- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
Visszaküldted mert gyenge volt tuning terén? És ki is cserélték? A tuningra soha semmilyen garancia nincsen, az zsákbamacska, lottó és ha nem tuningolható az nem számít hibának, ha hozza a gyári specifikációt egyébként.
Más: én egyáltalán semmilyen 2000 -es kártyát nem vennék már, lévén, hogy aug. vége - szeptember környékére pletykálják egyre erősebben a 3000 -es sorozatot. Sőt szeptemberben állítólag már az AIB kártyák jönnek.
-
koko52
nagyúr
A boost a tuning belövésére jó irány. Szinte biztos, hogy a boost értékét fixre állítva és jó hűtéssel (ház+vga) tartható az érték. Emelt venti profillal pedig fölé is menni.
De hogy kicsit bosszantó is legyen a dolog, a Rog Strix O8G-t és az Aorus-t jobb modellnek látom, remélem ebből nem lesz felháborodás...
Csak hogy meglegyen a felháborodás: 2060 (non SUPER) ROG és Aorus 140k---> Gainward GS 2060 SUPER 141K!!! Én tudnék választani
-
koko52
nagyúr
-
nubreed
veterán
Ez gyönyörű!
Grat!
Más, ez érdekes, a GTX 1070 (MSI Gaming x) TDP -je, 150W, de azon 2 db. 8 pines csatlakozó kellett a videokártya áramellátáshoz. A 2060 Super TDP -je, 175W és egy db 8 pines kell csak neki. Ez azért lehet, mert az MSI nagyobb tuning potenciált látott a 1070 -ben? És akkor felmerül az is, hogy a 2060Super eléggé power limites.
-
koko52
nagyúr
Hm, érdekes. Nincs meg a játék, de szerintem itt is úgy van, hogy nem törli időben a felesleges dolgokat. Akkor lehetne jól megnézni, ha egyforma erősek lennének. Volt ilyen azt hiszem az RX 480-nál 4 vs 8 GB. Azonos FPS de egyik ~ 3.5 Gb a másik~4.5 GB-al dolgozott.
Nekem a max 5.6 GB FC ND 1440p ultra +HD textura esetén. -
Chaser
legenda
-
koko52
nagyúr
Lehet olcsón jót is kapni. Pl Gainward 2060 GS, Palit 2060.
Nem az ASUS fikázása a lényeg, hanem a kijelentés, hogy ha ASUS az csak jó lehet. EVGA gyártón kívül minden gyártónak sok szarával összefutottam már.
A ROG-nál sokszor a fícsőrt kell megfizetni, minr gigánál az aorust. Miközben belül silány dolgok is előfordulnak. Pl meg kell nézni a giga aorus alaplapokat, hitvány a táprész de szép. Kicsit húzod és 120C a VRM egy 8 magos procival. Nekem elhiheted, most akarok túladni rajta. -
Glaz-dozfhut
őstag
Alapesetben chip-függő. Típuson belül is lehetnek eltérések. Biztos nem válogatott darabokat kap a strix, csak esetleg jobb a felépítése. Másik programmal próbáltad az OC-t? Lehet a memóriát túlhúztad. Külön-külön tesztelted, hogy csak az egyik órajelet maxolod ki, aztán az ha még viszi, akkor a másikat kezded tolni? Gpu-nak 1800-at szerintem vinnie kellene. Mondjuk a specifikációban is 1710-et írnak alapértelmezett OC módra a kártyádra a gyártó.
Ezen kívül nem sokan jelentkeztek be ezzel a típussal. Se OC-val, se a nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest