Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • GeryFlash

    veterán

    válasz Abu85 #27873 üzenetére

    ,,Szerintem jobb, ha nem úgy gondoltok a konzolokra, hogy tudnak egy csomó újdonságot, hanem tekintsetek rá külön ligaként."

    Egyrészt hasonlót jósoltál PS4/X1 bejövetelekor, mivel az APU felépítés miatt (ami PC-n olyan teljesítménnyel akkor nem létezett helyette CPU+dVGA) olyan játékok lesznek konzolra amire PC-re évekig nem, például említetted a FIFA-t hogy annak az AI-ja meg a közönség reakciók stb. nagyon sokáig nem lesz konzolon és PC-n egy szint. Aztán de, semmi különbség nem volt, és nem sok nyereség származott a gyors memória elérésből stb, és pár évvel a konzol kijövetele után a PC-s grafika toporgott egy helyben a gyenge konzolok miatt.
    Ekkor (2013) vizionáltad azt is hogy éveken belül csak APU lesz és a dVGA-k kidöglenek.

    ,,. És attól, hogy a konzolok, hogy a konzolokban hardver végez egy csomó dolgot, a PC-n meg lehet csinálni ugyanazt szoftveresen. A különbség annyi lesz, hogy kell pluszban egy rakás mag, illetve egy rakás memória, de a működésben nem érzel majd különbséget."

    Másrészt a RAM és VRAM árak évek óta nem csökkenek jelentősen, nem tartom valószínűnek hogy egy csapásra megfizethető lesz majd 64-256GB RAM-okat pakolgatni a gépbe, vagy hogy a VGA-k VRAM-ja több ugrásnyit fejlődnének.

    Meglátjuk mi lesz, abban egyetértek hogy rengeteg kókler van a neten (lásd Adored TV) akik nézettség miatt flesselgetnek kitalált szcenáriókat, én sem hiszem hogy az idei VGA-k tudnának ilyet, de szerintem nem kizárt hogy az utána következő már igen, mert addigra lesz szoftvertámogatás is az MS részéről.

    Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?

Új hozzászólás Aktív témák