Új hozzászólás Aktív témák

• Gtaati

őstag

Hello Mindenki!

Igaz megirtam a problemamat a The Division topikba is, de itt is szeretnek erdeklodni, hogy valaki hasonloval talalkozott-e mar? A problemam az h miota R9 390-rol valtottam Gtx 1080-ra a jatek olyat csinal, hogy elinditom uplaybol, elindul bejon a kezdo kepernyo ahol mindenfel figyelmeztettes van , majd ezt kovetoen az ubisoftos logo. Idaig mindig eljutok, de ezt kovetoen bejon az a kor alaku valami es kiirja h kapcsolodas Gtaati, korozget egy darabig es megall de ugy h az msi Ab altal kijelzett ertekek is. Ezutan a jatek kirakja magat ablakba es bezarodik. Ez mitol lehet? A driverek le lettek takaritva es legujabb nvidia driver kerult fel. A jatek fileokat ellenoriztettem, semmi gond. Konkretan a gep nem fagy meg csak ilyenkor vissza kilep windowsba es barmit tudok csinalni. Nem melegszik tul semmi, nincs huzva a karya stb...
    Van h 4-5 elinditom egymas utan es mindig ez van. Van hogy eljutok szinten ez a kor alaku valamiig ahol kiirja h kapcsolodas Gtaati es megakad eltelik par masodperc es tovabb megy, tudom hasznalni a jatekot akar orakon at. Eleg fusztralo tud lenne h sokadjara indul el a jatek ha elindul...
    Pl.: Wildlands problema nelkul elindul,megy es ott semmi problema nem jelentkezik...

Hatha valaki talalkozott mar ilyennel, koszonom! :R

Új hozzászólás Aktív témák