- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 950 / 960 (GM206) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
4264adam
veterán
Hát akkoriban még nem saját keresetből vásároltam, és hűség idő megújítás miatt vettük a mostani "mocskot". Jelen állás szerint nyár közeledtével egy P8 a kiszemelt olyan 60-70k között innen, esetleg "jofogas.hu". El sem hiszitek sokszor milyen jó áron kínálnak jó dolgokat mert "teljesen nincsennek tisztában az árakkal" pl: ismerősöm venni akart M8-at de még 50ezre volt tudta esélye talán a 0% de üzenetet írt egy 80k M8-ra azonnal vihette 50-ért. Én is vásároltam már onnan sokkal olcsóbban. Itt hozzá értően hírdetnek.
-
4264adam
veterán
AMD-nek megvannak az előnyei és NV Intelnek is. Mivel a piac 90% játékokra kihegyezett így az Intel NV párost részesítem előnyben. Ha a munka tenné ki a napirendemet a gép előtt és "tömörités videó vágás, photoshop lenne" Játkok Altium Autocad helyett akkor AMD proci és AMD vga lenne. első szinte hasonló mint az I7 a felsoroltakra, AMD telibb színekkel rendelkezik.
U.I.: Igen tudom NV-t is lehet teltebbé tenni szoftveresen....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest