- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ScomComputer
veterán
válasz
chris0000 #589 üzenetére
Nesze neked több téglát látsz a BFV-ben....hehehe....
-
hoolla
aktív tag
válasz
chris0000 #508 üzenetére
Ezen nem érdemes görcsölni, max addig amig nincs normális utánpótlás. Cserélik azt kész. Amig voszont működik, (lehet, hogy soha semmi baja nem lesz) addig van egy jó erős kártyád.
Én még ugyan nem értem el azt a bizonyos xx óra játékidőt amikor elkezdenek halni, de eddig én boldog vagyok az Asus-al. Csöndes, 140mhz extra figyel rajta + 800mhz a memorián.
Szerencsére itt már normalizálódik a helyzet. Már vannak kártyák amik vannak stockon napokig sőt már lassan két hete. Tegnap volt Msi minden fajta, még a vizes is. Így ha megadja magát az enyém az sem érdekel. Veszek egy Msi-t aztán a csere vadi újat meg árában eladom.
Minden egyes terméknél amit vásárolunk, ott a lehetőség a meghibásodásra, és a szarakodás a gariztatással. Ne vegyél ref nyákosat, ha ennyire parázol, de hogy ne vegyél egyáltalán, annak én semmi értelmét nem látom. Persze ha csak szimplán nem ér ez a teljesitménytöbblet ennyi extra pénzt, az más kérdés. -
-
-
válasz
chris0000 #185 üzenetére
És "NINCS RAKTÁRON"- ra is váltottak... Ennyit a raktárkészletről.
#186: ha a kollégának nem gond 1-2 hónap "ebzárlat", SzVSz most még jó áron el lehet adni a 1080Ti-ket. Viszont tuti megzuhan az áruk, ha rendesen kapni majd a 2080Ti-készletet. A mostani hiánygazdaságos 2080Ti árak senkit se tévesszenek meg, ha minden kereskedőnél lesz raktárkészlet, akkor a mostani árösszehasonlítók alsó zónája lesz a target (amilyen áron most várakozásra se nagyon akar előrendelni a kereskedő).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HP notebook topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen videókártyát?
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest