- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- iPhone topik
- Earfun Air Pro 3 - te is, fiam, Bluetooth?
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyiku
nagyúr
mennyi zoldarc sovarog egy fasza radeon utan
hüllő
-
törölt tag
válasz Milka 78 #54479 üzenetére
Én is ezért váltottam, 4.5 GHz-re húzott 5600k-val Battlefront állandóan mikroakadt egy GTX 970 mellett (AMD kártyával még rosszabb lett volna) - nyilván nem vártam, hogy 110%-ra "kihajcsa" de még a normálisabb játékélményhez sem volt elég (pedig elég lett volna az a 40-60 FPS is, de az állandó szaggatás miatt játszhatatlan volt).
Régi játékokhoz jó lehet, Mass Effect 3 simán ment vele még az IGP-vel is, de mostanra inkább egy használt i3/5 mint bármilyen Bulldozer származék.[ Szerkesztve ]
-
Milka 78
nagyúr
Lehet én nem forszíroznék már amd-t,mert bődületesen gyengék 1 szálon és valjuk be elég sok játék van ami 1-2-4 magot terhel csak normálisan.
Sok esetben egy 4.5ghz-s FX 6300-at megesz egy 3.5ghz-s i3,ráadásul az AM3+-os lapok amik bírják is az oc-t azok 23 ropitól kezdődnek és ugye az oc-hoz nem árt érteni is mit csinálsz (nem tudom a tulaj ért e hozzá).
i3-4160 (32),hozzá valami B85-ös lap,pl a MSI B85-G41(18),hozzá 2x4gb ram (12000) és talán egy RX 460 4GB (42).,FSP460-60HCN (12).
Ez 116 ropi csak valami bódét kell kukázni hozzá.
Persze a lapon még lehet 2-3 ezer forintot fogni és a vga is lehet 750ti-2gb-s,de akár GTX 950OC is
Ezt érdemes ez ügyben elolvasni.[ Szerkesztve ]
-
ScomComputer
veterán
Hali...ha erre tudnátok valamit mondani,azt megköszönném...
-
keIdor
titán
Gears of War 4 pre-download available: 80GB
Még jó hogy 1TB van az XO-ban, a Forza Horizon 3 sem kicsi, majdnem 60GB.[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
ÁdiBá
veterán
Még három Pascal-alapú GeForce van a csőben
GTX 1050 640 CUDA 40 Textúrázó
GTX 1050 Ti 768 CUDA 48 Textúrázó 32 ROP
GTX 1080 Ti 3328 CUDA 7 százalékkal kevesebb a Titan X értékénél. Ezzel szemben az órajel nő, az alapfrekvencia 1503, a turbó pedig 1623 MHz lesz, szemben a csúcskártya 1417 és 1531 MHz-es értékeivel. 384 Bit 12GB GDDR5---
Aktuálpolitikát ne.
[ Módosította: proci985 ]
ÁdiBá
-
cyberkind
félisten
válasz hszilard666 #54465 üzenetére
Megértelek, te is elakarod hívni "nyársalni" Aleska-t mint sokan.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz hszilard666 #54463 üzenetére
Ez is igaz, de ha jó egy fordítás simán visszaadja amit kell szerintem, igaz ez sem a Division-ben volt.
A f*szt nem, itt is pörög vagy pörgött az élet, te még már "évek" óta nem vagy itt, minden jóról lemaradsz.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz hszilard666 #54461 üzenetére
Persze, ez tény, de a saját nyelvemen sokkal jobb ezt is játszani mint ahogy mindent illetve mondanám, hogy nézni is a filmeket/sorikat de sajnos túl szar manapság a szinkron, én meg tisztelném ha nem másoktól vették volna el akik már ezer éve készen lennének illetve ha rendesen mennének a dolgok akkor még támogatnám is őket, mert ez a csapat is úgy szar ahogy van, ismerős nemhiába lépett ki.
Te meg ne csak ilyenre reagálj hanem másra is, már azt se tudom, hogy ki vagy.
Meg ez a játék pont az amihez csak egy élvezeti faktor a magyar nyelv, semmi olyan nincs benne amit az ember ne találna ki akár nulla angol nyelvtudással, csak hát a feeling nagyúr szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
Gta 5 honosítás több mint 3 csodás év után még most is csak Beta lett, tényleg de rohadt jó lenne, hogy ha a komoly játékokat normális csapat venné át akiknek még fizetni is megérni nem ilyen trógerek.
-
-
nagyúr
Lehet,hogy mégis jönni fog idén a 1080Ti ...
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
-
nagyúr
Eldöntötte ...
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
-
VTom
veterán
Ezen bef*stam
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
nagyúr
válasz cyberkind #54446 üzenetére
Most néztem az email-t .
(19:34) jött 2 kód.STEAMWORKS: xxxxxxxxxxxxxxx
FAMILY: xxxxxxxxxxxxxxxIgen,ott van a fiók alatt is a játék mellé kiírva.
---------------------------------
Aktiváltam is mindkét kódot.
A játék listában
- Mafia 3
- Mafia 3 Family Kick-Back Pack
- Season Pass
jelentek meg.Valamint előtölthető.
A gépigény alapján a 1080-nak nagyon hasítania kell majd a játék alatt 2K is.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz cyberkind #54444 üzenetére
Én is innen vettem a digital deluxe edition-t.
Legjobb áron van itt.
Season pass ami nekem 1000% kell,plusz az előrendelési bónuszok.Az is jó ár amit linkeltél a sima verzióért.
Előtölthető ?
Nem kell ahhoz véletlenül egy kód ?
Ami még nincs.Nem tom mikor már előrendeltem.
Nem jött még email,hogy elő tölthetném.[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
Csak nem bírtam ki és beszereztem a Mafia 3-at méghozzá a fullos kiadásban, hivatalos boltból kb 15.500FT volt kb.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
-
keIdor
titán
válasz cyberkind #54431 üzenetére
Én nálam kimarad, nagyon meg van vágva. Nem kell még egy GTX-780...
Mondjuk 1440p-re még a GTX-1080 is elég, innen csak a Titan X 2017 edition lenne értelmes váltás, mert az +50%, a 1080Ti maximum +30% lenne, +/- pár százalék, az órajeltől is függ.Meg a 384GB/s sem tetszik. Nem mintha nem lenne elég, hanem a 480GB/s sokkal bíztatóbban hangzik. Ez a Ti olyan "meh...".
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
nagyúr
válasz Devid_81 #54422 üzenetére
Sztem nem jön idén,pedig jó lett volna.
Nem mintha annyira égetően fontos lenne.AMD csak jövőre jön,nincs okuk sietni a 1080Ti-vel. Addig eladnak még jó sok 1080-at.
-
-
Devid_81
félisten
GTX 1080 Ti GDDR5el.
Envidija kifogyott az X-esbol??
Januarban megtudjuk...bar lehet hamarabb......
-
keIdor
titán
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
proci985
MODERÁTOR
-
proci985
MODERÁTOR
válasz akoska07 #54411 üzenetére
after (preview, egyelőre kvázi folyástesztelek (bár minden be volt már építve korábban) meg várom, hogy lelégtelenedjen a rendszer (ezért lóg ki belőle a feltöltéshez a cső).
értelemszerűleg 900Dm nem volt itthon.
ahhoz képest, hogy átszereltem a fél gépházat (de a vezérléshez / kábelezéshez nem nyúltam a minimálisnál többet), 6 óra alatt megvolt. megkapta a két extra radit ami itthon volt extrán, a 120as SFlexeket felül cseréltem 200as NZXTkre (radinak potenciálisa gyengébb, de általában szellőzésen szerintem nyerek annyit, hogy megérje), plusz megfordítottam az alpha radit, cseréltem két könyökcsatit és mivel elporhadt az XResben a szűrő, ezért kiszedtem a pumpát álvánnyal együtt és kipucoltam a rendesen a tartályt.
nagyon tele van a ház, de úgy nézd, hogy mégiscsak bent van 4 radi, egy XRes 140 D5 kombó, használok 2 ODDt, 2 HDDt és 3 SSDt. meg mellé a szokásos két 28-29centis VGA, az ATX lap és az elég hosszú táp.
azért ennyi radiátornak viszont már bőven és lazán elégnek kell lennie.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
keIdor
titán
válasz Rasiel #54405 üzenetére
Én néha szoktam venni. Azt szeretem ami savanyú, de cukorba van mártva. Mértékkel elmegy, havi egyszer átlagban. Én pl. nem szeretem a pattogatott kukoricát, sem a nachost, ha moziba megyünk akkor veszek gumicukrot. Mert hát valamit kell. Meg ha Székesfehérvárra megyünk a Cinema City-be akkor KFC-s kaját viszek be. Ott van a KFC előtte.
Sok olyan étel van, ami így néz ki gyártás alatt. Önmagában a disznóbörke nem gusztustalanabb, mint egy pacal, körömpörkölt, csiga vagy akármi. Van aki a disznóvért is nyersen issza vágáskor.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
cyberkind
félisten
-
Anubris
őstag
Én továbbra is ezt kapom mikor otthonról próbálok belépni:
Az Ön kapcsolata nem privát
A támadók megpróbálhatják ellopni adatait (például jelszavakat, üzeneteket vagy hitelkártyaszámokat) innen: prohardver.hu.
-
nagyúr
válasz proci985 #54410 üzenetére
Vízhez mindenképp előnyösebb a 900D.
Tágasabb az egész még azután is,hogy "berendezted".Nem kérdés,a 630 is nagy házikó.
A multigpu-t arra értettem,hogy végre van kártya ami 2K elég.
És amíg 2560*1440 monitorom van addig elég lesz egy kártya is.
Sztem majd akkor lesz monitor csere,amikor jön egy 144Hz IPS G-Sync 3440*1440,na meg lesz alá egy gpus kártya.[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz akoska07 #54404 üzenetére
oke, szoval valamennyivel nagyobb. kb két 120/140es radiátorhelynyi a különbség (alulra mehet a tripla 140, felülre meg a quad 120 tripla helyett), meg talán a pumpánál van mindkét irányban extrán egy centi.
Legalábbis remélem
Hát, 2016 eddig nem volt jó év multiGPU szempontból, szóval ha így folytatódik, kellemetlen lesz.Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
nagyúr
Nahh... meg van a legújabb technika,az AMD G-Sync
-
Rasiel
senior tag
válasz Devid_81 #54396 üzenetére
"...kb akkor lesz kesz amikor a HL3"
Ejaj, pedig milyen jó lenne, ha egyszer megjelenne...(#54397) cyberkind: Dying Light-al egyetértek, nem igazán volt az utóbbi években olyan játék, amivel ilyen jól és hosszan elvoltam és még most is - még, ha kis léptekben - de fejlesztem a karakteremet. Talán még a Black Flag és a The Evil Within volt ilyen mostanában.
Más: Ki szereti a gumicukrot?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz proci985 #54400 üzenetére
Nem annyival nagyobb ?
Nézd meg újra.
[link]900D
Dimensions:
252 x 692 x 650 (WxHxD mm)NZXT Phantom 630
Dimensions:
245 x 627 x 600 (WxHxD mm)Főleg az számít hogyan tudod elrendezni benne a cuccokat,nem annyira mérvadó a külső méret.
Egyébként én is tervezek átállni egy kártyás rendszerre,abba fogom hagyni az SLI-zést.
Legalábbis remélem.-----------------------
Latest Rumour Suggests NVIDIA Will Launch a Pascal Refresh
----------------------
Azannyát de jól néz ki.
Pláne egy MSI Titanium lapban milyen jól nézne ki.[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
a baj, hogy csendet akarok. tehat a fo baj nem az, hogy nem birja el a hutes a rendszert, hanem az, hogy ahhoz 1300on kell jaratnom az SFlexeket a 360as radin nyaron (es ugy mondjuk 65 fokos a CPU es 85 a ket GPU teljes terheles alatt, 50-55os vizzel). es ugy meg mar nem a tap a leghangosabb komponens a rendszerben.
tudom, tudom, megtalalom az ajtot egyedul is, first world pc gamer master race problems level 9000+
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Pro 11 2024 Wifi + Cellular 256GB M4 Garanciális
- Apple iPad Pro 13 Wifi + Cellular 512GB 2024 M4Garanciális
- Lenovo Legion 5, 15'6, Ryzen 7 5800h, RTX 3060, RAM 16gb
- iphone 16 128GB gyári független, új, bontott
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.