Hirdetés
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Groove86
csendes tag
Valaki itt aki rendelt már kártyát Dodiryzen7 tagon keresztül?
Ha igen kérem dobjon nekem egy privátot a tapasztalataival.
Köszi!
-
szasanyi
félisten
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Hacsak nem pont azon múlik, hogy a BOOST órajel pont egyel nagyobb vagy egyel kisebb lesz akkor szvsz pont semmit.
-
GAbre
veterán
Csak úgy kérdezem alzára felrakhatnak 3080-as kártyát 7végén?
Vagy feleslegesen vadászok ilyenkor?
KAMELOT:
Nagyon vicces,főleg,azért mert lehet igaz is lesz
De addig már csak megjönne enyém is
-
tetris
tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Valamivel jobb, de nem sokkal (átlag -2fok), viszont az új venti legalább nem zúgnak...
-
Zorel
senior tag
Kijött az új PX1. (Remélhetőleg hamarosan jön update MSI AB-re is).
Akinek gondja volt a venti vezérléssel az új driver alatt ebben már javították.Precision X1 v1.1.1:
Improves compatibility with GeForce Game Ready Driver 457.09
This should resolve fan profile issues that people encountered with 457.09. -
edward2
addikt
válasz
Stanley-B.
üzenetére
Ja csk így a külföldi rendelés egy zsákbamacska. A 200as csomag után halál nyugodtan rendeltem be a 150eset erre majdnem 2x-es lett a végére az ára.
-
Léc
tag
Szegény Ipon kártyák nem bírták a negatív kommentket inkább törölték őket

-
Stanley-B.
őstag
válasz
2thletme2day
üzenetére
köszi az infót, ez már jobban hangzik
-
edward2
addikt
válasz
2thletme2day
üzenetére
A magyar vámolás egy komédia. Rendeltem már USAból úgy, hogy hasonló termék egyszer minden nélkül másik alkalommal vámmal áfával lett megfogva. Az első eset ami senkit sem érdekelt kb $200 volt a második meg kb $150. Mindkét esetben valós termék megjelölés és valós termék ár volt feltüntetve. Így gőzöm sincs mi történt. Mindkét esetben DHL.
-
torma1981
veterán
válasz
2thletme2day
üzenetére
Tesztek alapján nagyon szimpi a FTW3 Ultra. Csendes, hűvös, gyors. Tetszik. Rég óta az egyik legjobb EVGA szerintem.
-
GAbre
veterán
válasz
2thletme2day
üzenetére
Hát tény,hogy nem rossz áron van áfával se.
De boltba is néha van kb ennyiért.
Poén,hogy ukból rendelt tufom is olcsóbb ennél,csak,hogy a 3070 miatt,még kevesebb 3080 gyártódott.
Majdnem megfeleződött az eddig heti ~100-as listarövidülésem.
Ha így megy nem 10-15 hét,hanem 30 is lehet.Ez már tényleg "poén"

Addig "végleg kilépnek" eu-ból,és mehet rá a vám is
xd 
-
2thletme2day
őstag
válasz
Stanley-B.
üzenetére
Egyébként 8 órád van megvenni a kártyát. Nekem tegnap 16:28-kor érkezett a mail, hogy elérhető az FTW3 ultra
-
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Lattam en mar eleg FCA-vel kiengedett shipment-et DDP-s ship-to-nal

Az mas kerdes, hogy az biza nem ment tovabb a WH kapujanal....
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
2thletme2day
őstag
válasz
Stanley-B.
üzenetére
Szerintem RMA esetében az eu-s székhelyre kell visszaküldeni a kártyát. Gondolom megspórolják azt az időt míg a kártya elér az EU telephelyre és inkább direktbe küldik a vásárlóknak egyenesen a gyárból.
Előttem már Zorel megírta. Az áfát kifizettem. De ekkora értéknél EU-n kívülről az áfa mellett még vámot is kell fizetni.
Ilyen áron nem akarom megtudni mennyi az annyi.
-
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Hat mivel csak incoterm fuggvenye, annyira nem lett volna lehetetlen...
-
AsakuraDave
őstag
válasz
2thletme2day
üzenetére
Haha végig olvastam a sztorid és tengeri import/export szállítmányozóként jót nevettem
Csúnya lett volna ha a vámtehert megkapod
Bár videókártyákat még nem intéztem meg nem is vagyok vámos de érdekelt volna mekkora vámot szabnak ki rá
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
2thletme2day
üzenetére
Azért készíts be egy sort, hogy ha jönnek a vám és pénzügyőrök, még gyorsan fellőhess egy posztot
-
Zorel
senior tag
válasz
Stanley-B.
üzenetére
Németországba kell küldeni.
Rison77: ÁFÁ-t ki kell fizetni az EVGA-nak a rendeléskor és még közel 20eurot a szállításra is.
Valahogy így van egy FTW3: 710euro+27%VAT+16euro szállítás -
Rison77
senior tag
válasz
2thletme2day
üzenetére
Végül akkor ha áfa és vám mentes, mennyit fizettél? 709 EUR-t ami fel van tüntetve a shopban?
-
Stanley-B.
őstag
válasz
2thletme2day
üzenetére
garanciáztatáshoz is oda kell küldeni vajon?
Csak mert az extra macerával jár, hogy a kicserélt termékre ne kelljen ismételten áfát fizetni majd.
Jó lenne ha EU-s címre kellene küldeni.
Én is feliratkoztam nem sokkal a lehetőség után, remélem végre jut nekem is kártya.
Külön öröm, ha ezt a hazai vérszívó semmirekellők megkerülésével sikerül megtenni.
Mostmár csak remélem hogy nem akkor jön az email mikor alszok. Ez az 5 órás időintervallum amíg megveheti az ember azért elég kevés...1db-os limit szerepel mindegyiknél, de vajon különböző modellekből lehet venni egyet-egyet? Nekem kettő kellene, feliratkoztam mindegyikre.
-
2thletme2day
őstag
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Gondolhatod én mennyire beszartam amiatt amikor megláttam, hogy tajvani címről adták fel!

Csak infónak szántam ezt az egészet nehogy valaki felbuzdulva a tegnapi bejegyzésemen ezzel kapcsolatban nyugodtan vásároljon aztán meg koppanjon ő is.
Még jelentkezem ha megérkezett a csomag. Keddre ígérik.
Milyen kuponra gondolsz? Elvileg COD-ot meg gforce now-t kapok majd. Eddig még nem kaptam semmit.
-
GAbre
veterán
válasz
2thletme2day
üzenetére
Hogy lehet rendelni onnan?
Ki kell fogni,mikor van épp készlet belőle? Kupont kaptál amúgy? Igen az köszönöm. -
adakiller
senior tag
válasz
2thletme2day
üzenetére
na gratula

az infót meg köszönjük

-
Segal
veterán
válasz
2thletme2day
üzenetére
Akkor viszont nem értem mi a fenének küldenek neked ilyen levelet? Ilyet akkor szoktak ha még nincs is náluk a csomag, csak hogy mire ideér hozzád minden le legyen zsírozva, ne álljon sehol feleslegesen a csomag.
A lényeg hogy ebben az esetben akkor meg fogod úszni
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
2thletme2day
üzenetére
Beszaratod itt a népeket, te pernahajder
-
2thletme2day
őstag
Óh de sügér vagyok!
A DHL-től kapott mail tartalmaz 3 csatolmányt. Ezekre a csatolmányokra fókuszáltam és azokat bogarásztam a telefonomon csak közben meg a sablonnak hitt levelet el sem olvastam. Most, hogy ideültem a gép elé és újra megnyitottam a mailt aminek a sablon részét és átfutottam találtam egy mondatot:"Mivel a feladó vállalta a vámteher megfizetését, Önnek a behozatallal kapcsolatban vám- és ÁFA fizetési kötelezettsége nem keletkezik!"
Szóval lehet bátran rendelni EVGA-tól közvetlenül ha esetleg valakinek lehetősége nyílna rá és megfelelő neki az ár.
Lehet pont emiatt állja az EVGA a vámterhet.
-
Segal
veterán
válasz
torma1981
üzenetére
Nem láttam az adott rendelést, de sajnos az hogy x helyről rendel az ember még nem jelenti azt hogy onnan is jön.
Nekem is volt már olyan értesítőm hogy megérkezett a csomagom Belgiumból. MOndom is hogy honnan
Én nem rendeltem semmit onnan. Aztán kiderült hogy az eladó egy ottani raktárból postázta. (Külön érdekessége volt a dolognak hogy az utolsó 2 darabot rendeltem be a termékből, le is mentem kiváltani a megrendelést. Minden oké, hazajövök és itthon derült ki hogy 1 termék volt a csomagban. Le is izzadtam hogy ezt hogy fogom bizonyítani amikor eljöttem a postáról... Végül ráírtam az eladóra hogy nem stimmel a dolog, erre ő válaszolt hogy de stimmel csak 2 külön országban volt már csak 1-1 termék és nemsokára jön a másik is. Végül jött is
)
Tudnak érdekességek történni a külföldi rendeléseknél.
Ha még kínai lenne a feladó akkor ki lehetne trükközni a dolgot, de így sajna hogy az evga adta fel esélytelen
Nagyjából 30% felárral lehet számolni
-
adakiller
senior tag
válasz
2thletme2day
üzenetére
ez húzós lesz

-
Segal
veterán
válasz
2thletme2day
üzenetére
Szia
Nem fogod megúszni a dolgot ha Tajvanból jön.
Ha beküldted a dokumentumokat akkor ők ki fogják neked számolni hogy mennyit kell fizetned és a futárnak kell majd fizetned. -
-=RelakS=-
veterán
válasz
2thletme2day
üzenetére
pár éve ledekkel szívtam meg.
6000 forint volt a vámeljárás.
Hogy vámot vagy áfát fizettem még, azt nem tudom már, de beleszámolták a rendelt cuccot és a szállítási költséget is.
A végén valami 13ezer pénz helyett 24ezerbe került a rendelésem. -
MomoSinX
aktív tag
válasz
2thletme2day
üzenetére
Nekem eddig nem volt rossz tapasztalatom a magyar vámmal. Viszont mindenre keményen ráteszik az áfát. Azt hiszem van egy módja hogy a feladó fizeti és őket terhelik (DDP paritás, nekem így jött át az Fxtec Pro1 mobilom kínából gond nélkül anno), de ha ez nem tisztázott, szerintem keményen ráverik a magyar áfát.
-
2thletme2day
őstag
válasz
2thletme2day
üzenetére
Érdekesség eu.evga.com-os rendeléssel kapcsolatosan.
Ma reggel fel is adták a tegnap kifizetett csomagot majd pár órára rá jött egy mail a DHL-től, hogy vámköteles csomagom érkezik. Akkor néztem csak meg a tracking oldalt, hogy mégis hol adták fel a csomagot ha vámkötelesnek ítélik elvégre EU-n belül nem kell vámot fizetni, és itt jött a koppanás. Egyenesen Tajvanból jön a kártya. Keddre ígérik a szállítást. Beküldtem a vámeljáráshoz bekért papírokat és most várom a fejleményeket.
Esetleg valakinek van tapasztalata vámeljárással kapcsolatosan? Jött egy mail dhl-től az adatok beküldése után amiben nem szerepel semmi extra költség csak a vásárlás adatai. Akkor most jó vagyok vagy majd a későbbiekben fogják kikalkulálni a vámteher költsgét?
-
Jostee
tag
válasz
Rison77
üzenetére
A bios resetet / régi bios verziókat próbáltam, nem segített.
Most kiszedtem a ramokat, megpróbáltam 1-esével, másik slotokban, nem lett jobb.Gondoltam én is az elektromosságra, elég régen épített épületben lakunk, lehet a házba bejövő kábelek nem a legjobbak, a lakásban pár éve lett az összes elektromos kábel kicserélve. Nagy macera, de lehet ez lesz a következő, hogy átviszem másvalakihez a PC-t.
-
Rison77
senior tag
Ejj ezek a cseles kereskedelmi láncok, bartellek.... Hányinger komolyan.
Gyakorlatilag mintha mi sem történt volna, feltolták új termékként, az előzőt meg törölték. Hát ezt nem ide akartam offolni.. -
Rison77
senior tag
válasz
Jostee
üzenetére
Akkor egy bios frissítés vagy régebbi bios felrakást meg lehet próbálni. Netalán egy sima bios reset. Esetleg azt próbáltad, hogy átviszed másik szobába csak a gépet, vagy más valakihez, ott is produkálja? Bár ha valami statikus ingadozás lenne, azért egy olyan tápnak illene kordában tartani. Ha ezek után se javul, és még garis a lap, egy próbát mindenképp megérne.
-
Nem, arra utalt, hogy a felvett anyag, az a monitorra kikuldott jellel egyezik meg azon monitor hiba nem tud artifactot okozni (mivel itt imadjak az autos peldakat, olyan mintha azt mondanad, hogy a vezetes kozben az uton latszo katyukat a szelvedo okozna), ilyen AF-et amugy sem tudna monitor produkalni btw...
Ugyan igy a kabelnek sincs hozza semmi koze, es az sem tudna ilyan AF-et produkalni (texture glitch, GPU/VRAM/RAM AF)
-
Jostee
tag
Próbáltam alacsonyabb órajelekkel és temp limittel, nem segített, valamint az előző kártyámnál is ugyan ez volt a gond.
Rison77: Integrált VGA-val csak a CS GO-t próbáltam, akkor is látszódott az ablaknál a hiba, lehet akkor az alaplap a ludas?
Shivi: Próbálgattam a beállításokkal játszani, de nem találtam megfelelőt
Callisto: Nem segít egyik profil sem -
Shivi
tag
válasz
Jostee
üzenetére
ua. a kábelt használod ehhez is mint a 2080hoz? egy próbát megérne kicserélni ha igen.
monitort is resetelni factoryra, átnézi beállításait
és még annyi, hogy limitálni fps-t 100-ra mert ahogy nézem a tiéd 120-at tud. szóval bőven alá lőni és úgy is megnézni, lehet a túl sok képfrissítés okozza amit nem bír kezelni a monitor paneljameg mivel 120at tud, teljesen felesleges 400al tolni
sőt én visszavenném OC-t monitorról 100-ra és úgy alálőni, szerintem itt lesz a hiba -
válasz
Rison77
üzenetére
Fair enough, e felett elsiklottam

Viszont ha az altala leirtakat valoban vegig zongorazta, akkor SW issue nem igen lehet, kabel ilyet nem okoz, nalam hasonlo glitch-ek eddig kb mindig OC-bol, vagy alapbol hibas GPU-bol fakadtak.
Esetleges probat meg meger, hogy 1 ram modullal kiprobalni, az osszes slot-ban, plusz MB bios update, ha van (SW-bol mar kb csak az nem lett kizarva).
-
Shivi
tag
válasz
Jostee
üzenetére
hasonló lehet az eredete neked is: [link]
"
The fix, and really it is more of a patch as the cause is not known it seems, is to use SGSSAA (Sparse grid super sampling anti-aliasing). Download Nvidia experience, that is if you have a nvidia card sorry other card users, and find your game profile. Go to the anti-aliasing mode section and set anti-aliasing to overide any application setting, now under anti-aliasing setting set msaa to X4, and then under transparency supersampling set it to Sparse grid X4 (They have to match to work) now go into your game and set the antialiasing to X4 aswell. This is the only thing that will work, because apparently sparse grid is the only anti-aliasing that will now work against this bug/virus some of us experience but not every game is compatible sadly but Skyrim, fallout 4, and gtaV have all been fixed, at least for me, using sparse grid AA. Now the downsides of using this is that SgSSaa is the most demanding AA around and is why I put x4 because it is the sweet spot for retaining your performance, and reducing the flicker/shimmer/jaggies. the reason Sparse grid is so demanding unlike more traditional anti-aliasing, and why it will work here wher eother AA will fail, is it sets anti-aliasing on every single aspect on the screen at one time, like a grid (get it?) ;) and that is the only method that will reduce the flicker/jaggies/shimmer about 90% at x4, which is more than I can ask for. Now, X8 is like 99% effective and just beautiful, it is the pinnacle to strive for to completely fix/mask this problem but it is soooo damn taxing on your system. My cpu is above 4.0ghz, and I run a gtx-970 and on x8 I have fps drops into the low 20s and that is unplayable, but x4 keeps me at 60pfs with my setup. So if you have a stong gpu/hardware in general this is your only real fix at this time until someone figures out what the hell is causing this.
" -
MomoSinX
aktív tag
Ennyit a nagy játékozásról, alza megszopatott ma és törölte az 5800x rendelésem tegnapról.. Úgy tűnik a 3080 még pihenni fog a sarokban egy darabig.
-
KAMELOT
titán
válasz
Dare2Live
üzenetére
Meg lehet nézni [anandtech] tesztet. Ott van pár game. 4k low pár fps a difi. Ez csak single. Hol a multi 4k ultra?
-
válasz
Jostee
üzenetére
Kábelhez ennek nincs köze.
Csináld azt, hogy a minősgi beállításokat leveszed low-ra és nézd meg, hogy megszűnik-e. Ha igen, akkor kezd el kiszűrni, hogy vajon melyik beállítás okozza úgy, hogy visszateszed max-ra pl. egyesével-kettesével stb. Lehet driver hiba és később javítják.
-
Jostee
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
Nemrég vásároltam egy RTX 3080 kártyát, viszont több játékban is problémával találkoztam, a textúrák ugrálnak, villognak, eltűnnek-visszajönnek stb. Nem tudom, hogy mi okozhatja, de az előző RTX 2080 Super videókarimmal is ugyan ez volt, valamint a tápegységemet és a memóriákat is lecseréltem közben, de a probléma fennáll.Itt egy videó 3 játékkal, röviden leírom mit is lehet látni.
https://www.youtube.com/watch?v=1qJnEuBmfZI
CS GO: Az ablakok textúrája villódzik, eltűnik-előjön.
Far Cry 5: A benchamark közben a víz textúrája hibás, ugrál, a part mellett a legjobban megfigyelhető. A domboldalon lévő YES feliraton az Y betű tetxúrája nem teljes, ha távcsővel nézem akkor jónak tűnik.
Star Citizen: Vibráló fények és élek, eltűnő árnyékok, valamint egy nagy fekete maszlag textúra felvillan/eltűnik.Amiket már megpróbáltam, de egyikkel sem jártam sikerrel:
- grafikai beállítások megváltoztatása a játékban
- GSYNC on/off
- NVIDIA beállítások változtatása (quality, performance, stb)
- régebbi nvidia driverek (DDU-val)
- win10 reinstall
- OC nélküli üzemmód (cpu, vga, monitor)
- tápegység, ram, vga csereA jelenlegi konfigom a következő, a régi az adatlapomon van.
Alaplap: ASUS Maximus X Hero
CPU: i7 8700k @5GHz
RAM: 2x16GB 3600mhz CL16
VGA: ROG STRIX 3080 O10G
PSU: Corsair HX1000i
Monitor: Alienware AW3418DW @120HzKérlek segítsetek, mert nagyon idegesítő, hogy nem tudom mi okozhatja a dolgot és már kb csak ezekre fókuszálok a játékban.
Valaki más is tapasztalt esetleg hasonló dolgokat?Köszönöm!
-
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Arc az maradt. Csak gondolom elfogytak a balekok.
-
AsakuraDave
őstag
A Colorful pár nap alatt -200k
Nah most a nagyker vagy a kisker vett vissza az arcból?
-
Stanley-B.
őstag
csak kíváncsiságból, ez miért szempont?
Ugyanannyi pénzért ezerszer inkább üzletből érdemes venni mintscalpemagánszemélyektől.
Semmi sem szól az utóbbi mellett.
- felbontott csomagolás sok esetben
- azt a pár hetet is valószínűleg nem a polcon töltötte hanem lehet addig is ki lett hajtva a bele
- kilopkodott kódotláttam itt olyan hozzászólást is, hogy milyen jó hogy valaki lecsap a kártyákra és felteszi hardverapróra, legalább nem kell figyelgetni az üzleteket. Nem tudom sírjak e vagy nevessek.
-
kevike576
senior tag
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Az szép is lenne, ha 3090 390k lenne
Ezt még alza se tudja ! -
sittes79
addikt
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Szerintem mert csak email értesítést kértem erre, SMS gyorsabb
-
AsakuraDave
őstag
válasz
AsakuraDave
üzenetére
-
Mumee
őstag
válasz
gabor0928
üzenetére
KEKW
RAM 2133mhz -> 3600mhz és azt mondja csak a proci változott.
KEKW
Ettől függetlenül van vagy 3-4 játék, ami kivétel mint a Total War Troy.

#10613 gabor0928 : "Csak proci és memó változott Ram 2133mhz-ről -> 3600mhz-re Proci pedig a fent említett. Nem volt még újratelepítés se, tehát minden más változatlan."
#10610 üzeneted idézve. -
Dare2Live
félisten
válasz
AsakuraDave
üzenetére
"így a 1080p teljesítmény szóra se érdemes..."
Amikor meg akarod nézni magát a procit akkor pedig de az 1080P nagyon is lényeges.
Ezen felűl pedig van az a szűk réteg aki 1080Pben játszik mert kompetetív FPS. Lehet hogy szűk de létezik így pedig szóra érdemes.
WQHDban pedig sokan játszanak és ott több címben is fpsre hegyezve bizony egy 10900 tud köhögni. Sött 4Kban is egyértelműen érezhetően gyorsabb egy 5.2GHZ allcore 10900K mint ha alapon menne. Akkor?
Nem mellesleg a proci igény is évről évre nő.És végül ha uannyiért jobb teljesítményt vagy/és jobb ár/értéket dob zen3 (ráadásul jóval kevesebbet fogyaszt, AMD alaplapok sokkal jövőálobbak) miért venné bárki az intelt?
Lehet szeretni, nem szeretni AMDt de most úgy néz ki ZEN3al nagyon nagyot gurított. És reméljük uez igaz lesz az AMD 6xxxes VGAkra is.
-
gabor0928
aktív tag
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Nem az, valóságnak hívják.
Csak proci és memó változott Ram 2133mhz-ről -> 3600mhz-re Proci pedig a fent említett. Nem volt még újratelepítés se, tehát minden más változatlan.
-
AsakuraDave
őstag
válasz
torma1981
üzenetére
2K 144hz-en pl AC Odyssey gpu usage 50-100% között ugrál ahogy a procim is 50-100% között.
Tudom f0s ubif0s optimalizálás de jó játék és szeretem. Így ilyenek miatt viszont kell egy jó proci mert a 2600-am nem elég hozzá.(RTX 3080-ashoz)De 80k-s procit meg ki a tököm vesz 1080p-re?
Szerintem már rég eljött az a korszak, hogy 1440p a minimum így a 1080p teljesítmény szóra se érdemes... -
torma1981
veterán
válasz
AsakuraDave
üzenetére
4k-hoz minek 80k-s proci? Oda nem a CPU kell hanem a VGA. Felesleges. Ahogy írták is egy 30k-s CPU is bőven elég.
-
Mumee
őstag
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- Mesterséges intelligencia topik
- Bittorrent topik
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Tesla topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- MEDION ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1, 18 X1 gamer laptopokhoz
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Csúnya lett volna ha a vámtehert megkapod
Én nem rendeltem semmit onnan. Aztán kiderült hogy az eladó egy ottani raktárból postázta. (Külön érdekessége volt a dolognak hogy az utolsó 2 darabot rendeltem be a termékből, le is mentem kiváltani a megrendelést. Minden oké, hazajövök és itthon derült ki hogy 1 termék volt a csomagban. Le is izzadtam hogy ezt hogy fogom bizonyítani amikor eljöttem a postáról... Végül ráírtam az eladóra hogy nem stimmel a dolog, erre ő válaszolt hogy de stimmel csak 2 külön országban volt már csak 1-1 termék és nemsokára jön a másik is. Végül jött is
Gyakorlatilag mintha mi sem történt volna, feltolták új termékként, az előzőt meg törölték. Hát ezt nem ide akartam offolni..