- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Leépíti a Sony az európai piacot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
sirszevenap #1465 üzenetére
Nekem a 1080 Ti-nél azt mondták erre, hogy ha megér nekem kb. 1 hónapot, hogy ne legyen vga-m, és lehet, hogy rosszabb legyen az amit visszakapok, akkor csináljam.. Így letettem róla.
-
SkyTrancer
senior tag
válasz
az a baj ezzel, hogy a kártyák 99%-a produkálja a jelenséget, csak hol jobban hallani hol kevésbé
Én pl nem hallom alapból, viszont mivel keverőpultot is használok ott a felerősített hanggal legalább 70-80db-re tudom megszólaltatni ezt a jelenséget a hangfalakon
FPS függően "gyönyörűen" hallani
Szóval ez a kártyák velejárójaTápegység, és szerencse kérdése épen mennyire hallani,de a jelenség ott van
-
ÁdiBá
veterán
válasz
Ha nagyon hangos, meglehet próbálni.
-
válasz
sirszevenap #796 üzenetére
Ha tudsz várni, az általában kifizetődő. Az elmúlt 2 év kakukktojás volt a bánya miatt.
-
keIdor
titán
válasz
sirszevenap #164 üzenetére
11 hónapja egy árban volt a többivel, Ausztriában legalábbis. (1080Ti)
-
Bandit79
aktív tag
válasz
sirszevenap #17 üzenetére
értem én ,hogy 1080Ti-d van ,azért nem kell lehúzni már most a 2080-t , ezért linkeltem tesztet. Nekem nem lesz ilyen vga-m csak a félreértések elkerülése végett, szóval nem fanolok valami mellett,csak a jónépet nem kell félrevezetni,mert t72killer kirakott 2 grafikont amit szerintem úgy keresett a többi közül... érted?...
Részemről lezárva a téma,mert sajna nem lesz ilyenem...szoftveresen sem lesz jobb: hát eddig minden új vga javult általában ,ahogyan jöttek az újabb játékok és az újabb driverek hozzá... AMD oldalon is ,mindig itt a PH teszteknél is az volt a fő mondás: majd az új driver meghozza a mannát..
-
válasz
sirszevenap #5 üzenetére
Hú, látom majd szétrepednek a PH-szerverek ettől a tolongástól, biztos a múltkori fennakadást is a ddos-szinten tolongó 2080Ti vásárlótömeg okozta... Azért az már teljesítmény, hogy egy egész hét alatt nem sikerült összeszedni 10db HSZ-t, érdemit meg egyet, a bevezetőt, pedig kint vannak a tesztek és már mindenféle kosztümös karit is lehet(ne) rendelni.
-
3L1T3
addikt
válasz
sirszevenap #5 üzenetére
Azám, mi lesz itt ha végre megérkeznek az országba a Ti kártyák!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Futás, futópályák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Óra topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest