Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
- Mobil flották
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
S_x96x_S
addikt
válasz
Komplikato #50835 üzenetére
> Spark - "Elvileg csak kettőt lehet összekötni vagy nem?"
a már beidézett - STH-s infó-nál nem találtam jobbat.
És ha jól "értelmezem", akkor 3rd party-s szoftver csomagokkal nincs akadály kettőnél
több gép összekapcsolásának.Elméletileg lesz Duo-s kialakítás: $8049 -ért. ( kábellel )
De még ha "NVIDIA ConnectX-7" -et limitálják két gépre.
"On the rear of the system, we get the big features. We get a HDMI port as we see on many mini PCs, but then a lot more. There are four USB4 40Gbps ports. There is a 10GbE NIC for base networking. Then there is perhaps the wild feature, a NVIDIA ConnectX-7. NVIDIA told us yesterday this is going to be an Ethernet version of the CX7 for RDMA clustering. The dual port is there for perhaps more interesting connectivity later, but the initial focus is going to be on clustering two of these together with RDMA for a two node solution with up to 256GB of shared memory.." ( STH )
amit kevésbé hiszek. akkor még minding van 4db USB4 40Gbps ports
amiből Mesh networköt lehet készíteni.
és tartaléknak ott van még egy 10GbE NIC
Vagyis valamilyen https://github.com/exo-explore/exo szerű
megoldást biztos lehet alkalmazni itt is.amúgy én megvárnám a független teszteket, hogyha ez problémás
( mert én csak értelmezgetem a hireket - és a tévedés jogát fenntartom . )
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az NVIDIA éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Gainward RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X Panther OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Hibátlan - COLORFUL Geforce GTX 1650 Super 4GB GDDR6 128bit videókártya
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X GAMING X SLIM WHITE - Új, 2 év garancia - Eladó!
- EVGA GeForce GTX 1080 SC GAMING
- ZOTAC RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X AMP HOLO - Új, 2 év garancia - Eladó!
- iKing.Hu - Apple Watch 10 - Slate Titanium - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest