- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 950 / 960 (GM206) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabor1123
tag
válasz
Csupingo #13899 üzenetére
Mire elindítottam,már 57 fokos volt,a semmitől.Azóta felment 60 fölé és valóban 65 körül beindult a hűtés,ami 60 alatt ki is kapcsolt. Létezik hogy ez ilyen magas hőmérsékleten működik? Viszont még ha igen is,akkor is fenn áll a probléma,hogy rendszeresen akad a legegyszerűbb film is. Közben a processzor használat 5-6 % a memória pedig kb 30-35, ami egyik sem tűnik soknak. Ezért is gondoltam hogy csak a melegedés miatt lehet... A driver már jön lefelé,köszönöm
-
-
Gabor1123
tag
válasz
Csupingo #13892 üzenetére
https://www.hitmanpro.com/en-us/downloads.aspx
Innen töltöttem le,szándékosan nem linkként tettem be.Amikor újraindult a gép,a win logó elótt a fekete háttérre a bal felső sarokba kiírta hogy hitman pro aztán ment minden tovább,bejelentkezési képernyőig jutott,ott dolgozott egy darabig aztán annyi...De már megoldva,szóval semmi új gond nincs.Amúgy igen,win 10 van.
Megvan az energiagazdálkodás,optimálison volt..
Nem félek,mentek mielőtt piszkálok,azóta megnéztem másikkal,egy cookit dobott ki,hogy az nem kell..
-
Gabor1123
tag
válasz
Csupingo #13887 üzenetére
A tv csak ki van kapcsolva,eltávolítva nincs. Most 60 fokos a gpu tweak szerint,úgy hogy csak áll a gép,nem megy még egy film sem.Asus tweak csak azért van fenn,mert ezzel be tudom kapcsolni a ventilátort,a probléma előtte is megvolt.Semmi más piszkáló nincs fent,nekem csak arra kell hogy néha tudjak 4k filmet vagy gopro videót nézni.Amiket írtál keresőket,még nem néztem,de most kipróbálom
-
Gabor1123
tag
Sziasztok
GTX 950-es kártyám van Asus Strix,ha esetleg ez számít. A probléma,hogy folyamatosan melegszik,a ventilátorok mégsem kapcsolnak be. Gpu tweak II-vel manulisan be tudom kapcsolni,tehát működik. A legegyszerűbb 640*272 felbontású xvid film is sokszor akad. Játékra soha nem használom,csak filmet nézek. Egy full hd monitor és egy 4K tv van rákötve,a melegedés akkor is előjön,ha a tv be sincs kapcsolva,még a házat is átmelegíti. Vírust stb-t több programmal is ellenőriztem,nem találtak semmit.
A segítséget előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Gumi és felni topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Tőzsde és gazdaság
- Parfüm topik
- Hobby elektronika
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest