Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
s.bala31
őstag
marvel's spider-man 2-vel volt ma egy negatív tapasztalatom. Elkezdett crashelni a játék sajnos úgy néz ki hogy a framegen bekapcsolása okozta. Volt már hasonló problémám anno a Horizon Forbidden West-el is 4070Ti-vel ott is a framegen miatt voltak fagyásaim. Remélem több játéknál nem jön ez elő mert konkrétan ez a fícsör ami miatt érdemes erre a genre váltani és pont az nem működik rendesen
-
s.bala31
őstag
válasz
BerserkGuts #8683 üzenetére
Köszi
-
s.bala31
őstag
Végül is így hagytam napira:
-
s.bala31
őstag
válasz
BerserkGuts #8676 üzenetére
Ez melyik progi?
-
s.bala31
őstag
válasz
bigdigit #8608 üzenetére
Valahogy nálam sem az igazi az Afterburner. Van amikor a curve beállításaim nem tölti be és alap órajelen megy. Viszont a memóriánál megmarad a +2000Mhz. Nemrég feltettem egy korábbi stable verziót most azzal mintha jobb lenne, de még így is van hogy elszáll a beállításom. Nálam fent van a Gainward saját progija is lehet azzal akad össze még nem jöttem rá mi okozza az anomáliákat.
-
s.bala31
őstag
Eddig ez a legjobb eredményem speedwayben 0.975mv 3075 max boost és +2000 vram. 355 w max fogyasztás.
Ahogy néztem a GW és Palit OC biosok is max 380w-ig engedik, ennyi pluszért inkább nem bajlódok a bios frissítéssel. Talán majd egyszer ha már kevés lesz ez a teljesítmény
De köszi hogy megosztottad
-
-
s.bala31
őstag
OC-s eredmény bár ez még nem biztos hogy stabil még tesztelgetni kell:
-
s.bala31
őstag
Csináltam pár mérést minden alapon:
-
s.bala31
őstag
Megérkezett a GW Phantom rtx 5080. Volt egy kis izgalom hogy mit mutat majd a gpu-z
De úgy néz ki okés.
-
s.bala31
őstag
-
s.bala31
őstag
Alza garanciális ügyintézésnél nincs valami kiskapu hogy ne az eredeti vevő tudja csak intézni? Mármint akkor ha a számlát már nem lehet átírni a nevemre?
-
s.bala31
őstag
válasz
Celithrandi #6786 üzenetére
Esetleg játék elején amikor a shaderezés megy, de én ott sem láttam még 200w fölötti értéket. Bár ott ha valaki nem várja meg amíg betölti rendesen a shadereket és elindítja a játékot lehet összejön 700-800w valami bolygó együttállásnak köszönhetően
-
s.bala31
őstag
Sziasztok. Szerintetek a GAINWARD GeForce RTX 5080 Phoenix mennyire vállalható vagy ez már tényleg nagyon fapados?
-
s.bala31
őstag
RTX 5090 Dhahab edition
Legalább a sejkeknek jutott
[https://www.guru3d.com/story/regional-design-elements-in-asus-rog-astral-rtx-5090-oc-dhahab-edition/] -
s.bala31
őstag
válasz
Impulsivex #5042 üzenetére
Gondolom amikor még tartott a bányászláz és voltak a mókolt bányászbiosok jobban figyeltek erre és megtagadhatták az RMA-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Politika
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Lexus, Toyota topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NBA és kosárlabda topic
- Építő/felújító topik
- Macska topik
- További aktív témák...
- Garanciális! GIGABYTE RTX 4070 Ti SUPER OC 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Asus TUF RTX 4090 24GB GDDR6X Gaming Videokártya! BeszámítOK!
- XFX Speedster MERC 310 Black AMD Radeon 7900XTX 24GB 3év Garancia
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest