Hirdetés
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
Xtreme Gaming GTX1060 húúú azt nagyon-nagyon nézegettem a G1 Gaming után
Igaz ha nem mondod nem is tudom, hogy ott ilyen jól sikerült a hűtés. (Wooow OC terhelésben is milyen jó) Még az újabb szériás Aorus GTX 1060 9Gbps amire még kíváncsi lettem volna, hogy most hol tart a Giga ezen a fronton, de ugye a piac bedőlése miatt esélytelen volt az új szériából kapni.
Rengeteget fejlődtek egyébként a Giga termékei szvsz, ma a Gigabyte sokkal többet jelent , mint régen. Érezhetően rákapcsoltak minőségben, mindenben.
Már a G1 Gamingen is láttam a fejlődést, sajnos az Extreme és az Aorus árban nagyon magas volt, na meg nem is kaptam volna mert mind el volt/van fogyva csontig. Ha van arany árban, de tény az MSI Gaming X , megvett most kilóra. Elképesztően jó.
Szerk:
Az a grafikon nem jóNálam a load temp terhelve 60 fok +/-
Ezért nem hiszek én a teszteknekImportant: GPU temperature will vary depending on clock speed, voltage settings,
cooler design, and production variances. This table just serves to provide a list of
typical temperatures for similar cards as determined during TPU review.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest