- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
törölt tag
-
veterán
Gyerekeknek akarok tabletet 70-80K körül max, tipp esetleg?
TTomax: jobbulást! Kemény lehet...
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
válasz akoska07 #49993 üzenetére
Aki tegnap hallott TSen az igencsak elcsodálkozott... de volt egy két olyan wtf helyzet ami még a morfium sem tudott kiütni..
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
válasz Habugi #49969 üzenetére
Köszönöm szépen,ma volt az első éjszaka hogy itthon aludtam 12órát egyben morfium nélkül.
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
nagyúr
-
Devid_81
félisten
válasz hszilard666 #49982 üzenetére
200$ a 4GB-osert jo ar, 250$ meg a 8GB-osert szinten.
Oke az 1080 poros nyomaba nem lep de CF-nel meglehet a teljesitmeny es meg ugy is olcsobb lesz a ketto kartya.
Mar csak az kellene, hogy kinojjek a gyermekcipos problemakat ami vegigkiserte az elmult ket generaciot.
Remelhetoleg kozben ezerrel dolgoznak a nagy kartyakon mert ezzel meg nem fognak nagy labdat rugni......
-
Anubris
őstag
[link] Biztos nem újrareg.
-
hszilard666
veterán
Ez jóóó! Remélem hogy igaz, lehet hogy akkor még olcsóbb lesz a 1070!
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
nagyúr
-
törölt tag
Jé!!!?? Rászóltak a csókos hüllőre.
-
hszilard666
veterán
válasz TTomax #49961 üzenetére
Szerintem gyiku skizofrén és néha jóarc és néha bunkó. Lehet hogy a piros kártyák mental disfunction-t is okoznak.
Bombi:
Az újabb boxokban van HDMI is ha jól tévedek, szóval én használtan vennék valamin1440P-t és rákötném a boxot, és a monitor ól kivezetném a hangot külső zajkeltőre. A maradék bemeneten meg rá kötöd a PC-t.
Szerintem. De én nem vagyok benne annyira a témában.[ Szerkesztve ]
-
bombibmw
veterán
Sziasztok!
Tudtok nekem írni olyan 4k, vagy 1440p monitort, amit TV-ként is lehet használni?
Set top box lenne rákötve, meg a gép.
Most egy FHD 32"-os Samu LCD-m van és leváltanám.
Nagyon maximum 200k-t szánnék rá, de ha van 150k körül, akkor az jó lenne.
Köszike![ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
Ma hazaengednek )))))
-
hszilard666
veterán
És belerakok egy jó kis celeron procit
Amúgy én nem tudok semmit ezekről a procikról, utánuk sem olvastam De az xtreme tuningtopikban ha Achilleus-nak igaza van akkor nem nagy durranás az 5960X hez képest.[ Szerkesztve ]
-
gyiku
nagyúr
válasz hszilard666 #49952 üzenetére
szerintem a dobozt megveheted olcson az elobb emlitett triumviratus egyiketol
hüllő
-
cyberkind
félisten
Láttatok az új Intel proci árakat?
-
ScomComputer
veterán
válasz proci985 #49947 üzenetére
-igen ezeknek már utána néztem..
-annyira nem néz ki hülyén,inkább az van,hogy a 2k monitoron homályosabb a kép,de nem fogom így használni,marad a 2k-s játékra...(#49946) akoska07:ez igaz nem szóltam róla.....volt egy fhd ips.....vettem egy 2k-s ips-t, a harmadik fhd meg csak jött...vagy van.....
-
proci985
MODERÁTOR
válasz ScomComputer #49945 üzenetére
jaja, elvileg egyforma felbontasu kell.
matrox SW tripplehead2go haxxal egyebkent mukodik a custom felbontas, de az szerintem csak DX9ig volt opcio.
mennyire nez ki hulyen a harom eltero DPIju monitor?
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
nagyúr
válasz ScomComputer #49945 üzenetére
Jaaa,hát azt nem mondtad.hogy nem egyforma felbontásúak a monitorok.
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
ScomComputer
veterán
Division....Nv Surround......
Proci és Ákos: meg van mi volt a gond,az nv sr nem támogatja a különböző felbontású monitorok használatát,de nekem 2db fhd és 1 db 2k-s van na ez okozza gondot.....és nincs is rá megoldás,csak 3 egyforma felbontású monitorral működik jól...
-
ÁdiBá
veterán
válasz hszilard666 #49938 üzenetére
Szerintem nem nyúlhat vele mellé, hogy ha jó áron betudja szerezni, illetve jó kérdés még az, mikor lesz készleten, kapható környékünkön is GTX 1070.
Most mindenki olyat akar magának, ami jelentősen megnöveli szerintem az értékét a termékre, a kereslet miatt, illetve az is, hogy az AMD tehetetlen ezek ellen jelenleg, meg se célozza már a mezőnyt.
Tudomásom szerint csak középkategóriába tervez elsőnek kiadni VGA, úgy hogy jó darabig nem lesz olcsóbb a GTX 1080 - 1070 páros.
iPon oldalon is írtak egy megfelelő mondatot erre a dologra.
Arról nem beszélve, hogy egy 1430 Mhz 980Ti, nem tud utolérni a 1070GTx még OC-val sem mert 10%-van benne, gondolom ezt tudja mindenki. Nyilván ha új kártyát kellene vásárolni, akkor 1070 választanék.Sokan kevesellték egyébként ezt a gyorsulást, a TITAN X-hez mérve a kártyát, de ne feledjük, hogy ez még „csak” a GP104-es GPU, az igazi nagyvad még várat magára, és ez nem azért kerül ennyibe, mert hihetetlenül drága a gyártása, hanem mert sajnos nincs indok olcsóbban adni. Egy ideig valószínűleg nem is lesz, mert a jelenlegi információk szerint az AMD a középkategóriát célozza meg első újgenerációs kártyáival, így azok nem veszélyesek a GTX1080-ra.
Egy szó mint száz! Lehúzás zajlik erősen most a zöldeknél.
[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
cyberkind
félisten
válasz hszilard666 #49938 üzenetére
Nem tom', engem nem nyűgözött le az 1070 se nemhogy az 1080, meg csak érdeklődök ezerrel hogy mik a lehetőségek.
-
cyberkind
félisten
Gigabyte 980TI G1 még több mint 2 év ipon garival megérhet 80 ezret úgyhogy beszámolják a 970-es karimat?
-
törölt tag
Hol vagy Milka? Hüllő inzultál már kora reggel. Hüllő tudom aki nem pirosat használ az szellemileg 0
Ui: Hüllő VISZLÁT!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
AMD ennyi infóval szolgált. Boss le ne ess az ágyról a röhögéstől!
Ez biztos a jövőkèp a befektetők megnyugtatása érdekében. Egyszer egy messzi messzi galaxisban majd jobb lesz a piros.
[ Szerkesztve ]
-
bombibmw
veterán
Srácok!
Monitor, illetve TV témában nem nagyon vagyok otthon és kéne egy kis segítség.
Mivel most is TV-n játszok, így kinéztem ezt a TV-t.
Az lenne a kérdésem, hogy ezen tudnék rendesen 4k-n játszani, illetve, ha egy játék megroggyan 4k-n, vissza is tudnám skálázni 1440p-re? -
TTomax
félisten
válasz #35434496 #49914 üzenetére
A vicc az,pár éve már együttélek vele.De ez most valami más,kiszáltam a kocsiból kedden lèptem hatot és vège,azóta nem tudok járni keret nélkül...most volt még csak xray,scan...
-
TTomax
félisten
Vagy porckorong,vagy gerincsérv....
-
WaterWawe
őstag
Dead snake found in PS4. Valószínű kamu de ha nem megnéztem volna a hapek fejét.
-
Erdei88
veterán
Players bezáratta a miért moderálunk topikot?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Pro 11 2024 Wifi + Cellular 256GB M4 Garanciális
- Apple iPad Pro 13 Wifi + Cellular 512GB 2024 M4Garanciális
- Lenovo Legion 5, 15'6, Ryzen 7 5800h, RTX 3060, RAM 16gb
- iphone 16 128GB gyári független, új, bontott
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.