- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 950 / 960 (GM206) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
smiti
veterán
Na majd hazamegyek melóból majd kipróbálom.
htc07 : Azért nem gondolom, hogy 2015-ben az a megoldás, hogy a normál működéshez a gyári beállításból vissza kelljen vennem.Utoljára ilyet a fiam HD 260X kártyájával kellett csinálnom, na az is ment a portárol.
Tomekk. : Remélem nem. Bár nem tudom mi lenne jobb, ez vagy a kártya hiba.
-
westlake
félisten
Teljesen igaza van kovsolnak, mert nem azt írtam. Egy konkrét érvet nehezményeztem, aminek semmi létjogosultsága sincs. A korábbi hozzászólásomban pedig azt a véleményemet írtam le, miszerint a GTX980-as nem éri meg megvenni. Magyarul az ár-érték arányt figyelembe véve a GTX 970 jobb választás, mint a GTX 980. Ha nem veszed észre, hogy a két dolognak semmi köze egymáshoz, akkor...
#303: Most komolyan, ti nem tudtok magyarul? A szövegértést még általános iskolában tanították!
Nem kívánok ezzel a témával a továbbiakban foglalkozni. Legyen nektek igazatok, ha ettől jobban alszotok.
-
kovsol
titán
Szövegértést még nem az igazi, mert nagyon nem ezt írta. Hol írja, hogy azért ne vegyen 980-t, mert a 970 tuningolható 980 szintre? A 980 egyszerűen azért nem éri meg, mert olyan felára van néhány gyártónál, hogy kb egy 970 SLI kijön az árából már. De ugye van akinek kell a 980sli is, de az emberek többségének a 970 is bőven sok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest