- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Macrodroid
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
vhunor
őstag
No, szerencsére csak az egyik pufferkondit kellett visszaforrasztani, minden mást sértetlenül átvészelt a lap. Legalább olyan helyen dolgozom, ahol az ilyesmit profi cuccokkal tudjuk javítani. Most már csak a lefogató műanyag bepattintós lábait kéne kicserélni valahogy, vagy beszerezni a csavaros megoldást, csak zavar, hogy futárral leszalajtva kb. 4200 forintért vennék egy fém keretet meg 4 csavart...
-
vhunor
őstag
válasz
gainwardgs #18304 üzenetére
Mégsem tudok neked mérni, tegnap este elfáradt a Kama Angle egyik rögzítőpöcke és a rögzítőkeret egyik lába pont úgy akadt be, hogy lenyírta az egyik vrm egységet a rampage II-ről... Asszem még mindig rosszul vagyok tőle... Ilyet se láttam még. Imádkozom, hogy itt a gyárban legyen olyan szaki, aki akár nyákszinten is tud javítani, mert a Scythe-en ezt tutira nem tudnám leverni. Olyan kib*szott ideges voltam, mint soha. Amióta megjelent ez az elcseszett lga775 foglalat, azóta féltem ettől a műanyag pöckös rögzítéstől.
-
vhunor
őstag
Ezt én is tudom. Általában ugyanannyit szívtam mindkét oldal drivereivel (emlékszik még valaki a póvervéer, matrox mystique, permedia korszakra?
), valszeg most egyszerűen csak többször játszom nv preferred játékkal.
Sajnos minél kevesebb időm jut a hobbimra, annál inkább "ecceri júzer" kategóriába süllyedek, és nincs kedvem tökölni ilyesmivel. Ha xy, általam kedvelt stuff x kártyán jobban, hibamentesebben fut, akkor azt használom, hiába a technológiai "lemaradás". Biztos öregszem
.
-
vhunor
őstag
válasz
gainwardgs #18301 üzenetére
Ha van vmi beépített benchmarkja a cod6-nak akkor este mérek egyet neked, fraps most nincs a gépemen, és otthon "lopott" wifivel nem nagyon szeretek töltögetni, örülök, hogy böngészgetni van lehetőségem amig nem kötik be a fibert. Amúgy meg vagyok vele elégedve, ajánlom figyelmedbe SimonYanát a bazárban. Tuningot elsőre 700 MHz gpu / 1200 MHz ram órajelen néztem, ezen betonstabil volt, majd hétvégén talán lesz időm szórakozni vele végre.
Bár reggel hajlandó voltam felkelni 6-kor, hogy meló előtt játszhassak fél órát
-
vhunor
őstag
válasz
rumkola #18297 üzenetére
Én visszaváltottam GTX-re, néhány hete qrvasok a munkám és amikor 8-ra hazaérek, és mondjuk a családi kötelezettségek stb. letudása után leülnék egy órácskára MW2-zni, nincs kedvem olyasmivel szembesülni, hogy ilyen meg olyan textúrabeállítások mellett lag spike-ok vannak
.
-
vhunor
őstag
Zalaegerszegi, utolsó darab volt.
-
vhunor
őstag
Ma kíváncsiságból körbenéztem a Media Marktban, és rábukkantam erre: MSI EN280GTX Super OC, 50 ezer forint
.
-
vhunor
őstag
DX 11 miatt biztos, hogy nem éri meg váltani most. Ha kell a kraft, az más kérdés, de ma mihez kell tuningolt GTX 260-nál több kraft a Crysist és a Stalkert leszámítva?
Én lényegében "véletlenül" (eredetileg 4890-et akartam de egy reggel ránéztem az apróra és 40-ért nem tudtam otthagyni ezt a szinte még új kártyát) lettem MSI GTX 275 OC Twin Frozzr tulajdonos egy Sapphire HD4870 1 GB Silent Efficiency után, és nagyon kellemesen csalódtam. Régebben nem zavart, ha aftermarket hűtőt kell barkácsolnom a VGA-ra, de manapság már nincs kedvem hozzá, és HD4890-eken qrva kevés az olyan hűtés gyárilag, ami mellett képes vagyok 10 percnél többet ülni (talán a Gigákon a zalman egész jó, de fix fordulatos, és 2D-ben nekem ne zenéljen feleslegesen). Az MSI hűtése igen jó ahhoz képest, hogy gyári - csendesen és hatékonyan teszi a dolgát. Emellett a kártya igen jól húzható, bőven hozza (sőt) a GTX 285 szintjét. No de elkalandoztam
. Csak annyit akartam írni, hogy teljesítmény szempontjából mindennapi használat során nem tűnt fel komolyabb változás - mondjuk nem is vagyok egy Crysis-fan - hacsak az nem, hogy valahogy minden simábbnak, folyékonyabbnak tűnik, sokkal kevesebb fps drop van. Lehet, hogy csak nekem tűnik így, mindenesetre stabilabbnak látom az átlag fps-t az "elavult" gtx-en, a DX 10.1 sem hiányzik mert nincs honnan hiányozzon
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- 4090 BESZAMITAS!! Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- HP Series 3 Pro FHD monitor Professzionális képminőség otthonra vagy irodába!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest