-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
unrealnoise #34196 üzenetére
Külföldön sem változott az ára nagyon... 329-el startolt és most is csak a fapados cuccokat kapod olcsóbban max... a custom GTX970 többsége még mindig 320-350 dollár... csakúgy, mint rajtkor majdnem.
https://pcpartpicker.com/trends/price/video-card/
Igazából azok az országok ahol EUR van, vagy a gazdaságuk-valutájuk azzal együtt mozog mind rosszul jártak.
Talán csak az angoloknál eshetett az ár, mert a font is erősödött...
Bár most gyorsan ránéztem PriceSpy-on a statisztikára és ott is kb 20-30 fontot esett... ami 10-15 ezer Ft lenne max... -
blu79
addikt
válasz
unrealnoise #34196 üzenetére
Mivel Mo-n lakom és itt vásárolok, és itt is adok el, az itteni árakat nézem, és azóta itt nem esett az ára , ha te máshol laksz és nem forintba keresed a fizetésed , akkor ne akarj itt hasonlítgatni, vagy mond a boltoknak hogy külföldön esett a 970 ára és adják olcsóbban, amíg te vársz hogy essen az ára én lehet már Pascalra váltok
Az hogy romlik a forint nem tehetek róla, csak konstatálom hogy ugyanannyiba kerülnek a Maxwell kártyák mint amikor megjelentek -
blu79
addikt
válasz
unrealnoise #34194 üzenetére
- álmodozni és várakozni lehet, mindig az aktualitást kell nézni, magyar vagyok, itt dolgozom , forintal fizetek, várjam meg míg lemegy a dollár? akkor sose lesz vga-m, szerinted a TX megér 350K ? a 980Ti sem ér annyit amennyiért adják(és nem a magyar árakról beszélek), a 970 sem , de mindközül még mindig ez a legjobb ár/érték
-
blu79
addikt
válasz
unrealnoise #34184 üzenetére
- nézd , én sosem szoktam ilyeneket nézni, ha kell valami akkor megveszem és nem nézegetem a dollár árfolyamot, megpróbálom meglesni hol olcsóbb, nem várok amíg a dollár lemegy, meg stb. azóta volt már olcsóbb is ugyanaz a 970, 106k körül és a dollár akkor sem volt olcsóbb, valutát nem is érdemes nézni, a lényeg ha kell akkor mennyiért lehet megvenni, bő egy év eltelt és még mindig tartja az árát, a 980 is, pedig szerintem a legtöbben árcsökkenésre számítottak és vártak, emlékszem megjelenés után sokan írták várnak míg lemegy az ára. Aztán itt van, elmúlt 1 év és ugyanolyan áron van vagy drágábban.
-
blu79
addikt
válasz
unrealnoise #34144 üzenetére
Szia , a tuning lutri, minden kártyánál más , bármely 970 amelyik tudja az 1500/2000 órajelet felér egy ref 980-al.
Nem feltétlen az a kártya tuningolható jobban amelyiknek gyárilag magasabb az órajele, sőt...
Nem rossz az Evga, mi Msi Gaminget, Giga G1 vagy Wf3, Evga, Asus-t szoktuk ajánlani. De általában Asusnak nem erőssége a tuning... -
cyberkind
félisten
válasz
unrealnoise #34142 üzenetére
Nálam 450-es táp van, és az adatlapomon lévő géphez, tuningolva bően elég, de persze veszek majd nagyobbat és minőségibbet.
Ha újonnan akarsz venni kártyát akkor a 970-et ajánlom, viszont ha szóba jöhet a használt is, akkor 980-at vegyél, ott nincs memóriamizéria, bár nálam még nem jött ki sehol se.
Mindkét kártyából a G1-et fogják mondani, hát én nem, én az Asus Black-ket mondom ami szintén van nálam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS RTX 3070 8GB GDDR6 ROG STRIX Eladó!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Egyedi ékszerdobozka
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest