- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 950 / 960 (GM206) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rebell
senior tag
válasz
Benir8 #12172 üzenetére
Hiába te raktad össze 6 hónapja, már használt gépről beszélünk!
Hiába veszel új autót, ha már kihoztad a szalonból kapásból buktál pár 100ezer ft-ot.Beárazos Topikban sztem korrekt összegeket kaptál.
160.000Ft-ot fizettél 27%-val. A 130 korrekt. De még úgyis alkudni fognak.
Illetve minden annyit ér, amennyit adnak / kérnek érte.
Ha gyorsan akarod eladni,akkor 110 ezer.
-
MrDerekas
addikt
válasz
Benir8 #11571 üzenetére
Jah, hát igen
Az experience meg van győződve, hogy ultra gamer mindenki
Az csak ilyen, valamilyen javaslat volt. A Crew-t toltam én is úgy, hogy a minimumot se nagyon súrolta a konfigom.
Nem rossz mankó a linked. Árnyékolást meg egyéb nem számottevő látványelemeket butíthatod, igazán sokat nem vesz el a látványból. Kísérletezni kell. Érdemes rászánni egyszer több időt és utána már vakon is beállítod akár a rendszer újra telepítése után is -
MrDerekas
addikt
válasz
Benir8 #11569 üzenetére
Elég gépigényes a Division. Stabil 60fps elérni 950-el, nem egyszerű. Elsőkörben az Experience optimalizálást javaslom, mint kétkattintásos alternatíva. Neked szűk keresztmetszet a proci és a vga is. Erősen butítanod kell a grafikát. Részletesség és élsimítás a leglja. De egyszerűbb, ha minden low, aztán elkezded srófolni felfelé egyesével és megtalálod a legoptimálisabb beállítást számodra. Ilyen tutorial-t alig lehet lelni, mert szinte nincs két egyforma gép. (Legalábbis az otthon építettek, válogatott alkatrészekből összetett nem sorozatgyártott desktop gépek között.) Nekem a meglévő i3-al és 950-el közepes-magas beállításokkal ingadozott 42 és 60 fps között a második béta. ( Az első eléggé gyéren futott, mert nagyon nem volt oprimalizálva. A másodiknál meg lementem hídba attól a graf teljesítménytől, amit a kis vasam hozott az optimalizáltságnak köszönhetően) Ez alapján és tapasztalat hiányában egy low-medium vegyes beállítással illene stabil 50-et elérned. Nem szakmai tanács, kizárólag szubjektív vélemény
-
Csupingo
veterán
válasz
Benir8 #10697 üzenetére
Többen írták itt, hogy a 8 GB kevés lehet. Betelik és kilép. Állítólag segíthet, ha a virtuális memóriát megnöveled és játék előtt minden futó programot bezársz.
-
thomeef
őstag
Semmit nem babráltam, egyedül arra tudok gondolni hogy a cpu hűtőm túl közel van a vga hátlapjához, kb 2 mm rés van csak köztük, mert elég tömzsi a cpu hűtőm. De a procim 32 fokos, a borda tök hideg. Nah mindegy. Szerintem lecserélem az mATX lapom ATX-re, hogy jobban elférjenek a dolgok. Köszi azért
Techpowerup-os tesztben is elég magasak a hőfokok egyébként, most nézem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Vírusirtó topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Bámulatos gyorsaság, hihetetlen teljesítmény Ryzen 7 5800x-el! Rèszletre is!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest