- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
schwartz
addikt
válasz
Beowulf_78 #14641 üzenetére
<1680x1050
-
schwartz
addikt
válasz
TTomax #14638 üzenetére
Megneztem egy kicsit az arakat a ph-s aproban. Ott kb. igy all a dolog:
HD4870-512Mb/ 45k
HD4870-1Gb/ 55-60k
GTX260-216SP/ 60-65kArukhoz kepest csak a HD4870-1Gb-t tartom rossz vetelnek. ATI kartyaknal nincs memory leak bug, kisebb felbontasban gyakorlatilag semmi elonye a + 512Mb ramnak.
-
-
schwartz
addikt
válasz
Kecuhun #14469 üzenetére
Koszonet, hogy idot s villanyaramot nem sajnalva hozzajarulsz ahhoz, hogy majd valaki Nobel dijat kapjon helyetted...esetleg zsirosra is keresse magat par uj gyogyszer piacra dobasaval...
(nyugi, csak viccelek
) Folding@home
-
schwartz
addikt
válasz
sanyi001 #14418 üzenetére
2D-ben nincs gond vele? Mar rogton a jatek inditaskor jelentkezik a hiba vagy bizonyos ido elteltevel?
Sajna nagyon ugy nez ki, hogy meghibasodott a VGA-d.(#14417) Savanya
Olyankor kekhalal? Nekem eddig a VGA tuning hozta elo azt a hibat... A procid Prime blend stabil? Altalaban minden jatek alatt elo szokott jonni? -
schwartz
addikt
válasz
G Bedtime St #14362 üzenetére
Cserelj monitort majd nezd meg, hogy boldogul a GTX260 1680-as felbontasban. Kartyat raersz valtani azutan...
A procid jo lesz hozza. -
schwartz
addikt
válasz
banderasz77 #13050 üzenetére
Hol lattad ennyiert?
-
schwartz
addikt
válasz
Beowulf_78 #13043 üzenetére
Milyen uj topic?
-
schwartz
addikt
válasz
SSJPeter #12716 üzenetére
Minden esetre majd utana nezek az uj GTX285-el...
Van viszont egy par eredmenyem ami 5Mhz-es lepcsokben van. A proci orajel valtozatlan. Ha ugy lenne mint mondod, nem mertem volna kulonbseget a GPU score-ok kozott. Pedig volt... (szorastol eltekinthetunk). Azt sem tartom valoszinunek, hogy mindegyik esetben lepcsot valtott volna az orajel. Viszont szoget utottel a fejembe...
Maskor korultekintobben bocsatkozom vitaba veled.
-
schwartz
addikt
válasz
SSJPeter #12712 üzenetére
Bocs, az Everest most tenyleg tobbet mutat mint amit az elobb beallitottam a Rivaban...
Egy par Mhz elteres lehetseges ennek fuggvenyeben de realis 50 semmikepp. Esetleg a ram oldalon nagyobb a valoszinuseg. Kulonben sincs akkora jelentosege. Az a Zotac Rivabol lett belove olyan orajelekre s a GPU-Z screen csak feltetel volt a listara keruleshez.
Talán pont azért mert nem 5mhz-t ugrik hanem 1404-ről 1458-ra mondjuk. . .pedig csak 5-el rakod feljebb.
5Mhz pluszt huztam a Riva csuszkan az elozo beallitashoz kepest. Ez az elmelet...
-
schwartz
addikt
válasz
SSJPeter #12707 üzenetére
PH-s lista is az alapján állítódott össze amit a GPU Z kiír a főablakban akkor néhány ember ugyanolyan órajelen tesztelte a kariját és nem is tudott róla.
Vicces is lenne...
Bar a pontszamok meredeken elternek mar 5Mhz plusz shader orajeltol is...
Nvidia Sytem monitor,Rivatuner,eVGA precision(bár ezt még nem próbáltam). . .ezekkel lehet megnézni mi a valós órajel de nem kell hinni nekem. . .
Erdekes, nekem a Riva a GPU-Z es az Everest is mind ugyanazt az erteket mutatja...
-
schwartz
addikt
válasz
SSJPeter #12697 üzenetére
Szóval ha 800/1600/1250-re állítod az nem pont annyi.
1-2 Mhz ide vagy oda, hidegen hagy...
Mellesleg tudsz vele nyomni 3 óra Crysist egyfolytában?
Ha igen és semmi gond azt nevezheted csak tuningnak.Kb 10evvel ezelott mar volt kompresszorom... Most nyugi van.
Ennyit a tuningrol...
Tudom nehez lenyelned, hogy egy mezei Zotac odavag a 216SP-s XFX-ednek, de ez van... -
schwartz
addikt
válasz
Adamka3kerék #12695 üzenetére
Tobbnyire szerencse dolga.
-
schwartz
addikt
válasz
Adamka3kerék #12693 üzenetére
Zotac. (de mar nem en hasznalom...)
-
-
schwartz
addikt
-
schwartz
addikt
válasz
Beowulf_78 #12648 üzenetére
A helyedben mindenkepp megvarnam a GTX295 piacra dobasat. Es ne parazz mert a GTX260-at siman el fogod tudni adni barmikor...
-
schwartz
addikt
Ember legyen a talpan aki jatek kozben eszreveszi a "kis bizbasz árnyékok(at) a sínek mellett"
Ezzel akarjak eladni a VGA-t?
Mire igazan hasznat vennem a DX10.1-nek legalabb ket generacios valtas lesz mindket oldalon.
-
schwartz
addikt
Az HD2900XT gyanitom pont az azonos ROP egysegek miatt nem gyorsabb a HD3870-nel... Ezert latom foloslegesen bepakolva a 800SP-t is az RV770-be. Minek ha valahol szuk a cso... Szintetikus tesztekben jol mutat az RV770 de realis elony a 670-hez kepest csak a texturazok szambeli novekedese miatt van. (jelenlegi alkalmazasokat nezve). Tudom nem illik felhozni a Crysist, de ott sem latszik a sok SP pedig shader intenzivebb jatek nem nagyon van rajta kivul...
A kiegészítővel viszont foglalkoznak ... azt mondták, hogy arra van CF támogatás ...Forsaken Gods-ban sem mukodik a CF.
HD3870X2-vel probaltam 8.11-es Catalyst-ig. (Vista64) Ez nekem eleg volt arra, hogy levaltsam a kartyat... -
schwartz
addikt
Ugy lehetett ez tudatos lepes, hogy valamit fel kellett mutatni a G80 ellen...
Az AMD-nel meg annyira sem lehet penz a fejlesztesekre mint a konkurens oldalon. Szerintem ez hozta ezt a strategiat... Barmennyire is rugalmas meg jovobe lato az R600 arhitektura, azert ott is maradt visszahuzo tenyezo. Pl. 16ROP van a kartyakban mar az X800 ota...
kétutas CF átlagosan 80-85%-os skálázódási értékeket mutat procilimit nélkül, ezen sokat már nem lehet javítani. Nyilván mindig lesznek extrém esetek ahol nem működik elsőre, de azt be kell jelenteni és javítják ...
A Gothic3-ban nem mukodik. Mar ket eve szoltam nekik...
Irjak ujra?
-
schwartz
addikt
-
schwartz
addikt
-
schwartz
addikt
válasz
Beowulf_78 #11437 üzenetére
Azt is csak portolva.
-
schwartz
addikt
válasz
Beowulf_78 #11435 üzenetére
Magyaran, csak konzolra lehet mostansag a sz@rt is eladni...
-
-
schwartz
addikt
válasz
sniper elite #10964 üzenetére
A GTX295 kozel ket GTX280 teljesitmenyet hozhatja. (a vegso orajelektol fuggoen)
-
schwartz
addikt
Ha mar YouTube, itt egy eszement 3 way SLI GTX280 GTA4 szosszenet: 800X600 atlag 18-30FPS
Rockstar rulez...
En is berugtam volna oromomben...
-
schwartz
addikt
válasz
#00809728 #10753 üzenetére
Ha unlinked modban huzod a kartyat, arra vigyazz, hogy a GPU orajel ne legyen tobb mint a shader clock fele. Viszont forditva se legyen nagy az aranytalansag... Elso esetben jocskan visszaveszi az orajelet, masodik esetben grafikai hibak jelentkezhetnek, alkalmazastol fuggoen. (ha aranytalanul magas a shader clock a GPU-hoz merten)
Egy 700/1400/2400-at megprobalhatsz beloni. Kezdetnek jo lesz...
-
schwartz
addikt
válasz
Beowulf_78 #10730 üzenetére
Jeee, ott sem mukodik a CF?
-
schwartz
addikt
válasz
subaruwrc #10725 üzenetére
Kulonosebb panaszom nem volt (nincs) az ATI-re, azt kaptam amit vartam toluk. A masik oldal viszont csunyan leszopatott egy FX5900-al...
Na, azt sosem fogom megemeszteni...
(#10726) biggamer
Ja ja, kb. akkoriban vehettem en is az FX5900-at 55k-ert, hisz jobb ar/ertek aranyt mutatott. Ar/ertek, my ass... -
schwartz
addikt
válasz
subaruwrc #10714 üzenetére
Ha jol emlekszem, hamarabb volt HD4850-em mint a kisker polcain...
Volt idom megbaratkozni vele, majd kukaztam a dragat... Most egy HD3870X2-vel toltam ki magammal, de ez sem lesz sokaig. Az, hogy tud 80FPS-t is full HD-ben, nem vitatom... de nem az a jellemzo... Tedd csak fel a Gothic3-at (de van meg egy tucat hasonlo) majd gyere vissza s beszelgessunk...
(#10715) Laraxior Igy van, lenyeg a mult ido...
-
schwartz
addikt
válasz
tome.jr #10539 üzenetére
Mit vennétek inkább játékra Core i7 965-öt 250k-ért vagy +1 GTX-et 65k-ért? Mert kb mind a kettő ugyanannyi teljesítménynövekedést hoz játékok alatt
Hoz egy fenet annyit az a Core i7...
Kulonben, ha alapnak a ketkartyas rendszered vetted, oda sem a + i7 965 sem a harmadik VGA nem eri meg a befektetest. -
schwartz
addikt
Kéne végezni hiteles és részletes teszteket, hogy mekkora órajelen érik be valóban az alapórajeles nagytesót. Lehetne húzni jó kis párhuzamokat. Akinek van lehetősége, meg ideje, az kiváncsiságból tesztelhetne....
Egyszerubb ha kiszamolod az orajeleket, hogy milyen frekvencian hozza ugyanazt a fillrate, savszel, stb. teljesitmenyt mint a GTX280. Csak egy kis matek kell hozza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Windows 10
- Mikrotik routerek
- Milyen monitort vegyek?
- Villanyszerelés
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Everest / AIDA64 topik
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest