Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
VTom
veterán
válasz
daveoff
üzenetére
Én most nyomom a Batman Arkham Knight indie játékot, addig félbe maradt a Witcher indie játék 3. részének a második végigjátszása.
Eltte a Division indie multiplayerrel játszottam sokat.Egyik sem fut valami szépen a kártyámon, mert az FPS nevű mutató van, hogy még a 60-at sem éri el, hanem megáll 59.9-en, de hát ez van, ez ennyit tud.

-
Erdei88
veterán
" Árverseny nem lesz. Ezt felejtsétek el. Az AMD és az NV más részpiacát célozza direkten a VGA-piacnak, ami miatt nem kényszerülnek arra, hogy árversenybe kezdjenek. Ha tripla A-s játékokat játszol, akkor elmész egy Radeonra, mert GCN-re írják azokat. Ha indie játékokat, akkor GeForce-ra, mert azokat meg arra írják. Nem is érdeklődnek egymás részpiacai iránt. "

-
cyberkind
félisten
Szállingóznak a PC-s Forza dolgok, akinek az Apex jól ment annak ez is sima ügy lesz, a játék topikjában ott vannak a beállításokról a fotók is.
(#54192) gyiku
Mondom én, hogy csak tönkreteszed ezt a topikot de ez nembaj, nyugodtan csinálhatod. -
Devid_81
félisten
Most akarod, hogy gonosz legyek?

Mi a raknak frissited ha nincs baj...sot ha ugy nezzuk pont a frissitessel van baj.
En a helyedben nem frissitgetnem csak is akkor ha vmi bios szinten lenne elrontva es az uj bios mint egy megvalto...
Amugy ne piszkald mert csak magaddal babralsz!
Oreg kollegam mondana: ami jo ahhoz nem nyulunk!

-
cyberkind
félisten
Forza Horizon 3 Preload.

-
ÁdiBá
veterán
Sziasztok.
Ti tudtok arra megoldást, hogy ne szálljon el a RAID tömbjeim BIOS frissítést követően.
Most megint kijött egy új BIOS az alaplapomra, Maximus VIII HERO lapra, de ha simán frissítem, akkor mikor visszaállítanám őket RAID tömbe, akkor már hibát jelez hogy szét esett a tömb.Szerintetek ha lehúzom a meghajtókat mindent az alaplapról akkor is elszáll frissítéskor a RAID?
-
Az éjjel vmi bazi nagy frissítést nyomott a win10.
1607 verzió lett,és hely felszabadítás miatt törölné az előző verziót.Amúgy meg
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
VTom
veterán
szép egyenes vonalra igazítja, kivéve mikor megszalad a kezében a gép...

-
gyiku
nagyúr
Jay is elkurvult, 1080 sli helyett TXp sli [link]
-
cyberkind
félisten
M$ beindulni látszik, Gears of War 4 kupon jár az NV kártyákhoz, olcsó kuponként megéri beszerezni.

-
keIdor
titán
válasz
Devid_81
üzenetére
"AMD is said to have made significant performance/Watt refinements with Vega, over its current "Polaris" architecture."
Helyes, ugyanis ezen múlik majd a sikere. Polaris elég gyenge lett P/W mutatóban.
Én azt hittem, hogy a 4096 stream processoros lesz a kis Vega, de akkor nem. Pletykák alapján volt szó 6144 stream processoros variánsról is, de akkor az kamu volt.
Az meg hogy Vega 11 az Polaris 10 utód megint újdonság számomra...De akkor csak 2017 H1 lesz belőle, gondolom ott is Q2, szóval Vega-Volta harc várható jövőre. Meg tier1-tier4-ig minden GCN5 lesz, azaz Vega.
Vega 20 csak egy die-schrink. 7nm.
Navi 10&11: 2019 -
Devid_81
félisten
Vega 10, 11, 20...

-
ÁdiBá
veterán
-
keIdor
titán
Mondhatni coil whine van iPhone 7-en, vicc.
[link]A piac két legdrágább telefonja közül mindkettő problémás eset. Persze a Note 7-é durvább.
-
Devid_81
félisten
Jol nez ki ez a kartya bakker

Gondolom nem az elso vilagitos vizhutes ez mar, de ez vhogy tetszik.
-
gyiku
nagyúr
válasz
#Morcosmedve
üzenetére
amit en hallottam, hogy folyamatosan penzugyi gondjaik vannak, nem tudjak kifizetni a nagykereket, tobb is mar csak kp-re ad ki nekik arut. az alkalmazottak sem birjak sokaig, nagy a fluktuacio.
-
stratova
veterán
válasz
#Morcosmedve
üzenetére
Egész korrektül jöttél ki belőle.
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
Erdei88
üzenetére
Jahj, ertem... igen, ugyan az a cég, de két webshopot tol.
Mi múltkor külső HDD-t és pendrive-ot vettünk, eredetileg Bestmarkt rendelés, minden visszaigazolás Hardverkeres volt...nem lepett meg, mert mindig megnézem a kapcsolat adatokat, illetve màr vettem onnan RAM-ot... lényeg, megjött, átvehető. Jó szokásukhoz híven, 10 percig keresgéltek (eleve így érkeztem a személyes átvételre, mert a logisztika nem az erősségük), igaz, előtte napokban költöztek át a kis pincéből, de a pendrive nem lett meg.
Mondta az eladó, hogy megkeresik és ingyen küldik majd. Kérdem: Hívjam, keressem Önöket? Válasz: Neem, nem kell, majd megy a mail.
Ebből az lett, hogy két nap múlva felhívtam őket, hogy nem történt semmi... erre, hát az a kolléga szabira ment
Grat, mondom akkor, most Te keresheted meg a rendelésem.. 
Persze nem lett meg, hétfőn hívtak és mindent ajánlgattak helyette (normálisan, nem tukmálva), de nekem akkor is a fémházas, arany pen kellett, ezt kérték, hogy a világos bronzos ZenBook-hoz legyen illő, plusz tök gyors is, jó a vélemény amazon-on. Na, mondom akkor rendeljétek be és kérek kedvezmènyt. Megmondom őszintén ez volt az a pont, hogy inkább megveszem 11-12k-ért, 9k helyett, de nem várok 1,5-2 hét után többet. Végül meglepetésemre szolgáltak, hogy nem vonták vissza a rendelést, hanem 8k ért futárral megküldték a hét vége fele...végülis, az idő pénz

Az egésszel az a "baj", hogy mindegyik webshop ilyen, ellenben a legtöbbször csak elhajtanak...
-
Erdei88
veterán
A kettő ugyanaz... Bestmarkot rendeltem, de a Hardverkertől jött az email és tájékoztatás
Cégadatok: Hardverker Online Kft.
1094. Budapest, Ferenc tér 5."FIGYELEM! A bestmarkt.hu webáruház 2015.06.01 -től új tulajdonossal üzemel. (Hardverker Online Kft.)
Az előző üzemeltetővel (Bestmarkt Hungary Kft.) semmiféle jogviszony nem áll fenn, a cégek között jogfolytonosság nincs!
Kizárólag az internetes felület azonos!" -
Erdei88
veterán
válasz
#Morcosmedve
üzenetére
Azt nem tudom. A mai kis afféromra reagált
-
Erdei88
veterán
válasz
#Morcosmedve
üzenetére
-
stratova
veterán
válasz
monosz
üzenetére
Van egy feelengje, de így sokkal olcsóbban megúszod. Igaz egyszer nem rossz oda kimenni. Tavaly 10+ € volt egy korsó (1L) sör.
Amúgy jó választás.
Ákos.. jajj..

Áh ez a The VR nem az én világom, van egy stílusuk de kb 13:30-ig volt hozzá türelmem. Azért még jobbak, mint néhány szélsőségesen túlartikulált, túljátszott angol nyelvő vlogok.
-
Erdei88
veterán
Bontott i7 6900k . Ilyet is lehet...
-

-
Erdei88
veterán
válasz
Milka 78
üzenetére
Akkor készülj fel! Teljesen hülyének néztek és felhangon kértek számon...
Problémám ugyanez volt. Az az érv, hogy ők a gyártói garanciát tüntetik fel. Elég megtévesztő. Gondolom majd Neked is lenyomja ugyanazt mint nekem. Ne hagyd magad, ha 14 napon belül vagy akkor vidd vissza!
Mondtam nekik ha gyártói garit akarok akkor a gyártótól veszemMindenképpen írj, hogy mit mondtak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpársportok
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Samsung kuponkunyeráló
- Fotók, videók mobillal
- Milyen egeret válasszak?
- Spórolós topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Ingatlanos topic!
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Grat, mondom akkor, most Te keresheted meg a rendelésem..