- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Google Pixel 9a rapidteszt
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
válasz
szasanyi #9917 üzenetére
Ausztriában is (bolt függő) de van ugyanolyan rendszer, mint otthon, hogy OMV benzinkútra vagy hasonlóra rendeled, akár az autópálya mellé stb. Nem tudom otthon mi ennek a neve, de itt is létezik ilyen.
Még nem vettem igénybe, mert tőlem 5 percnyire van MM, meg általában házhozszállítás tökéletes, de biztos van olyan is, mint a foxpost, megrendeled Nickelsdorf, Klingenbach vagy Heiligenkreuz környékére azt kimész érte.
Szerintem a Szlovákoknál is van ugyanilyen, Komárno, Pozsony, Kassa nincs messze a határtól.
Csak a gyenge forinttal nem lehet mit kezdeni, ugye aki abba kapja a fizetését, az sajnos egyre kevesebbet is ér. Főleg kint...Meg lehet mindent oldani külföldről, csak talpraesettség kérdése. Akinek nem megy az angol, német, annak szívesen segítek én is privátban...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 12 Részletre BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W laptop további tulajdonsága
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest