- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Razor18 #12362 üzenetére
"Nem tudom, a gyári GPU-hűtővel mennyit sikerül lejjebb szorítanod majd, illetve hány fokos
GPU hőmérséklettel volnál megelégedve?"A legvégső cél, hogy akár több órányi játék után is zárt házzal max 65-70 fokos legyen a VGA. Pár hónapot kellene így kibírnia, nyár végén víz menne rá.
abridabri:
Köszi az infót a front panelről, ha megjönnek a ventik, az lesz az első hogy azt a foamot kiszedem.
-
válasz
Razor18 #12364 üzenetére
Mehsejt racs mogott van egy jo vastag szuro ; itt latszik :
4:54
Eleg aprok alapbol front panel racsai ,mar ott felfog egy csomo port ,nem is ertem minek raktak bele ilyen vastag porszurot moge.
En ilyenre csereltem ,csak mert volt itthon 4db belole FF141
De megoldhato ingyen is, a mehsejt moge raksz egy meretre vagott harisnyat es kesz is vagy -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Razor18 #12360 üzenetére
"Illetve, hogy mi a konkrét cél: hűvösebben üzemeltetni a GPU-t, vagy csendesebben, vagy mi a gond a mostani konfiggal egyáltalán?"
A cel hogy a legjobb teljesitmenyt kapjam a leheto legjobb leghutessel. Egyedi venti profil, undervolting/oc megvolt most kap friss pasztat a kartya, utolso lepeskent meg a rendes haz hutest akarom elintezni. Utobbival nagyon nem foglalkoztam eddig, leven egy nagyon huvos GTX 1060am volt, de mostani VGA-val ezt mar nem hagyhatom.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Hobby rádiós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen autót vegyek?
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest