Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung topic
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 12 - az izmos 12
-
Mobilarena
Aktuális ajánlatok topikja: [link]
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
Politikát és OFF hozzászólásokat mellőzzétek. Köszönjük.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
iamBandiii #16731 üzenetére
Amivel számolj, hogy sajnos már jóval a garanciaidő letelte előtt kiszárad a paszta és át kell pasztázni, rosszabb esetben pad-eket is cserélni.
Emiatt:
- Ha garist találsz ami érintetlen, jó esély van rá hogy száraz a paszta
- Ha garist találsz amit érintetlennek mondanak, de át lett pasztázva, azon a megbontást lehet a szerviz egy garanciáztatás során észreveszi és elutasítja a garanciát
- Ha gari nélkülit találsz az bármi lehet. Kis híján 3 éves is ami bányászott 2 évet. Mondjuk a 3070Ti épp csak 2 éve jelent meg és mivel LHR-esként debütált nem volt olyan népszerű a bányászok közt.A legjobban talán egy olyannal jársz, aminek megvan ugyan a vásárlást igazoló számla, ami legjobb ha a bányászláz vége utáni vásárlásra utal (2023 késő tavasztól), de mondjuk őszintén elmondja az eladó, hogy bizony újrapasztázta.
Én eladtam a Manli 3070Ti-omat (2023 áprilisban vásároltam magam boltban) beszáradt pasztával érintetlenül, a srác maga átpasztázta, gari bukó (bár van egy másik Manli kártyám amiről át lehetne tenni a csavarmatricát) majd egy hónap múlva visszavásároltam jóval olcsóbban.
Egyébként ez egy nagyon jó kártya, 3080 hűtéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Wuthering Waves
- BestBuy topik
- OLED monitor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sorozatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ELADÒ: MSI RTX 3060 TI GAMING X
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- DOBOZOS!! ASUS GTX 1660S Phoenix (6GB GDDR6 192bit) -- tesztelt :: BESZÁMÍTÁS!
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- 3DB gyönyörű EVGA GTX260-275-285 Eladó !!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest