Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
czegee
csendes tag
válasz
clyvejhamma
üzenetére
Majd írd meg mit mondtak

-
czegee
csendes tag
Amúgy vicces, mert kezdem azt látni hogy elfogy az a réteg aki horror felárral is megveszi, kezdenek torlódni a hirdetések hardveraprón is
, jó lesz ez hamarosan szerintem 
-
czegee
csendes tag
Most beszéltem Foramax-al, holnap kapnak 5db kártyát: VGA EVGA NVIDIA RTX 3080 10GB GDDR6X - GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING
399000 Ft, 3 év gari, se nvdia előfizu se COd nem jár hozzá, én elpasszoltam ha van akit érdekel esetleg érdemes most zaklatni őket. Hajrá
( azt szóvá tettem hogy hivatalos resellerként furcsa hogy nem jár bonus hozzá, de azt kaptam válasznak hogy nem írták hogy jár hozzá szóval tuti nincs, az csak annak jár aki közvetlenül az nvidia-nál veszi, mire írtam hogy alza, ipon is adja, azt kaptam vissza hogy mi nem adunk hozzá...)
-
czegee
csendes tag
-
czegee
csendes tag
válasz
Black_Sheep
üzenetére
Foramaxnál sorban állok 3 hete, de nem jelentkeztek, pedig rá is kérdeztem azóta. A furcsa az hogy itt volt aki azt állította hogy nem is volt sorban és kapott tőlük szóval már nem tudom mit lehet el hinni.
Foramax support azt mondta hogy kezd rendeződni a helyzet, sok kártya nem jön de több mint eddig. -
czegee
csendes tag
Azt tudja bárki hogy ha pl a caseking.de-ről rendelek egy rtx3080-at garanciális ügyintézés hogy néz ki?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
- Apple iPhone 13Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB /Független/Hibátlan/Új állapot/Számlával!/
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4060 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest