos és sokszor nem hoznak közvetlen Magyarországra. Ha Amazon van csak kiírva akkor az az oldal saját amazonja (Amazon.de oldalon akkor Amazon DE/EU akar lenni). A lényeg hogy az európai amazon szállít magyarba, de az ÁFÁT nem csalja le!
-
warcat
veterán
válasz
kissdani
üzenetére
Lehetni lehet (ha az adott körben kirakott kártya épp nincs Franciaországra korlátozva) azonban jó drága lesz a vége (+7% áfakülönbség ,euróváltás ha nem fintech eszközt használsz (banki kártya most átváltja vagy 376-os áfolyamon kb) egy sima mailboxde használatával otthon lehet kb 926 euróból, a közvetlen rendelés meg az 1000€-t nyaldossa.
Más: elég szép kártyaeső van ma meglepő módon.
Aki 3080 ra vadászna, megpróbálkozhat a 3080 MSI Gaming Z Trioval, de rettentő gyorsan elviszik! Csak azért jelzem, mert ma már4-5x jelzzett rá a distill, hogy van.
spanyol 1299€ a listaár a vége változik a szállítással és a célország áfájával
olasz listaár 1319€
Erre ez a BoraComputer marketplace seller rá van telepedve, nem lepődnék meg amúgy, ha az amazontól megvásárolt kártyákat rakná vissza saját áruként. -
warcat
veterán
MSI RTX 3070 Gaming Z Trio 910€-ért volt az előbb amazontól, most nyilván nem annyi, ezt is lehet lesni esetleg
-
echterion
nagyúr
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Paypal-lal kapcsolatban javaslom a topik összefoglalóját tanulmányozni, igen alaposan ki van ott vesézve a mit és a hogyan.
-
T0mBd1gg3R
veterán
válasz
tupacamaru
üzenetére
És hogy tudok PayPal-ra tenni pénzt vajon transferwise-ból?

-
tupacamaru
veterán
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Nekem még a múltkor ment így, a fizetésre nem tudok mit mondani, én PayPal-al szoktam.
Akkor tárgytalan...
-
T0mBd1gg3R
veterán
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Ja, közben míg a kosaramban volt meg a címet irogattam, stb addig el is vitték
-
T0mBd1gg3R
veterán
válasz
tupacamaru
üzenetére
Ez innen megy a mailbox-ba? Jó ha keresztnevet megadom, családnévnek meg "családnév, ID 123456" ?
Mivel kártyával nem tudok fizetni, Paypalon nincs, csak Transferwise-on van csak ennyi pénzem jó az átutalásos, vagy hogy néz ez ki? Esetleg Deutschebankos számlán is van de azt nem akarom bántani. -
törölt tag
válasz
tupacamaru
üzenetére
Nagyon szar most a forint. Pedig ezt adnám a TUF-om helyett.
430ba állna meg ez kb. -
ƵøŁĭ
veterán
Hollandiában hol érdemes kártyát vásárolni ? Testvérem kint él és így hátha lehetne valamit vadászni. FE verziók is érdekelnek.
-
tupacamaru
veterán
MSI GeForce RTX 3070 Ti Suprim X Mindfactory.de € 1.149,-*+a sallangok.
Nekem nem enged venni, mert már egy 3080-as vettem tőlük. Ha valaki magáncélra venne csomagküldőn keresztül, az behúzhatna kettőt.
Utalom az árát + a küldés díjját. -
warcat
veterán
12:04 kor volt megint Msi 3070 Ti 1049-ért amazonon, Itt található, az összes többi aloldalon több száz euróval drágább.
Az ár azonban bármikor megváltozhat a tapasztalat szerint, ugye most így ennyi, hogy nagy %-os 'kedvezmény' van rajta (fentebbi képem). Szállítási idő: karácsonykor -
echterion
nagyúr
válasz
DeathAdder
üzenetére
Sok nyelvet ismerünk.
Amit meg nem, azt meg megoldja a króm fordítója.
-
-
nexwo
Topikgazda
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Asztali böngészőben a vásárlási gombok alatt: Dispatched from and sold by Amazon.
-
nexwo
Topikgazda
válasz
tupacamaru
üzenetére
Ha nem linkeled senki sem találja

-
echterion
nagyúr
Zotac Gaming GeForce RTX 3080 Trinity OC LHR 1.450€, franszia amazon.
-
nexwo
Topikgazda
Hát igen nem egy ár bajnok, de van: [link]
MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO
Amazon - €1,096.13
(itthon és caseking-en drágább)
De maga a kártya jó! Undervoltal és memory OC-val már majdnem 3070 -
echterion
nagyúr
Én most arra várok, hogy Clevo-éknál legyen végre MSI Ventus 3070ti, még november 4-én tudtam egyet rendelni, de már csak azt írta, hogy nem tudják, mikor érkezik be (előtte lehetett rendesen is rendelni, de túl sokáig filóztam, tököltem vele). Szóval most várakozom, hátha lesz belőle valami, akkor még 949€ volt, jó lenne, ha még karácsony előtt lenne belőle valami.
Amúgy köszi a linkeket, én is látom ezeket a drop-okat most már, még 3060ti Eagle szokott néha lenni, már sztem túl drága a cucc, most is 943€, és csak fransziába adják most. -
warcat
veterán
Na így hajnalok hajnalán (Battlefieldezek) volt egy msi drop, nem láttam mindent, de volt a korábban említett árakon Suprim 3090. Gaming Z 3080, Ventus3x 3060 (csak a francia árat láttam 833€ meh
Viszont a német ár 3070Ti Gaming X -ért (1049€) Jelenleg okés.
3-at hagytak volna rendelni akár szóval nem csoda, hogy örülök, hogy legalább az árat láttam
-
warcat
veterán
Hosszú lesz, unatkoztam:
Amazonon eléggé csend és hullaszag van, Zotac kártyák kifogytak, néha volt még 1-1 3080 Trinity de már 1710 ! euró feletti áron (francia amazon) a többi aloldalon nem tudtam már árat nézni, mert ki sem listázták a termékoldalon, csak a kosárban mozgott.
PNY kártyákból néha bedobnak egyet, de a szeptemberben még 600 euró alatt kapható PNY 3060 Ti most a legolcsóbb spanyol aloldalon is 849 euróba kerül.A 3090 ~3000€ környéke
Gigabyte is kifogyott, itt 3080 Ti van olykor 1700-1800 euróért. 3070 Ti nincs, 3060 Ti gaming OC Pro 792€ a legolcsóbb.Az Eagle OC bődületes áremelkedésen van túl. egy ideig volt még 835€-ért amazon.de-n de immár 899-999 között listázza amazon.
Az MSI kártyák szinte kéz alatt kelnek el, kevés van belőlük. MSI 3090 Suprim X 2728€ mindegyik aloldalon, 2-3 másodperc míg elkel.3080 Ti Suprim 2250-2350€.
3080 és alatta Suprim régóta nincs.
3070 Ti Gaming x 12xx euró spanyol aloldalon a többit nem tudom mert nem listázza mielőtt elkel.
Msi 3080 Gaming Z 1319€, azonnal elkel.Az anno a hétvégén eleinte 799€-ért bejelentkezett MSI 3060 Ti Gaming Z Trio sorsát meg láthatjátok ha rákerestek, 1043-1253€ között mozog és ennyiért persze be van ragadva.
Megjegyzés: kérdés, hogy lesz-e még egy nagyobb szállítmány karácsony előtt.Ha nem, akkor rip árak

-
warcat
veterán
Csak egy érdekesség: a dollár erősödik, és már olyan előrejelzések vannak, hogy az 1.2-es árfolyam helyett 1.1-en fog stabilizálódni.Az árfolyamkülönbség eddig fedezte az átlagban 20% körüli EU forgalmi adót, de így már nem fogja. +10% EU-s ár majd az új kártyákra? (nvidiának annyi a lényeg, hogy forgalmi adó után ami marad, dollárban megkapja a jussát)
Nem esne jól...
-
koko52
nagyúr
válasz
tupacamaru
üzenetére
Ok. Majd megpróbálom, ez már elfogyott.
-
tupacamaru
veterán
A cím miatt biztos hogy odatalál, sőt én egyszer rendeltem az Amazon-ról egy terméket, és a címzésben nem volt még az azonosító sem. Írtam nekik hogy mit várok és honnan, és nem volt semmi gond, küldték haza egyből. Most is megy egy Mindfactory-s 3080 FTW3, annak a címzésében is csak a nevem és az azonosítóm van.
-
koko52
nagyúr
válasz
tupacamaru
üzenetére
Tehát beírom, hogy Gipsz Jakab ID és a mailbox címét és odatalál? Elég merész.
-
koko52
nagyúr
válasz
DeathAdder
üzenetére
Kb fél éve 100%, hogy minden LHR-es.
tupacamaru: Mindfactorynál látom, hogy nem szabad a mailbox cégnevet beírni. Akkor mégis hogy talál oda? Amikor mailboxot használtam a címzettnek mindig ők voltak, amikor be kell írni a nevet, annyi hogy a végén kellett az ID szám.
-
tupacamaru
veterán
10GB Gainward GeForce RTX 3080 Phantom + LHR € 1.379,-* + a sallangok, Mindfactory...............
-
South Velen
addikt
válasz
DeathAdder
üzenetére
LHR-es volt.
Csakhát emag...fogalmatlanok.
-
lehetséges hogy nem LHR-es ?
Van külön Asus dual amin íjra náluk hogy V2 [link]
közben már meg is vették
-
Dyingsoul
veterán
ÚÚ micsoda csörték mennek itt, jövök máskor is!

envagyok: Nekem van tőkém, mert lakásra gyűjtök és tavaly épp gondolkoztam rajta az Ampere megjelenésekor, hogy hát váltani kellenne. De megláttam az árakat (az igaziakat, amiket a boltok elénk tártak) és azt mondtam maradok 1080 Ti-n, jóaz.
Aztán tavasszal olvasgattam a PH fórumokat és irigykedve olvastam, hogy páran azzal hencegnek, hogy már vissza is kereste a 3080 az árát és 0-ban vannak vele, mintha ajándékba kapták volna... Nah akkor eldöntöttem, hogy veszek én is kártyát. Megvettem egy 3080 Ti-t amivel beszerelése után én is elkezdtem az ár-redukciót... Azóta a kártya visszahozta az árának az ötödét... Az előd is besegít, így gyorsabban megy az ár redukció... Pár hónap és én is nullában leszek, még az ETH PoS váltás előtt...
És igen, ennyire egyszerű: Felismered a helyzetet, döntesz, nyersz. Tökmindegy, hogy milyen piacról van szó, alma, kukorica, napelem, videókártya, az árat a kereslet és kínálat határozza meg. Ha ezzel szembe mész, az olyan, mintha az ellen akarnál harcolni, hogy az élet igazságtalan... De az élet igazságtalan lesz bármit csinálhatsz, sem te sem bárki más nem tud ellene tenni semmit mert egyszerűen ilyen az élet. A piac meg ilyen. Ezt csak megérteni és nem megérteni lehet. Te azt az utat választottad, hogy nem akarod megérteni. Ez a Te bajod.
-
Az off tengert toroltem, envagyok pedig befejezi a topikos amokfutast amit jellemzoen muvel itt neha.
Erre mar senki ne valszoljon, vissza a topik temajahoz. -
tupacamaru
veterán
EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA Alternate, 1379 euro+ a sallangok.
-
törölt tag
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
GT 1030-at láttam a múlt héten 96ezerért is már.
-
warcat
veterán
Olasz amazonon 14:30-kor volt néhány másodpercig (értsd: 2-3) MSI 3080 Gaming Z Trio 1.292,99 euróért.
Nem számolok most utána, német címre ez olyan 1270 körül lett volna ami nem rossz jelenleg.Legalább még létezik
Már pár hete volt utoljára. (Ezért 'csak' ennyi az ára, nem dolgozta még meg az árazó algoritmus) -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27% - MSI RX 6650 XT GAMING X 8GB GDDR6 Videokártya!
- MiniITX GAMING PC! Ryzen 7700 / RTX 5070 / B850I / 32GB DDR5 / 2TB NVMe / 750w Gold! BeszámítOK
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- Lenovo L13 G2 Core i5 1135G7 Intel Iris XE 8Gb Ram 256Gb NVMe SSD Boltból Garanciával Számlával
- 27% - Philips Evnia 27M2N3200S IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Utalom az árát + a küldés díjját.

832€ -> 1015€-ra emelték a 6700XT árát is.