Hirdetés
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Xiaomi 12T - egytucat
-
Mobilarena
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
Nem tudom mi ertelme szorszalhasogatni, kb. ketszeres, oke, a technologia nem engedi, akkor legyen csak 1.7, johet. Mint tudjuk tobb shaderrel es alacsonyabb orajellel ez meg tovabb tud noni, es az uj chipben 896 lesz, tehat lehet meg novelni, tehat szerintem siman meg tud lenne a dupla. Marmint nem fognak ilyet csinalni szerintem, de tudnanak.
Mobil P600 nem ugyanaz, mint a desktop, 128 bites - 80 GB/sec.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az NVIDIA éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- MSI 5070 Ti 16GB GDDR7 VENTUS 3X OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- MSI RTX 3070 Gaming X Trio - hibátlan - dobozos - eladó!
- GIGABYTE 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X WINDFORCE MAX OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- GeForce VGA-k 5080, 5090, Bontatlan, Új, 3 év Magyar garis.
- Eladó egy hibátlan MSI Ventus 3x RTX 3070Ti
- Beszámítás! Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest