- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Sontir Fel
őstag
válasz
Vistaboy #10267 üzenetére
Nem volt kérdés, miután megrendeltem, másnap már mentem is beszerezni a kábelt. Elsődlegesen a menedzsment volt a szempont, de ezek után a hírek után talán tényleg szerencsésebb egy drágább kábel... vagy nem...
#10258jeni: nem lenne rossz forgatókönyv... csak a lakást ne vigye magával olvadás közben
#10262pRoject2HUN: pedig csak emiatt választottam... gondoltam, majd ha jön a 4K kijelzőm... ha nem fogom használni, akkor annyira nem happy end ez a story, főleg hogy most már 380 körül van 7900xtx boltból
-
törölt tag
válasz
Vistaboy #10153 üzenetére
Sry, lemaradt!
Nem kell fosni, a lényeg hogy a csati után legyen 3-4cm egyenes és után mehet az ív!
Nézd meg az enyémet. -
jeni
félisten
válasz
Vistaboy #10148 üzenetére
A csatlakozótól a merevítés hosszúságát vagyis az egyeneséget (az ajánlás szerint a gyári rajz 3-4cm-t ír elő) ha van annyi helye neki akkor oda tudsz rögzíteni egy 3-4 cm műanyag pálcikát (ami nem nehéz) az elhajlás ellen. Így egyenesen marad a csatlakozótól számítva.
A merlinhardver kínál jó pár VGA tartót. Lehet onnan válogatni. Ebayról olcsóbb de soká érne ide.
A legos átmeneti tartóval nem rizikóznék. Nem ér annyit. Nem biztos,hogy biztonságosan ott marad egy helyben. Addig olvass könyveket.Tépőzár helyett kötegelőt is tehettél volna oda kisebb helyen fér el és vékonyabb masszívabb.
A 12VHPWR jelölés az csak dísz a kábelen. -
petymeg
addikt
válasz
Vistaboy #10103 üzenetére
A ház füzetében azt mutatta az ábra, hogy 4 cm-től kisebb ívben ne törjük a kábelt. Nekem 3 cm volt a hézag és elfért úgy, hogy éppen nem nyomta az üveg, de kicseréltem egy rövidebb 90 fokosra. A táphoz 60 cm-est adtak, alig bírtam betuszkolni a táp elé, ez csak 35 cm.
Ilyen volt.
-
Vistaboy
veterán
válasz
Vistaboy #10102 üzenetére
Egyébként megmértem, 7 cm van a jelenlegi kártyám (EVGA GeForce RTX 3080 Ti FTW3 ULTRA GAMING) és a ház oldallapja között becsukott állapotban. A kártyát 136.75 mm magasnak írják az oldalon, míg a kiszemelt Palit GeForce RTX 4080 GamingPro méretei a hivatalos oldala szerint 328.9 x 132.9 x 63.4 mm, azaz akkor elméletileg "alacsonyabb" lenne, mint az EVGA?
A házam amúgy egy Cooler Master C700M, azaz nem kis darab, szóval valószínűleg elég helye lesz a 12VHPWR kábelnek, de azért megkérdezlek titeket is, hogy mennyire kell odafigyelni a kábel hajlításakor?
Beszerelhetem állítva is a VGA-t, adtak Riser-kábelt a házhoz, de nem tudom, elférnek-e akkor a HDD-k, valószínűleg nem, de majd kiderül. Ja, és vettem még régebben egy VGA-kitámasztót is, szóval elvileg most már minden oké lesz.
-
jeni
félisten
válasz
Vistaboy #10092 üzenetére
Szerintem ez extra cucc ami nem része hivatalosan a tápegységnek.
Ez amolyan kiegészítő darab.
Amúgy ha jól tudom, Seasonic belső van benne,ezért nézzél utána valóban ő a gyártója.
Inkább írj a gyártónak.
Amúgy lehet kapni az Alza boltban Seasonic néven.ők gyártják a tápegységedhez a kábelt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- PlayStation 3
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Reklámblokkolók topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest