- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
hogyan teszitek fel az Afterburner-t nem MSi kártyára? nekem nem engedi...
valami RTSS-t ir
-
Laraxior
titán
kivettem a kártyát én is...de ugyanúgy magasabb hőmérsékletet tapasztalok.... ebből gari lesz..persze egy win install után
-
Laraxior
titán
válasz
gainwardgs #18680 üzenetére
vedd meg az enyémet
-
Laraxior
titán
még mindig semmi.... rátettem egy másik biost... teljesen nulla
ugyanúgy nincsen se 2d se 3d.... nesze nekem 55nm
-
Laraxior
titán
akik jelen voltak tegnap este a műtétemnél azoknak irom: ki volt kapcsolva a gép egész este jelenleg az alaphőfok 43 fok ami úgyfest megjavult és ez az újraflashelt biossal, tehát nem azzal ami gyárilag rajta volt. (il. ugyanazt tettem rá)
tegnap találtam egy ugyanilyen feszekkel csak alapórajeles bios-t. ma rásütöm ezt, ha ezzel megjavul a 2D-3D probléma akkor módosítom az órajeleket és kész. Ha nem akkor vissza az eredeti és garivagy apró
-
Laraxior
titán
válasz
Laraxior #18612 üzenetére
valami csak történt ezzel a szeméttel mert sosem láttam még 70 fok felett a GPU-t..most meg felmegy
fsb1000: maga a bioscsere igen,végülis ugyanazt tettem rá ami rajta volt eredetileg is csak én ezt netről szedtem le. sajnos a hőfokon kivül semmi sem változott
érdemes lenne másik biost rátenni? egy másik gyártóét? vagy maradjon az XFX csak másik ugyanilyen feszültség kiosztású VGA-Bios-t? mert ez csak 1.12V-ot kap de sok olyan bios van ami 1.18Vot ad -
Laraxior
titán
ha megvan a gyári akkor win alól mehet a flash?
sose csináltam még
-
Laraxior
titán
Erre tudtok mondani valamit?
két NiBiTor-os képből az első az én kártyám biosa megnyitva a másik pedig egy másik XFX Black Edition (666MHz version) Mindkét kártya biosa az órajeleket és a feszeket nem nézve egyezik. Tehát 2D-be visszavette fesz és órajel... nekem viszont istennek se működik az órajel visszavételÉrdekesség hogy az everestben kellene lennie egy 2D és egy 3D-s sornak is,de nekem csak egy van
Próbáltam már millióféle drivert,de csak ennyire tudom visszavenni amennyire a riva tuner engedi, és amikor gamelek akkor manuálisan állítom be neki a "game" órajeleket, amit elmentettem egy profilba a rivában, és persze külön a ventit is...
-
Laraxior
titán
nekem egyikkel se veszi vissza...oszt?
bios-csere
-
Laraxior
titán
Afterburner-hez nincsen valami patch hogy lehessen használni nem MSi kártyákhoz is?
-
-
Laraxior
titán
jelentem sikerült még feljebb tornáznom az órajeleket
nagyon jó kis VGA ez, kiváncsi lennék mit tud víz alatt... kár hogy nincsen rá blokk
-
-
Laraxior
titán
nekem a 190.38 is tökéletesen üzemel
akkor viszont az új WHQL-t kihagyom
mondjuk nekem egyáltalán nem működik a power téma,szal nincsen órajel visszavétel -
Laraxior
titán
válasz
laragirl83 #17853 üzenetére
Warhead és Shift a nyúzás tárgya... minden probléma nélkül fut
-
Laraxior
titán
válasz
laragirl83 #17851 üzenetére
event history-t nézted?
-
Laraxior
titán
válasz
laragirl83 #17849 üzenetére
-
Laraxior
titán
válasz
laragirl83 #17847 üzenetére
2400MHz a memória?
-
Laraxior
titán
válasz
laragirl83 #17845 üzenetére
-
Laraxior
titán
válasz
laragirl83 #17843 üzenetére
egy játék közbeni riva monitorozást tudsz csinálni? Meddig is ugranak fel az értékek
jah, és mennyit bir 24/7re max?
Én 734/1548/2214MHz-nél járokpár óra Need For Speed Shift-et kibírt
-
Laraxior
titán
191.07 driver elég szépen meghízott a maga 257MBjával
-
Laraxior
titán
ma sikerült beüzemelni az nVidia Pure Video-t
Még egy hasznos dolog amire a kártyát használom. 1080p-s filmeknél eléggé jól jön,így elég sokmindent lehet közbe csinálni,nem fog elfogyni a procim idő előtt
-
Laraxior
titán
még mindig nem sikerült letesztelni azt az árva GTX260at Acceleroval?
már nagyon kiváncsi vagyok
-
Laraxior
titán
válasz
Sziszifeca #17682 üzenetére
10%különbség..kb. semmi több.
és az is meleg eléggé.
-
Laraxior
titán
válasz
laragirl83 #17676 üzenetére
Remélem nem lesz logout,hanem egyszerre idepublikálod az eredményt
-
Laraxior
titán
válasz
laragirl83 #17673 üzenetére
Én nagyon kiváncsi leszek...ha beválik a hűtő akkor én leszek az első aki gratulál
-
Laraxior
titán
Tehát róla lenne szó,100% ventivel Amit szét is szedtem pár napja és megnézhettük a kártyát és a hűtőjét. A képen látszik minden
sajnos bioscsere lesz... mert elég sokmindent nem lát. Se VRM hőfok, se ventifordulatszám, se 2D-3D....
-
Laraxior
titán
válasz
laragirl83 #17656 üzenetére
biztos jót tesz a gépnek ha belevágsz egy 120fokos VGA-t
főleg hog a déli hid is ott van a közelben
Ezeknél a VGA-knál vagy víz vagy origi hűtő. Én pl Scythe Musashival próbáltam. a GPU-t megfogta meg a ramokat is szintén hangtalanul, de hiába tettem rá 3x12cm-es ventit,semmit nem tudott kezdeni a VRMel.és ez alapórajeles GTX280 volt
esetlegesen valami fabrikált léghűtést tudnék rá elképzelni,de semmi más hűtővel nem leszel előrébb. Az első Furmark alatt szét fogja izzadni magát a kártya -
Laraxior
titán
válasz
laragirl83 #17634 üzenetére
VRMeknek nem nagyon fog jót tenni
-
Laraxior
titán
megnéznétek mennyi a hőfok 100%on? mondjuk az órajelek nem egyformák..de nekem "alap"órajelekkel megy.
-
Laraxior
titán
válasz
Sziszifeca #17608 üzenetére
az a legkevesebb... fel lehet azt tornászni az egekig
-
Laraxior
titán
válasz
Sziszifeca #17601 üzenetére
ráfizetéssel? Én nem cserélném el az tuti
max ha 1920ban tolod és van alatta minimum 4.2GHz-es proci
-
Laraxior
titán
válasz
teddi24 #17593 üzenetére
25ért adtam el a 9800GTX+ Xtreme Edition karimat,ami azt jelenti hogy gyárilag tuningos volt. 40ért pedig megvettem az XFX GTX260 csúcsmodelljét, a Black Edition-t. Azt mondom és úgy is látom hogy simán megérte.
Ha kifogsz egy 216SP-s példányt kicsit tuningolod issimán beér egy GTX280at...persze a GTX280at is lehet húzni -
Laraxior
titán
érdekesség még: nekem a ventifordulatszámát sem írja ki....
pedig monitorozom hogy lássam %ban, de semmi. 0-n van. Vajon ez garanciális hiba? Vagy ahogy mondták XFX betegség?
A feszültséget sem látom hogy mennyit kap a GPU,pedig a GTX280nál kiirta,órajel visszavétel is volt...
kicsit csalódott vagyok
-
Laraxior
titán
2D-3D nemigazán van...csak 3D
se órajelvisszavétel, se semmi, sőt... nem is látja ariva hogy milyen órajelek vannak 2Dbe a kártyának...
-
Laraxior
titán
válasz
Sziszifeca #17563 üzenetére
-
Laraxior
titán
Visszatérek ma este....ezzel:
ördögi kártya. GPU:666MHz
Természetesen 216SP -
Laraxior
titán
válasz
Sziszifeca #17432 üzenetére
annyit nem is ér.... 40 a Tied az meg 50..jóindulattal is max 12... és igen tényleg nem is ér többet a Te VGAdnál egy GTX280...5% a különbség...
-
Laraxior
titán
válasz
(Darkwood) #17404 üzenetére
kösd át másik ágra a PCI-E tápcsatit...nálunk is az volt a gond, csak crysis alatt imdult ujra a gép, de a többi gamenél nem... érdekes volt... nem birta el egy ágon,ezért mivel moduláris volt hozzátettem plusz egyet...
mondjuk az FSP 1010W-os volt... -
Laraxior
titán
kicsit nagy kép, de elég gyönyörű
Nem, nem az én asztalom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest