- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
qad
senior tag
válasz
gabber01 #4753 üzenetére
A 82 fok az normális ha a MEtro exodus játékot vesszük alapul. Ha nem tuningolom meg(aza ha nem finomítok rajta) akkor az alapbeállításokon nekem is 83 fok és onnan elkezdi csökkenteni az órajelet. A vicc az hogy ha túlhúzom az órajeleket akkor is ennyi a hőfok csak kicsit több fps-t mutat. Persze ha kiherélem a beállításokat akkor nekem sem megy fel 83 fokig. Vagyis hogy eddig ment fel a hőfok, mert most már vízhűtés van rajta és így most maximum 43 fokos lesz a vga a Metro Exodus és a The Divison alatt és csak nyáron. A többi játékban 30-37 fok között ingadozik a hőmérséklet.
-
törölt tag
válasz
gabber01 #4716 üzenetére
Igaz, az OC az egy másik kártya (NE6206SS19P2-1062A). Jelenleg túl nagy a kereslet, és túl kicsi a kínálat, sorra fogy el minden, újabb készletek meg vagy érkeznek még az idén, vagy nem, majd elválik. Rövid távon nézve nem túl fényes a helyzet, de hosszabb távon remélhetőleg azért normalizálódik a helyzet.
-
törölt tag
válasz
gabber01 #4713 üzenetére
Nem azt írtam, hogy bezuhan, hanem hogy valószínűleg bezuhan. Nem lehet tudni, hogy vírusügyileg mi lesz jövőre vagy mi nem, de normál esetben év végén a megnövekedett kereslet miatt mindennek följebb megy az ára, majd nyáron pedig a mélypontra zuhan, mert annyira nincs kereslet olyankor meg. A legrosszabb üzlet mindig az év végi vásárlás, és a nyáron történő eladás, így lehet a legnagyobbat bukni. A legjobb pedig nyáron vásárolni, és télen eladni, gyakorlatilag nulla bukóval ki lehet így alkalmanként szállni hardverekből. (De jelenleg egyébként is hiány van szinte mindenből, ezért még jobban az egekben vannak az árak, ha tényleg rendeződni fognak a dolgok jövőre, ennél már csak olcsóbb lehet minden, plusz a szokásos nyári uborkaszezon idején egyébként is padlón lesznek/lehetnek majd az árak.)
Ha tehát -ahogy írtam is korábban-, hosszabb távra tervez valaki, akkor nyugodtan veheti a drágább, minőségibb kártyát, nem kell az árakkal foglalkoznia, használni kell, és kész, hisz ezért vette. Ha viszont tervben van a közeljövőben történő eladás (mondjuk fél év múlva), akkor inkább az olcsóbbikat ajánlottabb választani.A GTX 1080 egy közel 5 éves kártya, hogy kire mennyiért próbálják rásózni a raktáron lévő, beragadt készleteket, annak semmi jelentősége ilyen szempontból, nagyon helyes, hogy a 2060 Super mellett döntöttél inkább.
Ha már említetted a Palit GamingPro 2060 Supert, meg az árukeresős árdiagramot, megmutatom mennyit ér az a diagram:
https://www.arukereso.hu/videokartya-c3142/palit/geforce-rtx-2060-super-gamingpro-8gb-gddr6-ne6206s019p2-1062a-p487037481/Ez az említett kártya árdiagramja. Én is vettem ilyen kártyákat a múlt héten, és az arukereso.hu-n keresztül jutottam el azokra az oldalakra, ahol megvettem őket. Ehhez képest valami miatt a kártyák árai nem láthatóak ezen a diagramon. (Gondolom te sem ennyiért vetted, mint amennyi itt szerepel.)
-
nubreed
veterán
válasz
gabber01 #4699 üzenetére
Szerintem a Ubi félére gondolt a kollega.
#4696 Gabber01: Én kaptam 20% -os kupont a Ubitól cserébe x mennyiségű Ubi pontért vagy hogy hívják, így végülis nem teljes áron kellett megvennem. Általában nem is szoktam release -kor megvenni semmit hanem várok valami akcióra de ennek a játéknak megelőlegeztem a bizalmat, mert amiket láttam róla az nagyon nagyon tetszett és nem is csalódtam.
-
Iramirez
aktív tag
válasz
gabber01 #4667 üzenetére
Nah akkor első üzenet,sok évnyi "csakolvasás" után
Énis ezt a kártyát vettem meg,--rózsaszínpéntek-- akció alatt.
Ráadásul,mint méret,mint fogyasztás,mint FHD monitor oka miatt.
Hőfokok rendben vannak,multifps alatt max 65 fok.
Egy érdekesség néha minden ok nélkül hallhatóan felpörgeti a ventiket.
Amúgy eddig nincs vele gond. -
nothingface
tag
válasz
gabber01 #4661 üzenetére
Nekem is pont ilyen kártyám van. Szerintem ez nem a kártya bios-t frissíti, hanem valami led-vezérlő firmware lehet. Nem véletlenül van a frissítés a "led control" résznél, és a frissítő program neve is "LedFwUpgrade"
Én megcsináltam a frissítést 1.2-ről 1.5-re. A kártya bios verziója nem változott (90.06.44.00.54). A led effektek beállításánál lehet hogy változott valami, de nem emlékszem milyen volt a frissítés előtt, mindig ki volt kapcsolva a világítás a kártyán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Palit GeForce RTX 3080 GameRock 10GB
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Asus ROG STRIX RTX 4090 EVA-02 Edition Videokártya!
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest