- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Yettel topik
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Liner
aktív tag
válasz
NewHope88 #195 üzenetére
Hát alapból nem is találtam olyan hirdetést amiben ettől meg akarna valaki szabadulni. Másrészt 285 ért találtam használt bányászkarit-gari nélkül... Ennek az új ára pedig 309 ezer forint. Szóval nem hinném, hogy 2 alatt odaadom bocs.
Ja most ránéztem mégegyszer. Azok a kártyák amik Nekem vannak bőven 300 felett lavíroznak.Hiába veszi meg 240 ért újonnan ha 1 év múlva meg kisül.
-
-
-
-
válasz
chris0000 #185 üzenetére
És "NINCS RAKTÁRON"- ra is váltottak... Ennyit a raktárkészletről.
#186: ha a kollégának nem gond 1-2 hónap "ebzárlat", SzVSz most még jó áron el lehet adni a 1080Ti-ket. Viszont tuti megzuhan az áruk, ha rendesen kapni majd a 2080Ti-készletet. A mostani hiánygazdaságos 2080Ti árak senkit se tévesszenek meg, ha minden kereskedőnél lesz raktárkészlet, akkor a mostani árösszehasonlítók alsó zónája lesz a target (amilyen áron most várakozásra se nagyon akar előrendelni a kereskedő).
-
chris0000
őstag
hi.
mi ez a bohóckodás az 1 év! garanciával?esetleg próba gari 463690-ért?...már váltottak 3 évre...mikor mi...
-
Kérdés persze, hogy az eddigi tuningeredményekhez képset mit lehet még elérni
?
-
Liner
aktív tag
Sziasztok! Lehet benevezek egy 2080Ti-re. A kérdésem tulajdonképp csak az volna, hogy a régi játékokkal, hogy viselkedik.Van még egy két SLI-s elhalasztott projektem.
Dying Light GTAV-öt már ha jól láttam dícsárte a kolléga... Állítólag a processzorom kevés lesz hozzá. Most ugye SLI vel nyomulok.Ha eladom a 2 karit és ráfizetek azt korán teszem vagy idejében??
-
válasz
Avicularia #180 üzenetére
Komoly, akkor valszleg ez a komplett skandináv rendelés, de akkoris szép szám. A német caseking és a brit ocuk számaira lennék kíváncsi.
-
Avicularia
veterán
válasz
t72killer #179 üzenetére
Norvég cég, fizikai boltjuk nincs svédben, talán egy átvevőhely Göteborgban. Van bank is ugyanezzel a cégnévvel, szóval nem kis cég lehet. [link]
Elég korrekt cég, 60 napig ingyen visszaküldheted nekik a holmit ha nem tetszik és visszakapod a lóvét.
Svéd vásárlóerő, kicsit más mint a magyar, bár itt is egymás után csuknak be a számtech boltok, vagy a nagyobb megveszi a kisebbet. -
válasz
Avicularia #178 üzenetére
Ha jól érti a guglitranszlétem, hamarosan záporozni fognak nálatok a karik
"100+ st. förväntas att skickas 19.okt.2018 "
A másodiknak linkelt bolt jó nagy lehet felétek, itt többszáz darab 2080Ti-ről van szó, ha jól értelmeztem, mindez egy 10milliós országban
-
-
válasz
thomasvold #174 üzenetére
Akkor olyan, aminél éltek az elállás jogával?
-
válasz
thomasvold #171 üzenetére
Ez valami szürkeimportos/refurb cucc?! Tudtommal van valami EU előírás, hogy az új elektrokütyükre minimum 2év garit kell adni, így bottal se piszkálnám...
-
thomasvold
őstag
Alakulgat az ár, most csapjatok le rá
: Giga RTX 2080 Ti 463 ezer ft. Bár az az egy év gari ott nagyon csúnya.
-
válasz
NewHope88 #167 üzenetére
+#168: köszi
Angol fórumokon (overclock.net) nézegettem, egy-két tagnak van sea hawk-ja és meg vannak vele elégedve
Ha 2GHz alá komoly meló alatt se néz be, akkor minden okés. A giga gaming OC-t nézegetem még (Aorus ugye egyelőre a kanyarban sincs), de arról mintha írtak volna már gyengét.
-
-
keIdor
titán
válasz
sirszevenap #164 üzenetére
11 hónapja egy árban volt a többivel, Ausztriában legalábbis. (1080Ti)
-
-
válasz
NewHope88 #156 üzenetére
Pont az a kérdés, hogy melyik mennyire tartja a 2000-2100at. Ha pont olyankor bethrottlingol 1800-ra, amikor kraft kéne, az már érzékelhető, 10% körüli mínusz az adott szituban. Tudom, az átlagértékekben ez nem mutatkozik meg, de ami az embert idegesíti, az a minimum-fps.
-
válasz
NewHope88 #154 üzenetére
Az AMP max 300W-os biosától se vagyok elájulva, úgyhogy sztem másféle kari lesz a megoldás. A kfa2 ill giga biosok flashelése pedig az angol fórumok szerint nem teljesen mentes a mellékhatásoktól, úgyhogy inkább eleve egy legalább 330W-ig eleresztett kari kéne.
Egyelőre ilyen a giga gaming OC, MSI seahawk és Trio, Evga XC/Ultra. A gigára és a seahawk-ra "csak" kb 2 hetet kell várni.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest