- Mobil flották
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
válasz
Ryder62 #41100 üzenetére
&& (#41103) MomoSinX
Ha jól értem, vagy DVI-VGA kábelen, vagy DVI-DVI kábel+passzív DVI-VGA átalakítón megy a jel a monitorhoz.
Mindkét esetben analóg jelről van szó: a 900-as GTX-eken még dual link DVI-I csatlakozó volt, ami tudott adni digitális és analóg jelet is, ezért nem kellett hozzá aktív átalakító. Akkor vinne át digitális jelet, ha DVI-D és DVI-I csatlakozók és kábelek valamilyen kombinációja lenne összedugva (D-D, D-I, I-I, I-D).Analóg jelbe bezavarhat más elektronika is, ha nincs megfelően leárnyékolva a kábel, de lehet a monitor is hibás.
Ha van lehetőséged akkor használj digitális jelátvitelt, DVI-D, DVI-I vagy DVI-HDMI kábelek formájában. -
MomoSinX
aktív tag
válasz
Ryder62 #41100 üzenetére
Ezt nekem is csinálta sima DVI-n átalakító nélkül is (Gainward Phoneix verzió). HDMI-re váltás megoldotta. Igaziból én sem tudom mi okozta, mert a digitális jelet nem lehetne bezavarni elvileg (na meg a HDMI is az és azzal mágikusan jó?). Az tuti, hogy nem driver hiba szerintem.
Szerk: Hát ja, kábel meg átalakítóra lehet gyanakodni, aztán ha cserével ugyanaz talán kártya gond lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- OLCSÓ MONITOROK
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest