Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandusz
csendes tag
válasz
Cassio1987
üzenetére
Hát rtx nélkül megy a 80 fps is 3080-al
-
Segal
veterán
válasz
edward2
üzenetére
Nekem is még itthon agp-s videókártyám (meg millió más filléres cucc)
Persze egyik sem 100k értékű, de eszembe sem jutna feldobálni a netre.
Olyat is ismerek a régi videókártyáit nem adta el. Ergo több is van neki otthon. Szive joga eldönteni.
Én azért el fogom adni az 1080Ti-t csak még nem sikerült jóárasított 3080-ast szerezni.
Tehát aki olvassa és tud egyről
-
keIdor
titán
Onnantól gondoltam, hogy rendeződtek az árak és kijött az a két kártya, amit írtam fentebb.
Mindjárt 4 éves a GTX-1080Ti, sok a lejárt garanciás kártya, vagy olyan, ami már alig az. Nem tud semmi új featuret felmutatni, mert már öreg. Emellett eszik az is 300W-ot.
Ha már használt, sokkal jobban megéri valami Turing vagy 5700XT. -
warcat
veterán
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Zéró százalék, most van vetélytárs, ha a csúcsért fontolgatod, max fél év és lesz utód.
3090 csak melóra, vagy ha semmit se jelent neked 500+ euró értékvesztés a jelzett időszakban..Megjegyzés: utóbbiból meglepően sokan vannak a 400k feletti 3080 tulajokra gondolva
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
maross
nagyúr
azert erosnek erzem, hogy a 300k 3080 mellett ne erjen harmadannyit egy 1080ti, kozel sem vagy annyit elorebb jatekok alatt, es foleg azt nem erzem indokoltnak, hogy még igy is hiany legyen beloluk. Boldogan veszik emberek a 3080-akat 400-ert, es eladjak az 1080-akat szaz alatt...mekkora deal...orombodotta
-
törölt tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
-
ImpersonatoR
addikt
Mennyi esély van rá hogy az RTX 3090 marad 2 évig az nvidia csúcskártya ? (most a titan nem érdekel) mint mondjuk a 2080 Ti volt ?
-
venom8888
őstag
Alig varom,hogy elerhetoek legyenek az uj VGA-k.
3070-188k tol
3080-260k-tol
itt UK ban.
Es ha bejon az AMD kartya a piacra, talan olcsobbak is lesznek az rtx ek is. Csak nem tudom mit csinaljak a 1080TI-mel
Nem fogom eladni 100k ert. -
szasanyi
félisten
Sikerült überelni az eddigieket... nyilván az iPon-nak. [link] Hihetetlen...
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Teszteltem az új driverrel is, látszólag nincs semmi javulás. Nyílt terepen autóval 40-55 fps, gyalogosan 55-70 kb.
Groove86: "Ez nem feltétlen csak a kártya hibája lehet." - szerintem egész biztos, h a játék hibája.
-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
Nandusz
üzenetére
Sok beállítás teszteltem, végül ennél maradtam: DLSS quality, RT off, extra detail 0%. Minden más ultra. Eléggé ingadozik az fps(45-80 között), de átlagban talán megvan a 60. A látványvilágot már megszoktam (eleinte furcsa volt), így egész jól játszható ezekkel a beállításokkal.
Szerk.: Ja! Nem 4K, hanem Dual QHD felbontáson.
-
Nandusz
csendes tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Sajnos a Watch Dogs: Legion játék 3080-al (és gyanítom a 3090-el is) 4K-ban, teljesen maximumon (extradatail 100%, DLSS quality, RT ultra, stb....) JÁTSZHATATLAN.

Míg ugyanezzel a beállítással a játék benchmarkja azt sugallja, hogy a kapott átlag 48-50 körüli FPS-el játszható lesz a játék, de a játék közbeni, városon belüli autókázás drasztikus beszaggatásokhoz vezet és az FSP durván 30 alá is leesik.
Magyarán ennél a játéknál már kompromisszumokat kell kötni. Pl. az extra detail levétele 100%-ról 50%-ra. Vagy az RT minőségén csökkenteni kicsit. -
Nandusz
csendes tag
válasz
Cthulhu Dawn
üzenetére
Hogy hogy nálad a superpositionban a cpu actual órajelénél a boostolt órajelet (4325 MHz) írja ki? Nálam mindig a gyári 3700MHz szerepel ott, függetlenül attól, hogy pl. 5GHz-en ketyeg.
-
snecy20
nagyúr
válasz
Something_
üzenetére
Ez jó, ennyit én még 3080-ért sem adnék jelen pillanatban.

-
bulikavagyok
nagyúr
válasz
bulikavagyok
üzenetére
-
törölt tag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Én most telepítem, de a samsung is be...hatja, ezzel a meghajtóval ígérték hogy menni fog a G9-en a 240hz, ha nem tudják megoldani visszatérítést kérek.
-
Joco_77
senior tag
válasz
Rison77
üzenetére
Jó áron? Jézus...
Najó elnézve az árakat , a közelgő karácsony stbstb azt hiszem évelején visszanézek hogy állnak az árak
Van egy vadiúj Chieftec 700W os tápom a fiókban azt addig eladom /veszek egy 800W körülit aztán várom, hogy "normális" árak legyenek, mert ez vicc kategória még. -
Segal
veterán
A hiénák is elkezdtek árat csökkenteni, tehát már nem olyan kelendő a cucc...
Ugye ahogy említetted ott az 6000-es széria amit most egy legalább egy teszt erejéig érdemes lehet várni. A cyberpunk-ot is elhalasztották (és ezek után ki tudja kap e még plusz halasztást), plusz megjelent a 3070 is, ami lehet pár embert elcsábít hogy jó lesz az is...
Akár csak addig amíg realizálódik a helyzet mindkét oldalon. -
Danex
addikt
Nekem is sikerült 350ért szerezni 3080 GamingX Trio-t, de addig amíg csak az első 2 percig van készlet addig ez inkább mázli mint sem készlet.
Szerintem ezzel, hogy tolták a punkot, amd kártyák is érkeznek november közepén, kicsit talán türelmesebbek lesznek az emberek is és a következő 2 hétben az AMD-ig kevesebb ember fog agyalágyult áron vásárolni.
(Bár számomra ez a fanatizmus is fura egy játék iránt, hogy ennyire képes valaki túlköltekezni néhány hét előnyért, de ez már mindenki egyéni fanatizmusa
, mármint ez annyira megvezetettségre utal... bár mondom ezt én aki 0. napon akarok ryzen procit venni
, de mentségemre szóljon már le van beszélve a mostani konfigra egy vevő) -
Pro Koryak
addikt
válasz
likeaRAINBOW
üzenetére
Ez törvénytelen. Megszegték a távollévő felek között létrejött szerződést. Mivel vissza is igazolták emailben a 365e ft-ot.
Azt megkérdezhetted volna, mégis milyen alapon magasabb az ára? -
-
Danex
addikt
válasz
hadogabi1
üzenetére
Ennyiért 3080-at is lehet kapni szerintem már januárban, ha nem hamarabb.
Ha azt nézzük előző héten még kb instant elkeltek a 430ezres kártyák is, mostanság már a 400ezres 3080-ak is a boltoknál maradnak.
AMD is virítana egy szemmel látható készlettel akkor meg főleg... -
Birkusz
csendes tag
Valaki redditen csinált egy jó kis elemzést az AMD oldalára nem rég kikerült adatokból. Ez még mindig nem third party benchmark, de legalább valami kézzelfoghatóbb összehasonlítás: [link]
-
arpi6k
addikt
válasz
Something_
üzenetére
Hát az aztán marha jó ár volt.

-
Segal
veterán
válasz
Something_
üzenetére
Alzába 300 alatt volt
Szerinted innen miért nem kapkodták el?
De OFF vége ez tényleg nem az a topic -
Rison77
senior tag
válasz
Something_
üzenetére
Használd egészséggel, jó áron van!
De ez még mindig a 3080/3090 topik. 
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Something_
üzenetére
Látod mi a topic címe? Bocs, de kit érdekel itt a 3070? Van saját topicja.
-
Something_
őstag
Na en erre vartam, egy strix 3070re mar lecsaptam :-)
-
gabor0928
aktív tag
válasz
szasanyi
üzenetére
Dual BIOS-os a honlap szerint, csak a switchet nem találom sehol rajta.
The dual BIOS program automatically activates the protection mechanism when an error occurs in one of the BIOS programs. This allows the graphics card to be functional again in the event of system failure.
BIOS 1: Performance Mode
BIOS 2: Silent Mode -
szasanyi
félisten
válasz
gabor0928
üzenetére
Van Dual BIOS? Ha igen, akkor kockázat nélkül megteheted, mert ha nem lesz jó és pölö nem ad képet, akkor a másik állába kapcsolva akkor is lesz kép. Aztán a frissítés utolsó lépése előtt átkapcsolod a "rossz" BIOS állásba és flash (mindig azt frissíti ahol áll a BIOS kapcsoló). Ha nincs Dual BIOS de van iGPU akkor is hasonló a helyzet, ill. ott alaplaptól függ mennyivel bonyolultabb.
-
törölt tag
GEFORCE GAME READY DRIVER - WHQLDriver Version: 457.09
Próbálta már valaki?
-
gabor0928
aktív tag
Palit 3080 biosát le lehet cserélni egy másik típus biosára? TDP limit emelés végett? Valaki csinálta már?
-
szabeska
addikt
válasz
Cthulhu Dawn
üzenetére
Az szep, nekem sima tuf van, 1830mhz a max oc (szart fogtam ki, na
), ramra csak +500-at adtam. 1840-50 korul mar fagyogat. Viszont nekem is megy 2000mhz fole boven, de inkabb 1995 korul van atlagban. SP-ban rendre 15025 pont korul dobal R5 3600-al. Egyebkent felhuztam ra az oc biost kivancsisagbol, es ugyanilyen orajelekkel 100-200 pont visszaesest produkalt, ami erdekes
Fesszel meg nem varialtam. -
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Na este kicsit játszottam és úgy néz ki, hogy 1000 mV-on stabil alap booston. 975 mV-on a Red Dead Redemtion 2 kb fél óra után kifagyott (bár lehet nem emiatt), 950-en és 925-ön gyorsan jött a fagyi. Valahol 1000 és 975 mV közé lehet levinni 1081 mV-ról, úgy, hogy nem áldoz be semmit a boostból.
Meló után kipróbálom, hogy a max tuning mellett mennyire lehet levinni, illetve mennyire lehet levinni olyan csökkentett boost mellett, ami érdemben nem befolyásolja a teljesítményt, de azért a hőfokot és a fogyasztást igen.
-
Cthulhu Dawn
őstag
Kozben jatszottam egy kicsit TUF voltage/frequency editorjaval. 24 oraval es kb.: ketto millio lefuttatott benchmark es teszt utan ezt sikerult kihozni a kartyabol.
Ami hatalmas elorelepes ahhoz kepest ha csak adok neki +180 mhz-et es a boost algoritmusra hagyom az orajelet
.Superposition egyebkent lemenne 2010-2025 mhz korul is, de az jatekokban semennyire nem stabil, ami beallitasok a screenshotokon van mar annak nevezheto.
A problema az, hogy mar 0.893V-al is power limitbe tud utkozni ha csak egy kicsit is 2 Ghz fole megy az orajel. Kar, mert a hutes meg boven birna, de shunt mod, unlocked bios vagy viz nelkul ez egyelore ennyit tud. -
Cthulhu Dawn
őstag
Milyen jofejek, ebbol csak a Watchdogs-t loptak ki
. -
warcat
veterán
Ha nem unjátok még nagyon...esetleg valakinek kellhet melóhoz:
-
-
warcat
veterán
-
Shivi
tag
ismét van hozzá ajándék
[link] -
Dare2Live
félisten
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
PH is lehozta ABU elég jól leírta mi várható.
Nem linkelem be, hogy leírtam ezt már 2* mint logikus következményt ha AMD karik jók lesznek. Hál isten jók lettek. NV egyértelműen felveszi a kesztyűt. Pár hónapon belűl:
-3090 érkezik 12GB rammal. Evvel NV versenyképes lesz árban a 6900XTvel szemben.
-Jön egy "3070TI". Semmi új dolog GA102ből lesz, 3070 és 3080 közé érkezik 6800ellenében.
Innen árazás meg készletek kérdése minden.
Távolabb vmikor megérkeznek az "olcsó" amperek is, nem tudom mennyi lesz voltaból rebrandolva. Én nem gondolom, hogy hipsz hopsz jelenleg minden wafferből GA102/104 lesz. De persze lehet TSMC miatt nincs ez távol. ÉS vmikor jövőre lesz TSMC 7nmen TI.
Ha készletek rendeződnek és AMD piacot visz NVtől akkor jövőre akár egy kisebb árháború is lehet. Persze 315Ft/$nál meg 368ft/Euro az elég kellemetlen. Nah 2019ben még vettem $árt 278Ftért. -
KillerKollar
őstag
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Jelenleg nem az AMD a legnagyobb bajuk, hanem a készlethiány. Teljesen mindegy mennyire versenyképes terméket tud piacra dobni az AMD, így is úgy is el fog tudni adni minden kártyát az NV amit legyárt, de nem azért mert ennyire gyalázzák az AMD-t, hanem mert ennyire keveset gyártanak le belőle. Amíg nem tudják helyrepofozni a készleteket addig teljesen fölösleges új termékeket piacra dobni, ha ugyanez a botrány lesz mindegyik megjelenésénél. Ez még jobban rombolja majd az NV brandjét, hogy tessék itt van még 2-3 kártya amit nem tudtok majd megvenni, vagy csak többszörös áron hála a scalpereknek.
-
jozsi252
veterán
Ha mondjuk a Caseking.de-ről rendelek valamit, akkor a Magyar Caseking oldala tud valamit a garival kezdeni, vagy felejtős?
-
KAMELOT
titán
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Kezdem azt hinni, hogy csak sztorikat gyártanak valós termékek nélkül, mint a GM Hummer EV. Még sehol nincs, de előrendelhető és 2021.11. átvehető 112k $

-
-=RelakS=-
veterán
Most vagy az nVidia kezdett el kapkodni, vagy a pletykagyárak alól kifogyott a muníció.
3060, 3070 és 3080 ti?
Az a 12GB memória még mindig vicces
PCX-nek nyakán marad a 410 ezres palit?
-
Találtgyerek
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Ejj,de sügér vagyok..
Köszönöm szépen,így már megvan! -
ForRedGlory
félisten
válasz
Találtgyerek
üzenetére
Nyisd meg a képeket, ott látható. Amúgy 3 fok minusz.
Igaz ez automata ventivel ment, így nem tudom mennyire mérvadó.
-
Találtgyerek
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Hőmérsékletben mennyi változást hozott az alulfeszelés?
-
laychi
veterán
Üdv.
A mai 3070 -es vásárlási kísérletem kudarccaképp gondolkozok venni egy MSI 3080 Gaming X trio-t.
Csak tesztelni akarom, aztán továbbadni árában+postaköltség.
Németországból lenne.
Ha volna rá komoly érdeklődő már rendelném is.
902,99 Euro az ára +20 euro lenne Mo-ra postázni.
Várható hozzám érkezés nov 3-adika lenne.
Tehát kb 340.000 lenne forintosítva.
-
KRoy19
őstag
válasz
Stanley-B.
üzenetére
"A PlayIt-ről rendelt AsusTufOC nekem is holnap jö elvileg.
A visszaigazoló emailben 364000.- volt.
Most a futár 412000.- őt kér érte?!
Ilyenkor mi a teendő szerintetek?""playitstore storyhoz:
rendeltem kártyát, a megrendelésnél 365 pénz volt a dolog, a mai napig annyiért van a megrendeléseim között a weben, meg a visszaigazoló pdf-ben is. ma jött a mail, hogy elérhető a rendelésem, átvehető. Mondom felhívom őket, hogy mennyi az annyi, hát 412 JMF-et kérnének a kártyáért, amiért a megrendeléskor 365 volt
"Eza két eset nálam eléggé kimeríti a törvénytelenség fogalmát, mivel itt már egyáltalán nem egy automatikus visszaigazolásról volt szó.
Ez milyen, hogy x összegért megrendelsz valamit aztán meg hozza a futár és mindenféle előzetes információ nélkül 50k-val többet kér érte?
Vagy az, hogy jeleznek, hogy átvehető a rendelésed és még csak mellékesen sem említik meg, hogy 50k-val többet kell érte fizetned, csak miután felhívod őket és konkrétan rákérdezel. -
válasz
Stanley-B.
üzenetére
Elotte szerkesztettem, de nem baj

Mondom, nyugodtan ferdithetsz tovabb, ha a tenyleges (nem automatikus) visszaigazolas megtortnet, akkor letrejott a szerzodes a tavollevo felek kozott, onnan el a kotelezettseg, ott a torveny tisztan es erthetoen

En egy masodpercig sem beszeltem az automatikus elso ertesitesrol, csakis a valos visszaigazolasrol

Here you go, muvelodj
45/2014. (II. 26.) Korm. rendeleta fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairó -
Stanley-B.
őstag
nem kell odaadniuk meg akkor sem ha a rendszer visszaigazolta, nincs ilyen torveny, fentebb leirtam, hogy miert nem kell odaadniuk, de az altalad bemasolt szovegben is benne van.
Tehat ha leadsz egy rendelest 365-ert, kapsz rola egy visszaigazolast a 365 ezres arral, a kereskedo nem koteles neked eladni ezen az aron.
Ha a kereskedo utana tajekoztat a szallitasrol, atvetelrol, tehat megallapithato egyertelmuen, hogy tudomasa van a rendelesrol es elfogadta azt, akkor mar igen. Ehhez azonban nem eleg az, hogy kaptal egy visszaigazolast.
Egyebkent latom miutan rajottel, hogy igazam van, utolag hozzaadtad az idezetedhez azokat a reszeket is amikre hivatkoztam, furfangos!
-
Zorel
senior tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Ez így reális lehet. Pár napja én is elkezdtem foglalkozni komolyabban uv-al, eddig stabilitás tesztre a 3dmark time spy és metro exodus bench vált be nagyon, főleg az utóbbi 2k és 4k-ban is.
-
válasz
Stanley-B.
üzenetére
Az automatikus visszaigazolastol termeszetesen meg nem kotodik meg a tavollevok kozott a szerzodes, amint termek, ar megjelolessel, rendeles szammal megtortent a tenyleges visszaogazolas, onnan el a szerzodes es a ra vonatkozo torvenyi szabalyozas....
Te erre irtad, hogy nincs ilyen torveny:
Ez símán törvénytelen. Oda kell, hogy adják 365-ért, ha visszaigazolták a rendelésedet.
De, tovabbra is van, a 2013. évi V. törvény a'la PTK....
Ha a tenyleges visszaigazolas megtortent, akkor el a tavollevok kozott kottetett szerzodes, melyet a visszaigazolt aron kell, hogy a kereskedo teljesitsen... -
ForRedGlory
félisten
Egy kis "on". Alap booston elkezdtem alulfeszelni a EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 Ultra gaminget. A kiinduló állapot, amire boostol az 1995 MHz 1081mV-on -> 400W-ot. Nem néztem meg, hogy mennyire stabil, csak 1-1 Superpositiont futtattam. A memóriát nem rángattam, az alapon volt végig.
- 1995 MHz - 1000 mV -> fogyasztás: 392 W
- 1995 MHz - 975 mV -> fogyasztás: 377 W
- 1995 MHz - 950 mV -> fogyasztás: 367 W
- 1995 MHz - 925 mV -> fogyasztás: 353 W (ezen nem stabil)A 950 talán stabil, de most nincs időm nézegetni, azonban kb ennyire lehet alulfeszelni alap boost veszteség nélkül.
-
Stanley-B.
őstag
az idézet amit bemásoltál nem ugyanaz amit én írtam. Te telefonon/emailben való megerősítésről beszélsz a visszaigazolást követően, tehát egy újabb értesítésről, amit manuálisan végez el a kereskedő.
Visszaigazolást küldhet automata rendszer is, pl. automatikusan rögtön azután, hogy leadtad a rendelést.
Ebben az esetben adtak visszaigazolást a rendeléstől, de "az olyan automatikus válaszüzenet, amely szerint a megrendelést elkezdték feldolgozni, még nem feltétlenül jelent elfogadást. Ennek oka az, hogy az informatikai rendszerekben a vállalkozás ráhatása nélkül is előfordulhatnak olyan hibák, amelyek ellenőrzése elengedhetetlen."
Tehát az amit írtam fentebb, mégpedig, hogy nem létezik olyan törvény, hogy a visszaigazolt rendelést köteles teljesíteni a kereskedő, igaz.
Azért terjesztem, mert láthatóan többen - beleértve téged is - nincsenek ezzel tisztában.
A fenti válaszom egyébként szigorúan csak a visszaigazolással kapcsolatos tévedésekre vonatkozik, nem a srác konkrét esetére, hiszen ott láttuk, hogy a bolt már várta őt az átvételre. -
Segal
veterán
-
Zorel
senior tag
válasz
KAMELOT
üzenetére
Kedvencem az, hogy a héten egy vonalam tudott viszonylag jobb áron 3080-at de engem egyik sem érdekelt. (Gainward 365k és Inno3d 330k) Egy forint haszon nélkül átadtam a lehetőséget másnak. Többi aki írt csak lassabban annak írtam hogy tárgytalan már, elkéstek. Ez után kiírtam a fórumba hogy már tárgytalan elkelt. Erre az egyik ideböfögte, hogy várják 450k-ért az aprón. Na most ő árulja a 3070 nem kis haszonnal.
-
válasz
Stanley-B.
üzenetére
De, amennyiben a rendelesed visszaigazolas es rogzitese az adott aron megtortent, akkor az adott rendeles kereteben az artol nem terhet el a forgalmazo...
A felek között a szerződés azonban érvényesen létrejön, amikor a kereskedő a visszaigazolást követően egy újabb e-mailben (ez a gyakoribb) vagy például telefonon értesíti a fogyasztót a megrendelés teljesítéséről, a termék postára adásáról (a futárcégnek való átadásáról) vagy az üzlethelyiségben való átvétel lehetőségéről. Ettől kezdve köteles az e-mailben megjelölt áron biztosítani a terméket, azt utólag akkor sem módosíthatja, ha adminisztratív hiba miatt valóban rosszul volt feltüntetve az ár a rendelés pillanatában.
.....
A vásárló első mozzanata, vagyis a termékek kiválasztása és az azt követő megrendelés az ajánlat elküldése a vállalkozásnak – ezzel még nem jön létre a szerződés.
A cég ugyanis a hatályos jogszabályok értelmében ezt követően köteles 48 órán belül elektronikus úton visszaigazolni a megrendelés megérkezését, és erről üzenetet küldeni a fogyasztó részére, máskülönben a vásárló mentesül a fizetési kötelezettség alól, a szerződés pedig nem jön létre.
Fontos azonban hangsúlyozni: a vállalkozás által küldött olyan – rendszerint automatikus – válasz, amely csak jelzi a megrendelés megérkezését az eladóhoz, illetve, hogy annak feldolgozása folyamatban van, nem alkalmas kötelem létrehozására.
A szerződés létrejöttéhez egy olyan – részletesebb, rendszerint manuális – e-mailben történő visszaigazolás szükséges, amely tartalmazza a szerződés adatait, úgy mint a szerződő felek, a termék leírása, az ár és a teljesítés körülményei.
(Amennyiben a webshop nem kettő, hanem csak egy e-mailt küld visszaigazolásként, úgy a szerződést keletkeztető és ajánlatot elfogadó üzenetnek 48 órán belül meg kell érkeznie a vásárlóhoz).A megrendeles tenyleges feldolgozasa, rogzitese es visszaigazolasa altal a felek kozott szerzodes jon letre, ez van... nem ertem, hogy minek terjeszted ennek az ellenkezojet mar sokadszorra a PH!-n...

-
Zorel
senior tag
Bocsi az off-ért de full gáznak tartom, hogy azok a személyek akik leírták ide, hogy mennyire szeretnének 3080-at, de hát a scalperek így meg úgy micsoda szemétség...és hát nézem most az aprót feláras 3070-eket pont ők árulgatják!!
-
czegee
csendes tag
-
warcat
veterán
válasz
kevike576
üzenetére
Ez az olasz aloldal, ezért a német címre a 16% ÁFÁval számlázza amazon. Mo.-ra küldve rádobott volna a 771-es árra még 5%-ot (náluk 22%). Sajnos van rá esély, hogy visszadobják a rendelést mert vélhetően a készlet olaszoknak volt szánva, de hát a .de-ről lemaradtam a kritikán aluli dzsungel aloldalak miatt. Egy próbát megér, eladó Amazon EU S.a.r.L.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Saros (PS5)
- Apple MacBook
- Bluetooth hangszórók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- sziku69: Szólánc.
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Asus TUF B760-Plus Wifi DDR5 (kis hibával)
- Lian Li Strimer Wireless RGB Kábel PACK! 24Pin + CPU + VGA + Kontroller
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy A17/Samsung Galaxy A27/Samsung Galaxy A37/Samsung Galaxy A57
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
arra céloztam, hogy szerintem a játék a hibás érte.
Na ezért nem stimmel az a minden. Még a 60+ se megy.
akik 364k-ért rendelték, nem is értesítik ki őket, hanem kirakják ennyiért.... vicc !

Pedig pont arra a játékra férne rá leginkább a "támogatás". Bár elvileg kapott valamit.