- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoolsNOS
veterán
válasz
peugeotmate #2154 üzenetére
1860 MHz (Referencia-órajel: 1785 MHz)
Ez a gyári oc. Aztán msi afterburnerben még tekerheted ameddig bírja. Gari nem ugrik.
A hibát (simán kidob a programból, esetleg kékhalál) előbb fogja dobni, minthogy akármi baja lenne. -
JoolsNOS
veterán
válasz
BerserkGuts #539 üzenetére
3058 minden alapon. Majd valamikor megnézem mit tud húzva. Bár 3 éve nem húztam kártyát
Unigin engine-t úgy rémlik a proci nem igazán befolyásolja ugye? -
JoolsNOS
veterán
válasz
detroitrw #427 üzenetére
Azt hittem, hogy nem tudja, ezért nem értetem az opció létezését.
De ebben a techdemóban jól látszik mit tud. És itt még majdnem élvezhető marad az fps nálam. -
JoolsNOS
veterán
Sziasztok!
A sima 1660 nem tudja az rtxet ugye? Mert pl metroban engedi felrakni, esik is brutál az fps, de semmi változást nem észlelek. Miért engedi feltenni? -
JoolsNOS
veterán
A ledel lósz*rt ki lehet kapcsolni a kártyán?
-
JoolsNOS
veterán
"Ennek elkerülésének egyik legjobb és legegyszerűbb módja VGA limites helyzetet teremteni, amit magas felbontás és beállítások alkalmazásával tudsz megtenni."
Szerintem a végeredmény tükrében tök mindegy mi a limites. Nekem aztán édeskevés vigasz, hogy épp a procilimit, vagy a vga limit miatt nincs meg az éppen áhított fps...
-
JoolsNOS
veterán
Köszi mindenkinek! Egy dp hdmi átalakítóval megoldódott a dolog.
-
JoolsNOS
veterán
A dp portokat megpróbáltam mind. A másik kettő még boot alatt se adott képet. Esetleg még tényleg a dp hdmi átalakítót probálom. Esetleg egy régebbi driver...
-
JoolsNOS
veterán
Videókártyán csak 3 db dp van és 1 hdmi. Hdmi működik. Dp-t csak átalakítóval tudom mert monitoron dvi és hdmi van. De nekem két kijelző kellene. A kettes kijelző csak hdmi-t tud, tehát a monitorra rá kell erőltetnem valahogy a dp-t.
Átalakítót nem tudom kiiktatni, mert a hdmi-n kívül nincs közös csati. -
JoolsNOS
veterán
Egy kis segítség kéne. Bekerült az 1660. De csak hdmi-n ad képet. A monitor a dp portban van, de csak bootig adja a képet. Winben meg nem enged váltani. Mi lehet a baj? A monitor Dp dvi kábellel van bekötve. A hdmi port nem lesz szabad. Jelenleg csak teszt miatt a tv-re ad jelet.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Kristof9094 #272 üzenetére
Vinni vinné, de eléggé kihegyezve. 500wattal már nem lenne gond. Ideiglenesen használnám csak.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
blackhard89 #263 üzenetére
Játékfüggő, vagy minden játék?
-
JoolsNOS
veterán
Display portra átalakító vagy kábel (displayp.- dvi) a jobb megoldás? Vagy tök mindegy?
-
JoolsNOS
veterán
Hamarosan csatlakozok a klubba. Leadtam a rendelést. MSI Gaming x lett belőle
-
JoolsNOS
veterán
Ez a bolt szerintetek mennyire lehet megbízható? Majdnem az összes kártya itt a legolcsóbb...
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! 1660 vásárlására adom a fejem a nagyon közeljövőven. Mindenképpen félpasszív megoldás kellene. Terhelés alatt viszont nem érdekel a zaj. Tehát igazából a legolcsóbb félpasszív megoldás érdekelne. Melyiket érdemes venni?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest