Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DummyBoy

senior tag

Elvileg mindkettőre rá kell fizetnem, de nem sokat ... Az a legkevesebb ...

így legalább vadonatúj kártyám lesz garival, mindennel ...

Választhatnék olcsóbbat is mindkettőből, és akkor nem kellene ráfizetnem, de ezt a két kártyát néztem ki ... azt a pár ezrest meg lespórolom a cigimből ...

Már csak 1 dolog kérdéses :) Mégpedig, hogy a GTX260 befér-e a házamba ...

Silverstone LC-17 fekvő házam van ugyanis :) Ha nem, akkor megvan a megoldás ...

Köszönöm a válaszokat!

szerk: Sosem voltam fanboj, mindig azt a HW-t választottam a sok év alatt, ami ár/teljestmény arányban jobb volt ... És ez mindig be is jött ...

Most először buktam bele ... De mikor a gépet vettem, még nem gondoltam hogy ekkora változás fog beállni a játék-szokásaimban :)

• DummyBoy

senior tag

válasz sheep #20394 üzenetére

Nos, a Fermire azért nem várok, mert csak a nagyok jönnek ... annyit meg nem akarok adni érte ...

2 lehetőségem van ... (Egy kis reklám, mert ilyen az ipon-os Urak olyan segítőkészek voltak, amilyennel ritkán találkozni kishazánkban ...)

1: Visszaküldöm garanciába a kártyámat, és veszek egyet valahonnan olcsóbban ... Ok, de a cserekártyát majd el kell adnom, azon úgyis bukok ... ha meg nem sikerül eladnom, akkor benne áll a pénzem ...

2: Veszek egy kártyát az ipon-nál, és nem cserekártyát küldenek, hanem úgy veszik, hogy a vásárolt kártya volt a csere és a különbözetet befizetem - visszakapom (Attól függően, hogy milyen árban vásárlok ...)

Szóval ezért a dilemma ... Ami miatt meg fontos, hogy most van egy kis feles pénzem ...

• DummyBoy

senior tag

válasz sheep #20392 üzenetére

Üdv!

Dede --- ROF bizony :)

Most van időm töprengeni ... Bár én kénytelen vagyok boltból beszerezni ezért drágább lesz, de mivel cserekártya lesz, annyira nem gáz ...

És bizony a ROF-os Shimmering miatt morfondírozom a GTX-en ezerrel ... több topikban is kifejtettem már, hogy menyire minimálisnak tartom pár év nvidiázás-nhancerezés után a CCC és ATT tudását ...

Mert hiába szuper dx11 meg a kevesebb fogyasztás, ha recés a kedvenc szimem 32xAA mellett :(

Félreértés ne essék ... HW téren qrva jó a 4870 ... a teljesítményével semmi bajom ... De az új 5-ös széria nem győzött meg ... ami igen, az meg drága :(

• DummyBoy

senior tag

Üdv all!

Érdekes kérdésem lesz :)

Van egy "majdnem" tökéletesen működő MSI 4870-esem, aminek a teljesítményével messzemenőkig elégedett vagyok ... De sajna megy vissza garanciába a majdnem rész miatt ...

És másik kártyára cserélném ... kicsit hosszú lenne a miért (Nagyvonalakban ... Van egy grafikai bug a kedvenc szimulátoromban, amit elvileg vagy Supersampling AA bekapcsolásával vagy Negative LOD BIAS - Clamp beállítással meg lehet oldani ... ezek viszont sajna vagy nVidia-n vagy HD5-ös szérián mennek ...), de a lényeg hogy kinéztem az MSI 5770 HAWK-ot és a Gigabyte 260GTX SOC kártyát ...

Valakinek van összehasonlítási alapja? Ha nem is ezzel a két kártyával, hanem a GTX260 vs 5770 dologban?

Az Ati mellett a kevesebb fogyasztás és a CF-es alaplapom szól ... (Előtte SLI-s volt, sosem volt két kártyám ...) viszont lassabb (Sajna ...) mint a 4870, ráadásul a 4870 előtt egy 8800GTS-em volt, és mai napig visszasírom pl: az nhancer-t ... Valamint Ati-nál a SuperSampling kicsit sokat eszik ...

GTX 260 mellett szól, hogy gyorsabb ... ott az nhancer, tudok SSAA-t és Negative LOD-ot is állítani ésatöbbi ...

DX11-et és Physx-et direkt nem említem ... nem szignifikánsak ...

Mit gondoltok?

Előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés