Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Fotók, videók mobillal
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackSoft
addikt
válasz #35434496 #20669 üzenetére
Akkor miért van az, hogy a ROG fórumai is arról szólnak, hogy BCLK emelés nélkül a többségnek a 3000mhz sem megy 5930K-val?! És anno régebbi konfignál (i5-750-es procival, és valami Gigabyte lappal, aminél az 1866mhz is már csak OC-val támogatott a gyártó szerint) 2133mhz-en járattam a ramokat, de csak agyonfeszelve, és emelt BCLK-val akart indulni a gép...
Nekem már pedig bizony XMP soha nem volt/nincs/nem lesz beállítva, ahogyan pár LN2-nél érdekes opció kivételével - amivel normál körülmények közt max ártani lehet - semmi sincs gyári, és AUTO beállításokon.
Ami pedig az extrém tuningot illeti. Nem hinném, hogy bárki is úgy kezdett volna bele, és lett profi, hogy elment a boltba, vett egy lapot, meg egy blokkot, és hozott 2 liter löttyöt, majd világrekordot állított fel. Te is úgy kezdted, ahogyan én, és mások is, az egész számítástechnikai ismereteket összegyűjteni. Először fingod nem volt mi a processzor, és mi a ram, amíg nem tudakoltad meg valamilyen módon, legyen az újság, egy másik személy, vagy internet (utóbbi nyilván kevésbé valószínű, mert akkoriban még 300 baud-os modemek voltak), ahogyan én is.
Egyébként, ha valamit te, vagy bárki jobban tud - akár a jelenleg szóban forgó memóriás dolog - akkor célszerűbb felvilágosítani a másikat, hogy ezért, és ezért van, és amit mondtál az azért hozott eredményt szintén, mert ezért meg ezért, ahelyett hogy röhögünk egy sort, hogy milyen hülye, mert valamit nem jól tud; másképp tud.
Attól, ha tengerbiológus lennék, akkor sem mondanám neked, hogy milyen hülye vagy, nem tudod az Atlanti-óceán közepén, 1,5km mélyen, milyen hőmérsékletű a víz, és ez hogyan szabályozza az ottani élővilágot.---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple notebookok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 25
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Popcorn Hour topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LEGO klub
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Bontatlan ! Apple Macbook Air 2024 M3 15.3 éjfekete szín
- 4K GAMER PC - i9 14900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest