- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
JoolsNOS #1360 üzenetére
Köszi az infót!
Egyébként nálam is kifejezetten Forza Horizon 4 alatt jön elő és akkor is csak 150 FPS környékén. De egyébként V-sync 72 FPS-sel játszom, ott pedig halk, szóval annyira nem számít.
Azt vettem észre, hogy órajelhez is kötődik. Ha idle megy a kártya és felkapcsol a 1500 Mhz fölé (nálam ha Steam library van megnyitva, akkor már felkapcsol néha), akkor már hallani coil whine-t. Közvetlenül a kártya mellett kell hallgatózni ehhez és úgy, hogy nincs környezeti zaj, de hallani. Átlagos gépben/környezeti zaj mellett ezt valószínűleg nem hallani egyáltalán.
-
detroitrw
addikt
válasz
JoolsNOS #421 üzenetére
Nézz szét a jútúbon ahol pl. 2080 -al vizsgálják meg a játékokat rtx-el és nélküle
van olyan videó ahol pl. bekeretezik mi változott, mert amúgy nem vennéd észrenem lesz olyan mint a demo videókba, hogy a fegyver csillogásán látod a periférián kívül eső eseményeket ...
(2080Ti -vel se
)
-
otto1
tag
válasz
JoolsNOS #342 üzenetére
Legegyszerűbb, ha lehúzod a csatlakozókat a kártyáról.
Ez a Dragon izé nekem nem vált be.
Hála istennek a PCB szélére tették a csatlakozókat pofon egyszerű lehúzni őket.Nekem is lenne egy kérdésem, kérésem a 1660TI Gaming X tulajokhoz.
Visszavettem Afterburner-ben a power limit-et 80%-ra, így is boost-ol 2010MHz-ig, aztán visszaáll 1950-re és azt tartja.
Kevesebb fesz kér, nem pörög nagyon a ventilátor, alacsonyabb a max hőfok (67C).
Maradhat így? Esetleg próbáljátok már ki, hogy nektek van-e valami hiba. -
saen
veterán
válasz
JoolsNOS #284 üzenetére
Nekem a másodlagos monitor van passzív dvi-dp átalakítóval rákötve és akkor kezdett el képet adni amikor felraktam a drivert. Indításkor a képet is akkor adja amikor tölt a windows, gondolom amikor eljut az nvidia driver betöltéséig.
Feltételezem (de nem vagyok benne biztos), aktív átalakítóval talán végig lenne képed. -
aginor
veterán
válasz
JoolsNOS #286 üzenetére
Ebben az esetben szerezz egy DP monitort, hogy ki tudd próbálni, hátha az aljzat a ludas. Gondolom mind a három DP-t végig próbáltad. Ha a konnektor jó, akkor ki kell próbálni egy másik átalakítót. Ugyanakkor meg lehet még közelíteni a dolgot szoftveres oldalról is. Akkor driver próbálgatás, a beállítások átnézése, végső soron Win reinstall jöhetnek szóba.
-
detroitrw
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Yettel topik
- Nintendo Switch 2
- Opel topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Futás, futópályák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest