- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Leépíti a Sony az európai piacot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
boogie84
veterán
okt végén november elején tervezek új gépet venni, és abban biztony a """""kis""""" 260-ra gondoltam 55nm-el, meggyőződésem h csak akkor vennék 280at ha olcsóbb lenne, ugyanis nem jobb annyival mint amennyivel drágább!! egy [EVGA GTX 260 FTW] nagyobb teljesítményre képes mint a gyári 280as. Igaz ez vmivel drágább mint a gyári (és nálunk még nem láttam
) de még mindíg nem annyi mint a 280as...
-
boogie84
veterán
-
boogie84
veterán
hűha, még tovább csökkennek az nv-s árak
remélem október november környékére jön már az 55nm-es 260as, ami olyan árban lesz mint a 4870, akkor semmi kétség maradnék az nVidia-nal -
boogie84
veterán
nem fogják előre bejelenteni h mikor jön az új, mert úgy néz ki h kicsit hátrányban vannak. inkább teljesítsen mint h nagy port kavarnak és közben nagyobb a füstje mint a lángja helyzet legyen. de ki tudja. (nem tudom elképzelni a Leadtek-ről h ilyet csinált volna, az EVGA , BFG, XFX előbb csinált volna bármit is)
-
boogie84
veterán
válasz
ludasmatyi #3324 üzenetére
sztem te jobban fogod dörzsölni november december körül addigra olcsóbbak és újabbak is jönnek ;)
pl 55nm-es GT200asok -
boogie84
veterán
nem gondolod komolyan! ha minden játék nv-re íródna azzal ők is nagyot szívnának!
nem tudom ki az aki tapasztalatból írta h pöttyöz és csíkoz az ATI 4870-de épp ezért nem lehet megvenni a játékfejlesztőket, hisz minden játék nem futhat úgy h közben a pöttyöket számolod, és már jojózik a szemed...
nyilván nem véletlen a ment to be played logo, de ez az üzlet része, ebbe akár mennyire is szeretnének a vásárlók beleszólni, nem tudnak! kökemény üzlet! -
boogie84
veterán
én is év vége felé, kb novemberben terveztem a gépvételt...
remélem addigra rendeződik a helyzet a 260as árával és a 4870es pöttyözésével kapcsolatban... h könnyebb választás legyen
nem is tudom ki írta h lehet h jön a 260+ 55nm-essel, erről mit lehet tudni, nemhivatalosan lesz ilyen??
lehet tudni már vmit arról h az nV is ad ki újítást, és nem csak beledobja a levesbevaló mennyiséget egy 55nm-esbe?? új architektúra... ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest