Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Azért nyílt ez a topik, hogy itt megosszuk közösen, hogy éppen melyik boltban mennyiért van lehetőség hozzájutni a körülmények között jó áron kártyákhoz (hisz jelenleg ritkák mint a gyűjtői darabok). A téma összefoglaló a ti segítségetekkel folyamatosan változni fog, bármilyen ötlet, észrevétel esetén írjatok egy kommentet, vagy egy privátot a topikgazdának! Off topik: [link] Szakmai topik: 3060ti/3070/3070 ti és 3080/3080 ti/3090/3090 ti
Új hozzászólás Aktív témák
-
fudi2002
nagyúr
válasz
ScomComputer
üzenetére
Elhiszem, de a cuda és nvenc nálam sokat van használatban, nem volt kedvem openclre váltani, amit ki tudja ki hogy támogat.
-
nuke7
veterán
miért sokkal drágábbak az azonos teljesítményű nvidia kártyák az amd kártyáknál..?

-
milfiboy
újonc
Sziasztok!
Erről a webshopról van valakinek tapasztalata:
https://palfker.hu/ -
echterion
nagyúr
Sztem sokan már ki akarják várni ezt a két hónapot, hátha lesz merge és akkor még drasztikusabban esnek majd az árak. Én is vacillálok, a fenti Tuf kártya volt nekem is, még 899€-ért vettem egy hónappal ezelőtt (szerencsére sikerült időben elpasszolnom bukta nélkül), a kétventis verziója volt 849€.
-
válasz
kalozhun100
üzenetére
STRIX / FTW3
-
trek81
senior tag
válasz
lockdown90
üzenetére
Még mindig nem vettél semmit?

Multkor 6700..6800..6900...most ez...semmi nem jó?
Jó árak vannak -
TheStigKrisz
tag
válasz
lockdown90
üzenetére
Köztes
Szerk.: Ők szállítanak Mo-ra 10 euro fejében: [link] . 45 euróval lesz csak drágább végösszeg.
-
lockdown90
senior tag
válasz
TheStigKrisz
üzenetére
szállít magyarhonba is vagy valami köztes megoldás kell?
-
TheStigKrisz
tag
Asus Webshop frissítette az árakat 760 eurós TUF 3070 elég jó ajánlatnak tűnik
-
warcat
veterán
-
kalozhun100
őstag
3080ból melyik verziót lehet frankón vizezni?
-
warcat
veterán
MSI GeForce RTX 3090 Suprim X 1990€ !
2000€ alatt még nem járt az ára.
-
echterion
nagyúr
-
echterion
nagyúr
Közben kíváncsiságból rálestem, mennyiért mennek most ezek: PC King-en 1009 euró a 10GB-os verzió:
-
echterion
nagyúr
Arra nem íratkoztam fel, pont ezért. A 3090-esen vagyok még rajta, az valami 1600 körüli áron volt, ha jól emlékszem. Érdekes, mert egyik terméklapot sem nyitja meg nekem az eu shop, minden más része megy.
Mod: most azt látom, hogy a 12-esre vagyok január 11-gyel feliratkozva. Fura, de annyiért tuti nem veszem meg. A sima 10 GB-osra emlékeztem, de azt nem találtam a listámban.
-
omfgk
veterán
válasz
echterion
üzenetére
Na azt nem fogod megvenni. Mert ritka szar áron van még náluk is.
1239 euró. Ami magyar áfával 1573 euró + 15 euró szállítás.
Ha sikerül jól váltanod akkor 590e...
620-ért volt a PCX-en a napokban 3080 Ti FTW.Ez egyébként a 3080 FTW - 12GB. A Ti olcsóbb... Tehát a jobb kártya olcsóbb az eu.evga oldalon.
Mert a dollár erősödött. Szóval a Ti még erősebb euró mellett lett 1229. Ez meg a gyengébb euró miatt már drágább lett. -
echterion
nagyúr
-
echterion
nagyúr
Hah, ma délután kaptam email-t evga-tól, hogy vehetek 3080-at. De az oldaluk le van dögölve, így azt se tudom, hogy mennyiért vehetném meg, plusz ugye 24 órám van csak, amin nem segít a döglött oldaluk.
-
omfgk
veterán
In the country’s south, the tech hub of Shenzhen, home to 17.6 million people, went into lockdown for a week on Monday. Residents will be tested three times before March 20.
Na ez sem fog segíteni az árakon gondolom.
----
Viszont a forint visszakóválygott 375 környékére. Az is valami. -
echterion
nagyúr
Igen. Mondjuk caseking-nél a háztól-házig garit lehet, csak német címről fogod tudni érvényesíteni, ha német címre rendeled. Ezt meg kellene tőlük kérdezni, de alapvetően ezeknek a webshop-oknak mindegy, hogy honnan küldöd vissza a kártyát (szép is lenne, ha ebbe beleszólhatnának, és megmondhatnák, hogy én mikor hova költözhetek pl.).
-
ƵøŁĭ
veterán
Üdv!
Mindfactory/Caseking-tól ha rendelek valós német címre és onnan hazahozom akkor meghibásodás esetén feladhatom itthonról?
-
warcat
veterán
válasz
TheStigKrisz
üzenetére
-
warcat
veterán
Random érdekesség: Evga utolérte magát amcsi oldalon a 3090 Step-Up kártyákkal [link]
már csak pár nap az átfutási idő.Elképzelhető, hogy több jut majd EU felé, de hangsúlyozom, hogy csak a 3090-ről van szó. -
nyul105
senior tag
Palit RTX3080 10GB GDDR6X GAMINGPRO 10G V1/LHR
459k. ilyenem volt, jó kártya, szerintem szuper jó ár.
PCX pedig nem a szuper árairól híres
-
echterion
nagyúr
800€ alatt a 3070.
-
-
kisbéci
tag
Csak mondtam egy számot, nem feltétlen reális az a 20%.
Most éppen pl. a 3070Ti Gaming X (persze azt nemszabad megvenni mert nem Strix vagy TUF
) 377k, a következő legolcsóbb 400k.
Nem gondolnám, hogy ez "meseár".
Tescoban is van, hogy olcsóbb az Univer mustár, mint máshol.
Miért ne lehetne?
Szerk.: Bár igaz, hogy a várható szállítás március 24. -
válasz
kisbéci
üzenetére
Gondolom 0% haszonkulccsal dolgoznak
csodák nincsenek, hogy full legál minden, de mégis 20%-kal olcsóbbak a többieknél. Remélem ezt te sem hiszed el. Kiírnak valami meseárat, hogy megrendeld, aztán jön a sajnálkozás emailben, hogy a beszállító még sem tudja ennyiért adni. -
nexwo
Topikgazda
válasz
kisbéci
üzenetére
Ha visszanézed, nem egy ember járt úgy, hogy megrendelte Kazy-n mert ott volt a legolcsóbb és mindenkinek törölték, mondván tegnap este még úgy látták van a nagykerben...
Rendelést megér, max törlik. Érdemes olyan márkát venni ahol van RMA a gyártóval ha a bolt trükközne.
-
válasz
kisbéci
üzenetére
Gariztatás és termék visszaküldés esetén derül ki igazán milyen egy bolt. Az, hogy mennyi értékelése van árukeresőn semmit nem ér, lásd turbado. Az ipon és az edigi is semmirekellő boltok.
"Ha bármi probléma van, biztos vagyok benne, hogy számon lehet kérni őket." ez csak feltételezés ha nem volt velük tapasztalatod.
-
kisbéci
tag
válasz
lockdown90
üzenetére
Garanciáztatás nem volt.
Szerény személyes véleményem: Szerintem feleslegesen féltek mindenféle boltoktól, csak mert nem Iponnak vagy Alzának hívják.
Kazynél van telefonszám, email cím, Székesfehérvári telephely, normális leírások, magyar adószám, stb.
2000 körüli értékelése van Árukeresőn.
Ha bármi probléma van, biztos vagyok benne, hogy számon lehet kérni őket. -
amstorm
aktív tag
általánosan szerintem nem a vásárlás a kérdés ezeknél a boltoknál hanem ha geb@sz van akkor mi lesz.
-
milfiboy
újonc
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata erről a két webshopról?https://kazycomputers.hu/
https://firstshop.hu/ -
warcat
veterán
-
echterion
nagyúr
válasz
milfiboy
üzenetére
Melyik boltot?Cseh bolt, mivel sok cuccok jóval a magyar árak alatt van, jó eséllyel áfaelkerülésesutaztatással hozzák be a cuccaikat. Csak olyan cuccot vennék tőlük, aminek a gariját nélkülük, a gyártóval is lehet közvetlenül intézni.
#9924cyberwarfare: mikor írtam, még nem volt ott
-
milfiboy
újonc
Sziasztok! Ismeri valaki ezt a boltot? Megbízható? Érdemes innen rendelni? Végül is ez is külföldi shop.
https://www.unibolt.hu/vgagignvd0620_gigabyte-gv-n307tgaming-oc-8gd-graphics-card-nvidia-geforce-rtx-3070-ti-8-gb-gddr6x
-
BeZol
őstag
Q2-ben érkeznek az Intel videókártyák, a csúcsverzió tud majd 3070-3070 Ti szintet a pletykák szerint.
Elvileg "dömpingárral" jönnek, hogy 20%-os piaci részesedésük legyen (AMD-nek van 15-20% talán) és LHR-lock sem lesz bennük és készlet is lesz elvileg dögivel. Értelem szerűen kezdeti tulajok béta-teszterek lesznek gyengus driver-támogatottság mellett.
Nem tudni, hogy a fentiekből mennyi fog ténylegesen megvalósulni, de ápr-máj-júniusban ha ez tényleg meg is valósul, akkor ezek a kártyák fogják fújni a passzátszelet és ezekre "alapozva" alakul majd az nvidia és amd kártyák árazása. Sztem beindulhat egy árverseny.
Szeptemberben pedig már érkezik az RTX 4xxx-ből gondolom a 4080/4090-es mostani árak fölé árazva természetesem
(árat csak tippelem)
Aki akart mostanra már megvette az RTX 3xxx-et, árak is megálltak, immáron zsinórban 3. hete nincs változás, csak a Ft gyengült most bő 10%-ot.
Akinek kell kártya az persze ígyis-úgyis vásárol most, de én minden ismerősömet arra buzdítom, hogy legalább Intel kártyákat várja most már meg, vagy vegyen méreg drága next gent ősszel
Azért na, 1,5 éves technika mostanra az RTX 3xxx, most már érdemes fél évet várni a next genre sztem...dobolan:
yep, nagyjából igen, de azért ezeket szépen ki lehetne mélyebben bontani, amiket a gazdasági blogok és yt-csatornák meg is tettek elmúlt napokban, mert nem ennyire "fekete-fehér" a szitu, legalábbis csak "feketét" írtál
-
warcat
veterán
Németeknél van kártya dögivel, szerintem itthon nem akarnak rendelni ennyire volatilis árfolyam mellett, de erre te jobban rálátsz szerintem.
Mindenesetre amíg amazonon halomban állnak a kártyák, addig nincs hiány, csak már nagyon drága és fájós 400-as árfolyamon nekünk. -
BeZol
őstag
Én hosszú távon vártam ezt, de csak 1-2 éven belül, nem bő 2 hét leforgása alatt
Ilyen az, amikor megrendül a bizalom a bankrendszerben (Sberbank + háború), és mindenki ezek után esélyesen 1misi kp-t és hasonló mennyiségben EUR/USD-t vesz magához ami gyengíti a bankokat és Ft-ot is.
Emellé ott a régiós kockázat h szomszédos országban van háború.
Továbbá mivel az orosz tőzsde zárva tart és mindenkinek "beragadt" oda a pénze (még a befektetési alapoknak is), ezért amikor ezekből az alapokból szedik ki a befektetők a pénzüket, akkor ezek csak a nyitott piacokról tudnak pénzt kivenni, ergo "kényszereladnak" a többi kelet-európai piacon, mint a lengyel/magyar/cseh. Ezért esik pl. az OTP is.
Miután pedig likvidálták az Ft-os pozíciójukat, váltják vissza EUR/USD-be amivel gyengítik a Ft-ot
Máris hello 400 Ft-os EUR
(na jó most még éppen 399) -
Nem tudom, de idehaza durván kiürültek a nagykerek. Ami maradt az már eddig is ott volt, javarészt túlárazott kártya. De az olcsó(bb) 3060/Ti/3070/Ti/3080 karikat lerabolták.
Nálam pl szerda óta 2x akkora lett az érdeklődés mint ami előtte volt, csak most már nem tudok adni szinte semmit mert elfogyott minden idehaza.
Tippre azt mondanám ezek pánikvásárlások, félve attól hogy még tovább romlik a forint (félve írom, hogy simán elérheti a 400-at pár héten belül, de itt óvatosan írok ilyesmit mert az lesz, hogy pánikot keltek).
Amúgy ha 360-365 maradt volna, akkor talán 2-3 hét és újra a tavaly nyár eleji áron lehetett volna venni megint a karikat. (kb 425K egy STRIX 3080) -
warcat
veterán
Eléggé megakadt a külföldi árak csökkenése, a mindfactory árak kb beálltak az amcsi piac dollár áraira.
A kereskedők vélhetően lementek ameddig tudtak, most már majd az AiB partnereknek kell árat csökkenteniük, ha nem fogy elég kártya. -
echterion
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
És csak egyre több lesz. Előbb utóbb elfogynak a 350-360-on betárazott készletek és akkor lesz itt áremelés szépen.
-
ƵøŁĭ
veterán
-
zoo8800
veterán
ASUS GeForce RTX 3060 Ti 8GB Dual Mini LHR
263 790 Ft -
törölt tag
válasz
Jinxb1rd
üzenetére
Jól tudod, legkésőbb ma kell megkapnod a termék vételárát (vásárláskori szállítási költséggel együtt), mivel nem a termék visszaérkezésétől indul számukra a 14 nap fizetési határidő, hanem az elállási szándék bejelentésétől.
(Kivétel csak akkor van, ha az elállási szándék bejelentésétől kezdődő 14 napon belül nem érkezik vissza hozzájuk a termék, mert ez esetben annyi ideig visszatarthatják az utalást, ameddig a terméket vissza nem kapták. De nem tovább.)https://net-jog.hu/2019/11/14/visszatartasi-jog-ezt-teheti-a-webaruhaz/
-
ƵøŁĭ
veterán
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
lockdown90
üzenetére
az az egy fajta volt, 15:00-kor volt az nv premier, utána pár perccel lett elérhető, pár percig, meg inno3d-ből volt placeholder 112k-s áron, de abból sose volt készlet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:85%
- Gamer PC - Számítógép Ryzen 7 9800X3D // RX 9800XT 16GB // 64GB DDR5 // Számla // Garancia //
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Megkímélt szép állapotban.
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- 245 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ezt lehet venni, ez van a levélben: 12G-P5-4877-KL. Ennek mennyi volt az msrp ára?

csodák nincsenek, hogy full legál minden, de mégis 20%-kal olcsóbbak a többieknél. Remélem ezt te sem hiszed el. Kiírnak valami meseárat, hogy megrendeld, aztán jön a sajnálkozás emailben, hogy a beszállító még sem tudja ennyiért adni.
(na jó most még éppen 399)
nexwo