Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asbee
veterán
válasz
Devil Dave #5375 üzenetére
Gari mindenképpen. Sajnos beleszaladtál abba amit emlegetni szoktunk. (venti zörög, gyári tuningot nem bírja). Gigánál sajnos előfordul.
-
AAntii
őstag
válasz
Devil Dave #5375 üzenetére
Azért én ha várni kell rá, ha nem a helyedben visszavinném, küldeném. Ha más nem akkor, ha épp mész nyaralni, túrázni, stb. és egy hétig amúgy sem kellene a gép, pláne a videokártya,
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Devil Dave #5367 üzenetére
Akkor nagyjából kizárható a hőprobléma.
Egyébként a VGA ventid nem magas fordulaton szokott járni? 70% felett? Esetleg kihallod a házból?
-
Devil Dave
csendes tag
válasz
Devil Dave #5366 üzenetére
cpu 61
alaplap 45
gpu 68ilyen hőmérsékletek vannak játék közben, már lemértem ezt is korábban.
-
Asbee
veterán
válasz
Devil Dave #5360 üzenetére
Állítsd ref órajelre a karit. El tudom képzleni, hogy a gyári tuningot nem bírja.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Devil Dave #5360 üzenetére
A gariztatással kapcsolatban megjelent 2 jó cikk is a PH!-n. Érdemes elolvasni.
Hátha ez a 30 nap is letisztul.Ha rászánod magad a gariztatásra, akkor előtte pár órát járasd 100%-on a ventit.
Remélem postázgatással sem lesz 6 hét. -
Peat;)
veterán
válasz
Devil Dave #5336 üzenetére
Én is így voltam az fsp tápommal, aztán csak idegesített nap mint nap a hangeffekt. Gariztasd le mielőbb, ameddig sztenderd produkálja a hangot, mert én beszoptam a tápommal. Elkezdte szakasosan csinálni, így ha épp olyanja van egy napig is csöndben van, és nem lehet garanciáztatni, vehettem egy új tápot, fsp ment a szekrénybe.. Nincs idegesítőbb ezeknél a szar csapágyas ventiknél.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Devil Dave #5334 üzenetére
Melyik boltnál kell 6 hetet várni a garira?
"Még Asus+kupon is van 62K postával. "Megy az még lejebb is....
-
Asbee
veterán
válasz
Devil Dave #5334 üzenetére
Én próbáltam sajnos nem segít a kenés végelegesen maximum egy ideig abba marad. Sajnos gigánál ez gyakran előfordul. Marad a gari. Melyik driverrel használod?
Egy újabb urban legend...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Napelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ZIDOO médialejátszók
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen videókártyát?
- Futás, futópályák
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- További aktív témák...
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest