- Magisk
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
F e Z o
veterán
-
core i7
addikt
-
deicide
veterán
válasz
chris0000 #12051 üzenetére
Hát nem tudom, alacsony az ingerküszöbötök, vagy mi, nálam a 2db ref TitanX sem zavaró, ha játszom, a játék hangja mellett nem lehet észrevenni, ha meg csak filmet nézel, oprendszerezel, egyforma halk mind.
Azt elhiszem, hogyha benchmarkot futtatsz, ami alatt nincs zene, akkor hallani, de abból már kiöregedtem.
-
keIdor
titán
válasz
chris0000 #12051 üzenetére
Vannak olyan szituációk, ahol jó lehet. Mini ITX házak, ahol én is inkább rögtön kivezetném hátul a meleget. Meg a régi, még annyira nem sokat fogyasztó GTX-780-at azért szépen hűtötte az a Vapor kamrás hűtő, semmi baj nem volt vele. 78-80°C-on tartotta, halk is volt.
-
-
ÁdiBá
veterán
válasz
chris0000 #11984 üzenetére
Véleményem szerint ahogy állnak a gyártósorok mostanság, nem tartom kizártnak, hogy a PASCAL megjelenése jelentősen csúszik.
Nem beszélve arról, hogy semmi oka az nvidiának időnap előtt kiadnia hiszen most is vezeti a piacot, illetve azt az apró tényezőt is számításba kell venni, hogy az érkező PICI pascal nem fog annyival többet tudni a mostani 980Ti kártyáknál, a nagy tesó majd valamikor másfél év, két év múlva lesz esedékes.
Én azt mondom vásárold meg a GM200-ast, vagyis a 980Ti-t. -
Tomdriver
őstag
válasz
chris0000 #11984 üzenetére
Ez mindég jó kérdés a kártya saját topicjában mert akinek már van 980Ti-je az már az új gent várja és a többségük le fog beszélni a vételről.
Viszont ha megvan a pénz rá minek várnál? Évente jönnek új generációk, ha mindég az újra vársz sosem lesz kártyád a pénz meg szépen elmegy másra...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZOTAC RTX 3090 Ti AMP Extreme Holo
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- Újszerű - ASUS ROG Strix Geforce GTX 1660 Super Advanced Edition 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- Asus ROG STRIX RTX 4090 EVA-02 Edition Videokártya!
- 4090 BESZAMITAS!! Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan, Garancia)
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest